مجیدرحیمی 1695 ارسال شده در 1 مهر، 2012 سلا دوستان نمیدونم این سوال به این بخش مربوط میشه یا نه ولی اگه میتونید کمک کنید این تبلیغاتی که تو همه سایتا هست،مثلا این تبلیغاتی که برا ماهانه و تو انجمنه چه جوری درست میشند ایا باید برنامه نویسی کنیم بری این کار یا نه میشه راهنمایی کنید میخوام برا یکی از دوستان بسازیم ولی نمیدونیم چطوریه اگه راهنمایی کنید ممنون میشم ؟ 5
دختر باران 18625 ارسال شده در 1 مهر، 2012 سلا دوستان نمیدونم این سوال به این بخش مربوط میشه یا نه ولی اگه میتونید کمک کنیداین تبلیغاتی که تو همه سایتا هست،مثلا این تبلیغاتی که برا ماهانه و تو انجمنه چه جوری درست میشند ایا باید برنامه نویسی کنیم بری این کار یا نه میشه راهنمایی کنید میخوام برا یکی از دوستان بسازیم ولی نمیدونیم چطوریه اگه راهنمایی کنید ممنون میشم ؟ سلام... نه.نیازی به برنامه نویسی نداره. با فتوشاپ میشه.اگه هم بخواهید متحرک باشه با نرم افزار فلش یا سوئیش 2
مجیدرحیمی 1695 مالک ارسال شده در 1 مهر، 2012 تو انجمن اموزشی نرم افزار فتوشاپ برا اینکاری که من گفتم هست؟؟ اگه نیست میشه کمک کنید ممنونتون میشم خیلی نیاز دارم 2
دختر باران 18625 ارسال شده در 3 مهر، 2012 تو انجمن اموزشی نرم افزار فتوشاپ برا اینکاری که من گفتم هست؟؟ اگه نیست میشه کمک کنید ممنونتون میشم خیلی نیاز دارم تو تالار که آموزش فتوشاپ هست.... اما خوب کار کردن با فتوشاپ جوریه که باید باهاش کار بشه تا به صورت تجربی خیلی چیزهاشو یاد بگیرید چی میخواهید درست کنید؟
مجیدرحیمی 1695 مالک ارسال شده در 4 مهر، 2012 تو تالار که آموزش فتوشاپ هست....اما خوب کار کردن با فتوشاپ جوریه که باید باهاش کار بشه تا به صورت تجربی خیلی چیزهاشو یاد بگیرید چی میخواهید درست کنید؟ یه بنر تبلیغاتی برا وبلاگ
Neutron 60966 ارسال شده در 4 مهر، 2012 سلا دوستان نمیدونم این سوال به این بخش مربوط میشه یا نه ولی اگه میتونید کمک کنیداین تبلیغاتی که تو همه سایتا هست،مثلا این تبلیغاتی که برا ماهانه و تو انجمنه چه جوری درست میشند ایا باید برنامه نویسی کنیم بری این کار یا نه میشه راهنمایی کنید میخوام برا یکی از دوستان بسازیم ولی نمیدونیم چطوریه اگه راهنمایی کنید ممنون میشم ؟ اینا یا با پسوند swf دارن یا gif که هم با فتوشاپ هم با کرل هم با فلش میشه درستشون کرد. 3
دختر باران 18625 ارسال شده در 4 مهر، 2012 یه بنر تبلیغاتی برا وبلاگ خب اگه تا الان کار نکردید فکر کنم واستون سخت باشه.اگه هم سخت نیست که اول باید 1 طرحی تو ذهنتون باشه بعد اونو پیاده کنید.
مجیدرحیمی 1695 مالک ارسال شده در 4 مهر، 2012 خب اگه تا الان کار نکردید فکر کنم واستون سخت باشه.اگه هم سخت نیست که اول باید 1 طرحی تو ذهنتون باشه بعد اونو پیاده کنید. اره واقعا سخته
partow 25305 ارسال شده در 26 مهر، 2012 سلام ... همونطور که دوستان هم اشاره کردن میتونی از ,Fireworks, Photoshop , SwishMax, Adobe Flash استفاده کنی که راحت ترینشون سویش و فتوشاپ هستش ... تو سایت چند تا آموزش هست که امیدوارم کمکتون کنه ... آموزش: چگونه در فتوشاپ عکس متحرک بسازیم ؟ آموزش: [TRgroup] ساخت بنر متحرک بکمک Photoshop و Fireworks آموزش: [TRgroup] ساخت بنر تبلیغاتی متحرک - فتوشاپ 2
ارسال های توصیه شده