Creative City 1017 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ سلام از دوستان خواهش میشه بی ربط ترین و چرت ترین حرف تو دنیا رو بزنید یعنی اساسی چرت باشه یه نمونه خودم میگم: مثلا مسواک زدن برا دندون ضرر داره یا دلیلی بیارید از یه حرف مثلا قند شکر قند نداره!!!!!!!!!!!!!! یا مثلا فوت کردن به چایی هیچ تاثیری نداره و سردش نمیکنه اینها همش تز منه شما هم بیاین تز بدین 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ دوست من خر دارد خرش هم شاخ دارد شاخش هم خال دارد 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ دو تا پستای بالایی کاملا صحیح میباشد! 3 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ دو تا پستای بالایی کاملا صحیح میباشد! خوب یکم با جدیت چرتو پرت بگین یخورده باورمون بشه قند شکر قند ندارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ به علت برد با افتخار 4 تا گل اسپانیا فردا تعطیل است 2 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ به علت برد با افتخار 4 تا گل اسپانیا فردا تعطیل است جمع کن اینجا داری چرت میگی 2 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ سحرخیز نباش تا کامروا شوی...جدیدا هر چه دیرتر بخوابی یا کلا نخوابی کامرواتری 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ خوب یکم با جدیت چرتو پرت بگینیخورده باورمون بشه قند شکر قند ندارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خو چیکار کنم! من چرتوپرتیم نمیاد خوووو!...باره آخرت باشه سره من داد میزنی!!!! 1 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ خو چیکار کنم! من چرتوپرتیم نمیاد خوووو!...باره آخرت باشه سره من داد میزنی!!!! دختران میفهمند 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ دختران میفهمند دلت کتک میخواد؟ بیشین بینیم باو...همین که پسرا میفهمن واسه ما بسه!!! 2 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ دلت کتک میخواد؟بیشین بینیم باو...همین که پسرا میفهمن واسه ما بسه!!! دختر دانا!!!!!!!!!!!!!!! زن با منطق!!!!!!!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ دختر دانا!!!!!!!!!!!!!!! زن با منطق!!!!!!!!!!!!! پسره باهوش! پسره عاقل!! پسره شجاع!!! 1 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ فردا تعطیله عروسی بابای دوستمه بابا یه حرف علمی بزنید اینا چیه یگین چرتو پرت مثلا راجب قانون نیوتن نمیدونم هر چی هست مثل قند شکر قند ندارد اگه بخوری دیابت نمیاری:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ بابا یه حرف علمی بزنید اینا چیه یگین چرتو پرت مثلا راجب قانون نیوتن نمیدونم هر چی هست مثل قند شکر قند ندارد اگه بخوری دیابت نمیاری:gnugghender: الان حسش نیست فردا میام اینجارو میترکونم 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ میشه بیشترتر مثال بزنی تا یاد بگیروم!!! 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ من هستم پس اجدادم هستن اگر اونا نبودن و من بودم من انسان اولیه بودم حال من انسان اولیه ام چون اجداد من نیستن اگه هستن من ندیدمشون چون من فقط پدربزگش رو دیدم پس پدربزگم انسان اولیه است و من انسان سومیه پدرم دومیه هستش حالا سوال من از شماها اینه؟ اگه من انسان سومیه باشم ایا درسته که داداشم که 12 سال از من کوچکتره انسان سومیه باشه؟ 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ بابا یه حرف علمی بزنید اینا چیه یگین چرتو پرت مثلا راجب قانون نیوتن نمیدونم هر چی هست مثل قند شکر قند ندارد اگه بخوری دیابت نمیاری:gnugghender: خودتو کشتی با این قند شکر:ws28: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده