Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ شانسی بردن این گاوبازا...با این وضعیت راه آهنم ایتالیا رو میبرد:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ کلا!!!!!! عزیزم الان که بردیم اونم با 4 تا گل لونم با خفت و خواری ایتالیای مشنگ باید الان شاد باشی جای آبجیم سبز کاش اونم بود الان 2تایی منفجر میکردیم اینجارو 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ عزیزم الان که بردیم اونم با 4 تا گل لونم با خفت و خواری ایتالیای مشنگ باید الان شاد باشیجای آبجیم سبز کاش اونم بود الان 2تایی منفجر میکردیم اینجارو کدوم آبجی؟ بیا بترکونیم:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ من میدونم ایتالیا میبره ولی رو اسپانیا شرط میبندم:icon_pf (34): چ خوب شد 3 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ من بازی ندیدم ولی از اونجایی که زمانی ایتالیایی بودم امیدوار بودم ایتالیا ببره آخی بوفن 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ کدوم آبجی؟بیا بترکونیم:gnugghender: آبجی شاروکم ای خدا چقد ضایع شدن این اتالیایی های مشنگ 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ آبجی شاروکم ای خدا چقد ضایع شدن این اتالیایی های مشنگ اصلا دیگه پیداشون نیست 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ من بازی ندیدمولی از اونجایی که زمانی ایتالیایی بودم امیدوار بودم ایتالیا ببره آخی بوفن جات خالی 4 تا خورد 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ من بازی ندیدمولی از اونجایی که زمانی ایتالیایی بودم امیدوار بودم ایتالیا ببره آخی بوفن آخییییییییی اشکال نداره 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ اصلا دیگه پیداشون نیست روشون نمیشه بیان سید مهدی منع نمیکردی کلیه هاشم شرط میبست انقد مطمئن بود 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ بد شانسی آورد ایتالیا شانسی 1ی 2تا ... نه 4تااااااااا من این حرفا حالیم نی 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ بد شانسی آورد ایتالیا حیف باشه برا شرط بندی از زیر دست من در رفتی وگرنه الان نوش جونم میشد ولی همین که اسپانیا برد بعضیا روشون کم شد کافیه 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ روشون نمیشه بیانسید مهدی منع نمیکردی کلیه هاشم شرط میبست انقد مطمئن بود اینو تپل اومدی خوشم اومد 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ اینو تپل اومدیخوشم اومد خوشت اومد کاش حداقل ایتالیا میتونست یه گل بزنه 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ خوشت اومدکاش حداقل ایتالیا میتونست یه گل بزنه شانس آوردن 90 دقیقه بود وگرنه عین ماست هی گل میخوردن هی میخوردن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده