Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ نظرسنجی واسه چی جگر!میخوای تو نظرسنجی اسم افرادو بذاریم همه نظر بدن هرکی رای بیشتری آورد حق داره بیاد و از این قبیل موارد!!!!! اصلا هشدارهای منو جدی نمیگیری تو هرکی میاد تا 16 تیر باید ثبت نام کنه دیگههمون موقع لیست اسامی رو اعلام میکنیم مرسی غلط کردم اصن 3 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ اصلا هشدارهای منو جدی نمیگیری تو مرسی غلط کردم اصن به علت اسپم زیاد شما از شرکت در این برنامه محرومی فروغ گریه نکن 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ کاش نظر سنجی بود میفهمیدیم کیا میان تا اخرش... فروغ جون میخوای نظر سنجی بذارم واست؟ 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ فروغ جون میخوای نظر سنجی بذارم واست؟ بذار جیمی جون 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ فروغ جون میخوای نظر سنجی بذارم واست؟ خدا شانس بده کاش ما هم دختر بودیم 1 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ فروغ جون میخوای نظر سنجی بذارم واست؟ شما از همین الآن خوذتو مدیر ارشدِ محروم بدون 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ جیمی فروغ اوکی داد بذا ببینم بلدی یا نه 2 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ بذار جیمی جون باز پست اسپم دادی که جیگر جووووووووووون 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ بذار جیمی جون خدا شانس بده کاش ما هم دختر بودیم شما از همین الآن خوذتو مدیر ارشدِ محروم بدون جیمی فروغ اوکی دادبذا ببینم بلدی یا نه عکس العملارو خب بذارید برم گل اقبالمو بیارم الان میگم میذارم یا نمیذارم 3 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ منم احتمالا بتونم بیام .... :hapydancsmil: هورااااااااااااااااااااااااااااااااااا ... (البته شاید احتمالش باشه اگه خدا بخواد بتونم بیام .... اصرار کنین شاید احتمالش بره بالا ) 7 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ اینهمه منتظر یه فرصت برای تفریح بودم همین که پیش اومد مربی اومه میگه مسابقه داریم 6 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ دوستان توجه کنید شنبه 17 تیر ماه (یه روز اضافه کردیم) آخرین مهلت ثبت نام هست و حداقل ظرفیت هم 25 نفره و در صورتی که به حدنصاب نرسه تور کنسل خواهد شد پس اگه میایید عجله کنید 6 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ سلام علیکم... ما طبق معمول زنگوله رو انداختیم گردن گربه همکاری کنید تا کنسل نشه به امید دیدار همگی (هرچند که پیاده روی طولانی و رفت و آمدش برام سخته ولی دوست دارم کنارتون باشیم) اطلاع رسانی کنید که تا حالا چند نفر ثبت نام کردن؟ 6 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ منم احتمالا بتونم بیام .... :hapydancsmil:هورااااااااااااااااااااااااااااااااااا ... (البته شاید احتمالش باشه اگه خدا بخواد بتونم بیام .... اصرار کنین شاید احتمالش بره بالا ) خیلی هم خووووب ایشاا.. که احتمالت به 100% تبدیل بشه کلی اصرار از طرف من امیدوارم بتونی بیای سپید جان اینهمه منتظر یه فرصت برای تفریح بودم همین که پیش اومد مربی اومه میگه مسابقه داریم ای بابا پس کی با من بیاد بریم با گشت ارشادیا دوست بشیم! :5c6ipag2mnshmsf5ju3 این شکلک یعنی میای عزیزم؟ سلام علیکم...ما طبق معمول زنگوله رو انداختیم گردن گربه همکاری کنید تا کنسل نشه به امید دیدار همگی (هرچند که پیاده روی طولانی و رفت و آمدش برام سخته ولی دوست دارم کنارتون باشیم) اطلاع رسانی کنید که تا حالا چند نفر ثبت نام کردن؟ سلام علیکم آقای حمید همیشه پایه سفر و گردش تا اینجا 5 نفر برای ثبتنام اقدام کردن3 نفر قطعی شدن و تعداد زیادی فقط گفتن میان 7 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ ایشالا اگه مشکلی پیش نیاد حتما میام خیلی جای قشنگیه البته اگه عین تنگه اذیتمون نکنن خوش میگذره جای دیدنییه رو منم حساب کنید تا شنبه حتما پولو میریزم 7 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ دمپایی هم یادت رفت بگی انوش بزار تو لیستت ورق و تخته هرکی داره بیارهمن یه دست میارم ولی کمه انوش زیر اندازو محمدرضا میاره الان این توره ؟؟؟مجوز داریم اگه خدا بخواد برادران رامون میدن؟؟؟؟ منظره رو خدایی ببینین آدم چِل میشه اصلا...:cry2: 8 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ منم احتمال قوی تا جمعه شنبه پول رو واریز میکنم اوومدم یه دست ورق هم من میارم 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده