Creative City 1017 ارسال شده در 1 مهر، 2012 سلام از دوستان خواهش میشه بی ربط ترین و چرت ترین حرف تو دنیا رو بزنید یعنی اساسی چرت باشه یه نمونه خودم میگم: مثلا مسواک زدن برا دندون ضرر داره یا دلیلی بیارید از یه حرف مثلا قند شکر قند نداره!!!!!!!!!!!!!! یا مثلا فوت کردن به چایی هیچ تاثیری نداره و سردش نمیکنه اینها همش تز منه شما هم بیاین تز بدین 4
Creative City 1017 مالک ارسال شده در 1 مهر، 2012 دو تا پستای بالایی کاملا صحیح میباشد! خوب یکم با جدیت چرتو پرت بگین یخورده باورمون بشه قند شکر قند ندارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2
Creative City 1017 مالک ارسال شده در 1 مهر، 2012 به علت برد با افتخار 4 تا گل اسپانیا فردا تعطیل است جمع کن اینجا داری چرت میگی 2
pme 3474 ارسال شده در 1 مهر، 2012 سحرخیز نباش تا کامروا شوی...جدیدا هر چه دیرتر بخوابی یا کلا نخوابی کامرواتری 3
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 1 مهر، 2012 خوب یکم با جدیت چرتو پرت بگینیخورده باورمون بشه قند شکر قند ندارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خو چیکار کنم! من چرتوپرتیم نمیاد خوووو!...باره آخرت باشه سره من داد میزنی!!!! 1
Creative City 1017 مالک ارسال شده در 1 مهر، 2012 خو چیکار کنم! من چرتوپرتیم نمیاد خوووو!...باره آخرت باشه سره من داد میزنی!!!! دختران میفهمند 1
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 1 مهر، 2012 دختران میفهمند دلت کتک میخواد؟ بیشین بینیم باو...همین که پسرا میفهمن واسه ما بسه!!! 2
Creative City 1017 مالک ارسال شده در 1 مهر، 2012 دلت کتک میخواد؟بیشین بینیم باو...همین که پسرا میفهمن واسه ما بسه!!! دختر دانا!!!!!!!!!!!!!!! زن با منطق!!!!!!!!!!!!! 2
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 1 مهر، 2012 دختر دانا!!!!!!!!!!!!!!! زن با منطق!!!!!!!!!!!!! پسره باهوش! پسره عاقل!! پسره شجاع!!! 1
Creative City 1017 مالک ارسال شده در 1 مهر، 2012 فردا تعطیله عروسی بابای دوستمه بابا یه حرف علمی بزنید اینا چیه یگین چرتو پرت مثلا راجب قانون نیوتن نمیدونم هر چی هست مثل قند شکر قند ندارد اگه بخوری دیابت نمیاری:gnugghender: 2
.Yaprak 15748 ارسال شده در 1 مهر، 2012 بابا یه حرف علمی بزنید اینا چیه یگین چرتو پرت مثلا راجب قانون نیوتن نمیدونم هر چی هست مثل قند شکر قند ندارد اگه بخوری دیابت نمیاری:gnugghender: الان حسش نیست فردا میام اینجارو میترکونم 2
afshin18 11175 ارسال شده در 1 مهر، 2012 من هستم پس اجدادم هستن اگر اونا نبودن و من بودم من انسان اولیه بودم حال من انسان اولیه ام چون اجداد من نیستن اگه هستن من ندیدمشون چون من فقط پدربزگش رو دیدم پس پدربزگم انسان اولیه است و من انسان سومیه پدرم دومیه هستش حالا سوال من از شماها اینه؟ اگه من انسان سومیه باشم ایا درسته که داداشم که 12 سال از من کوچکتره انسان سومیه باشه؟ 1
*mini* 37778 ارسال شده در 1 مهر، 2012 بابا یه حرف علمی بزنید اینا چیه یگین چرتو پرت مثلا راجب قانون نیوتن نمیدونم هر چی هست مثل قند شکر قند ندارد اگه بخوری دیابت نمیاری:gnugghender: خودتو کشتی با این قند شکر:ws28: 1
ارسال های توصیه شده