keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ سلام وقت بخیر یکی از دوستان، کنکور سراسری ریاضی امسال رو شرکت کرده و اینطور که با پاسخنامه سازمان سنجش چک کرده درصدهای ذیل رو زده: ادبیات: 50% معارف: 61% عربی: 35% زبان: 50% ریاضی: 30% فیزیک: 37% شیمی: 21% به نظر شما، 1) با این درصدها چه رتبه ای حدوداً کسب میکنه؟ 2) چه رشته هایی رو میتونه قبول شه؟ لطفا پاسخ بدید متشکرم 20 لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ سلام وقت بخیر یکی از دوستان، کنکور سراسری ریاضی امسال رو شرکت کرده و اینطور که با پاسخنامه سازمان سنجش چک کرده درصدهای ذیل رو زده: ادبیات: 50% معارف: 61% عربی: 35% زبان: 50% ریاضی: 30% فیزیک: 37% شیمی: 21% به نظر شما، 1) با این درصدها چه رتبه ای حدوداً کسب میکنه؟ 2) چه رشته هایی رو میتونه قبول شه؟ لطفا پاسخ بدید متشکرم دوست عزیز برو تو سایت گزینه دو کارنامه قبولی بچه ها اونجا زده شده لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ کیوان جان با این درصدا زمان ما پاتالا رتبه اش بالای 10 هزار میشد اما الان مث اینکه فرق کرده... لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ دوست عزیز برو تو سایت گزینه دو کارنامه قبولی بچه ها اونجا زده شده میشه اسم سایتش رو بزاری چون من سایت زیر رو میرم این پیغام رو میده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ به نظرم مهندسی میتونه قبول بشه البته درصدهایی که چک میکنی با اونایی که میاد معمولا فرق داره لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ 1-یه نرم افزار انتخاب رشته سازمان سجش هست دانلود کنید و درصدها و منطقه رو وارد کنید مشخص میشه 2-یا نمونه کارنامه قلم چی و گزینه دو 3-کیوان جان با این درصدا زمان ما پاتالا رتبه اش بالای 10 هزار میشد اما الان مث اینکه فرق کرده... لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ میشه اسم سایتش رو بزاری چون من سایت زیر رو میرم این پیغام رو میده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون دوست عزیزسایت گزینه دو داره آپ میشه کلا دسترسی بهش نداریم یک نرم افزاری هست تو قلم چی تخمین رتبه داره قلم چی بر این اساس گاهی انتخاب رشته میکنه سی دی رو تهیه کنی بد نمیشه لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ نمیشه گفت که! بستگی به بقیه داره!! ازمون با ازمونم فرق داره و بنظرم مقایسه کنکور امسال حتی با پارسال هم مقایسه درستی نیست! چه برسه به چندسال قبلش لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ دوست عزیز به این سایت سر بزن تخمین رتبه داره درصدها رو بزن با توجه به تخمین خودتون متوجه میشین چه رشته میشه قبول بشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ شرمنده تو این زمینه کمکی نمیتونم بکنم لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ خواهرم میگه بچه های امسال خیلی اوضاعشون بد بوده استادشون گفته ریاضی 30 خیلی خوبه! سال گذشته 1000 نفر بالای 50 زدن ریاضی رو منطقه چنده؟ خودش چی دوست داره؟ لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ اگه آزمونها جامع گزینه دو رو شرکت می کرده رتبه شو بگی بیشتر میتونم کمکت کنم این درصد ها رو با اونام میتونه مقایسه کنه اینکه منطقه 1 یا 2 باشه سهمیه داشته باشه خیلی چیزا موثره نمیشه قطعی گفت لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ خوب بزار نتایج بیاد اون موقع بره پیش مشاور تصمیم بگیره دیگه چه عجله ایه؟ لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ دانشگاه دولتی قبولی. این دقیق ترین چیزیه که میشد گفت. لینک به دیدگاه
شاران 768 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ خب خیلی بستگی به این داره که اولا سهمیه کدوم منطقه رو داره در ضمن من زیاد اطلاع ندارم که امسال وضعیت کنکور و بچه ها چطور بوده اما اگر بخوام مطابق با کنکور پارسال بسنجم منطقه 1 بین 7000 تا 8000 بوده منطقه 2 بین 5000 تا 6000 بوده منطقه 3 بین 2000 تا 3000 بوده با این رتبه های حدودی فکر کنم خودتون بتونین تشخیص بدین که برای چه رشته هایی مجاز می شه لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ دانشگاه دولتی قبولی. این دقیق ترین چیزیه که میشد گفت. چقد دقیق دقتت تو حلقم م م لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ بستگی به میزان سختی کنکور امسال داره،اگه سخت بوده حدودا 10 هزار ولی اگه آسون بوده خوب نیست زیاد! لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ سلام وقت بخیر یکی از دوستان، کنکور سراسری ریاضی امسال رو شرکت کرده و اینطور که با پاسخنامه سازمان سنجش چک کرده درصدهای ذیل رو زده: ادبیات: 50% معارف: 61% عربی: 35% زبان: 50% ریاضی: 30% فیزیک: 37% شیمی: 21% به نظر شما، 1) با این درصدها چه رتبه ای حدوداً کسب میکنه؟ 2) چه رشته هایی رو میتونه قبول شه؟ لطفا پاسخ بدید متشکرم سلام ... فکر میکنم رتبشون حدود 18 تا 20 هزار میشه ... مثلاً مهندسی آی تی صوفی زنجان در میاد .... لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ سلام ... فکر میکنم رتبشون حدود 18 تا 20 هزار میشه ... مثلاً مهندسی آی تی صوفی زنجان در میاد .... نه بابا بهتر میشه چی میگی ! سراسری نصفه بیشتر بچه ها منفی میزنن باقالین لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ نه بابا بهتر میشه چی میگی ! سراسری نصفه بیشتر بچه ها منفی میزنن باقالین نظرمو گفتم ... امیدوارم خیلی بهتر بشه ... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده