Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ شرمنده. لینک دفترچه شماره 2 اصلاح شد 3 لینک به دیدگاه
rezadoosti 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ salam man daftarche haye c ro mikham kasi dare baram befreste rezadoosti@gmail.com لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ لینک دانلود مربوط به سوالات کلیه درسهای کنکور برق سال 89 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ دوستان عزیز رشته برق باز هم مکانیکیا به دادتون رسیدن دفترچه سوالات ارشد 91 رو براتون آماده کردم با هم دیگه بحث کنید،ببینید سوالات مشکوک و غلط کدوم بوده... دوستانتون هم دعوت کنید که توی بحث یاریتون کنند ما که تو تالار مکانیک کلی بحث کردیم دریافت با حجم تقریبی 8 مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد فایل فشرده: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شاد باشید از دوستان غیر برقی که تگیدم عذر میخوام 25 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ خُ چطوری اینو کش رفتن؟ کاری نداره که دفترچه کنکور مکانیک رو که همون روز آزمون بچه های مکانیک رو سایت گذاشتن درمورد سوالا بحث کنید باو،کش رفتن رو بیخیال 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ خُ چطوری اینو کش رفتن؟ کار کار مکانیک ها هستش این ها دست به کش رفتنشون خوب هستش 4 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ کاری نداره که دفترچه کنکور مکانیک رو که همون روز آزمون بچه های مکانیک رو سایت گذاشتندرمورد سوالا بحث کنید باو،کش رفتن رو بیخیال چطوری حمید ؟ از کجا ؟ بابا تو رو دست من زدی کار کار مکانیک ها هستش این ها دست به کش رفتنشون خوب هستش از مکانیک ها همه کار بر میاد. هیچ جای تعجبی نیست. دسگه اسپم بسه. در مورد سوالها بحث کنید. قدر مکانیک ها رو بدونید. اینها سرمایه های جامعه هستند !! 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ چطوری حمید ؟ از کجا ؟بابا تو رو دست من زدی از مکانیک ها همه کار بر میاد. هیچ جای تعجبی نیست. دسگه اسپم بسه. در مورد سوالها بحث کنید. قدر مکانیک ها رو بدونید. اینها سرمایه های جامعه هستند !! خوبم تو چطوری؟ از حوزه بغلی موری اینا اصن کنکور ندادن انگارپشیمون شدم گذاشتمشبیا خودمون اسپم کنیم برقیا که قدر مارو نمیدونن همه ش با ما دعوا میکنن 2 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ خوبم تو چطوری؟از حوزه بغلی موری اینا اصن کنکور ندادن انگارپشیمون شدم گذاشتمشبیا خودمون اسپم کنیم برقیا که قدر مارو نمیدونن همه ش با ما دعوا میکنن مرسی، منم خوبم واقعا که، قدر مکانیک ها رو نمیدونن دیگه. اصلا اینا نمیدونن کنکور چیه. ولی حمید، ما مکانیک ها یه نبوغ خاصی داریم که بقیه ندارن، توجه کرده ای ؟ 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ مرسی، منم خوبمواقعا که، قدر مکانیک ها رو نمیدونن دیگه. اصلا اینا نمیدونن کنکور چیه. ولی حمید، ما مکانیک ها یه نبوغ خاصی داریم که بقیه ندارن، توجه کرده ای ؟ آره واقعا،الان که دقت میگنم سرشار از نبوغ هستیم دوستان برقی بیاد ببینیم چیکار کردید دیگه اوج صحبتها درباره کنکور این بود: 1-واقعا سخت بود 2-فقط 2 تا کنترل زدم اکتیو باشید باو 2 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ دفترچه رشته حقوق رو تو بساطتون ندارین ؟ 1 لینک به دیدگاه
m.sarmast 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ سوالای مهندسیتون از مکانیک خیلی معقول تر بود و معادلاتتون سخت تر.در کل ابراز همدردی میکنیم!! 5 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ دفترچه رشته حقوق رو تو بساطتون ندارین ؟ تو میخوای ما قانون رو زیر پا بذاریم؟ واقعا کهتو که رشته حقوق میخونی دیگه چرا ولی نه نداریم تو بساطمون سوالای مهندسیتون از مکانیک خیلی معقول تر بود و معادلاتتون سخت تر.در کل ابراز همدردی میکنیم!! باز خوبه،اونقدر که ما سوالاشون رو نگاه ردیم خودشون نگاه نکردن 6 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ دوستان عزیز رشته برق باز هم مکانیکیا به دادتون رسیدندفترچه سوالات ارشد 91 رو براتون آماده کردم با هم دیگه بحث کنید،ببینید سوالات مشکوک و غلط کدوم بوده... دوستانتون هم دعوت کنید که توی بحث یاریتون کنند ما که تو تالار مکانیک کلی بحث کردیم دریافت با حجم تقریبی 8 مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد فایل فشرده: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شاد باشید از دوستان غیر برقی که تگیدم عذر میخوام ممنون حمید جان از سرعت عملت واقعا دست خوش من که متاسفانه شرکت نکردم سوالات رو ببینم بعد نظرمو میگم دوستانی که شرکت کردن بیان نظراتشون رو بگن 5 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ چه عالی ممنون اونوقت کلیدش کی میاد؟ 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ ممنون حمید جان از سرعت عملت واقعا دست خوش من که متاسفانه شرکت نکردم سوالات رو ببینم بعد نظرمو میگم دوستانی که شرکت کردن بیان نظراتشون رو بگن خواهش میکنمهیچکسی نمیاد نظر بده انگاری چه عالی ممنوناونوقت کلیدش کی میاد؟ شنبه یا یکشنبه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده