seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 1 مهر، 2012 مگه کچل نیستیآره دیگه میدونه ایتالیای مشنگ میخواد ببازه نمیاد یک چیز درست حسابی شرط بندی کنه خیلی رو داری... یه کارت شارژ... 2000 هزار امتیاز از تو به جاش یه شارژ 2000 تومنی از من... این دو تایی که گفتم به ذهنم میرسه... قبول؟؟ اگه خواستی اضافه کن... 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 1 مهر، 2012 میگم که امشب این تاپیک جمع میشه... از این به بعد کجا بریم اسپم کنیم... 2
pesare irani 41805 مالک ارسال شده در 1 مهر، 2012 میگم که امشب این تاپیک جمع میشه... از این به بعد کجا بریم اسپم کنیم... میریم دفتر مدیریت اهای بدری چی شد بگید چی وارد کنم شما اگر تا 5 دقیقه دیگه نگید تو نظر سنجی وارد نمیشد ااااااااااااااااااااااااااااااا دو روزه علاف شدم 2
.Yaprak 15748 ارسال شده در 1 مهر، 2012 خیلی رو داری... یه کارت شارژ... 2000 هزار امتیاز از تو به جاش یه شارژ 2000 تومنی از من... این دو تایی که گفتم به ذهنم میرسه... قبول؟؟ اگه خواستی اضافه کن... شارژ2000تومنی کمه بیشتر بگو مشتری بشیم :gnugghender: رودارم خودتی رودار 2
.Yaprak 15748 ارسال شده در 1 مهر، 2012 میریم دفتر مدیریت اهای بدری چی شد بگید چی وارد کنم شما اگر تا 5 دقیقه دیگه نگید تو نظر سنجی وارد نمیشد ااااااااااااااااااااااااااااااا دو روزه علاف شدم امان از دست بعضیا که دو روزه روح سرگردان کردن 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 1 مهر، 2012 شارژ2000تومنی کمه بیشتر بگو مشتری بشیم :gnugghender:رودارم خودتی رودار قبول؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3
pesare irani 41805 مالک ارسال شده در 1 مهر، 2012 شارژ2000تومنی کمه بیشتر بگو مشتری بشیم :gnugghender:رودارم خودتی رودار مهدی ولش کن این یه ذره .................................................................. هم نداره این خانومه .................... نداره برو با یه اقا ببند 1
pesare irani 41805 مالک ارسال شده در 1 مهر، 2012 قبول؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نوچچچچچچچ برو با یکی ........................... دار ببند 1
.Yaprak 15748 ارسال شده در 1 مهر، 2012 مهدی ولش کن این یه ذره .................................................................. هم نداره این خانومه .................... نداره برو با یه اقا ببند حرفا نقطه چین چی بود بی خیال رفقا ما دیگه نیستیم هر چی خواستین بذارید نذاشتید مهم نیست ما دیگه رفتیم شما بمونید این شرط بندی 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 1 مهر، 2012 مهدی ولش کن این یه ذره .................................................................. هم نداره این خانومه .................... نداره برو با یه اقا ببند داداش معرفی کن ما میبندیم... تازشم آجی من از خیلیا با دلو جرات تره... 2
pesare irani 41805 مالک ارسال شده در 1 مهر، 2012 حرفا نقطه چین چی بودبی خیال رفقا ما دیگه نیستیم هر چی خواستین بذارید نذاشتید مهم نیست ما دیگه رفتیم شما بمونید این شرط بندی هیچی نبودن به درد شوما نمیخوره کجا میری حالا که میری گیتار رو با خودت نبر داداش معرفی کن ما میبندیم... تازشم آجی من از خیلیا با دلو جرات تره... کو ما چرا نمیبینیم دل و جرئتش رو امید جون بیا ثبت کن... فقط به خاطر سیبیل های چخماخی نداشته ات قبول میکنم ثبت شددددددددددددد:gnugghender: 2
pesare irani 41805 مالک ارسال شده در 1 مهر، 2012 چقد این سری شرکت کننده کم بودددددددددددددددددددددد بابا بیاین رای بدید دو سه ساعت دیگه تاپیک باطل میشه 1
not found 16275 ارسال شده در 1 مهر، 2012 چقد این سری شرکت کننده کم بودددددددددددددددددددددد بابا بیاین رای بدید دو سه ساعت دیگه تاپیک باطل میشه همگی سلاااااااام اینقدر میگین جیگر جیگر، منم میتونم سر 1چیز (مثلا مدال) با 10 نفر شرط ببندم!!! 2
pesare irani 41805 مالک ارسال شده در 1 مهر، 2012 همگی سلااااااااماینقدر میگین جیگر جیگر، منم میتونم سر 1چیز (مثلا مدال) با 10 نفر شرط ببندم!!! چه مدالی بعدش مدال مگه خیراته سرش ببندید مدال بالا سقف قرار داده 1
not found 16275 ارسال شده در 1 مهر، 2012 چه مدالی بعدش مدال مگه خیراته سرش ببندید مدال بالا سقف قرار داده اینجا آخوند داره من 1سوال بپرسم؟؟
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 1 مهر، 2012 همگی سلااااااااماینقدر میگین جیگر جیگر، منم میتونم سر 1چیز (مثلا مدال) با 10 نفر شرط ببندم!!! میگم شما خیلی جیگر داریا... اونوقت مدالات کو؟ 1
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 1 مهر، 2012 هیچی نبودن به درد شوما نمیخوره کجا میری حالا که میری گیتار رو با خودت نبر کو ما چرا نمیبینیم دل و جرئتش رو فقط به خاطر سیبیل های چخماخی نداشته ات قبول میکنم ثبت شددددددددددددد:gnugghender: کارت شارژ 5000 تومنی هم بود اونو چرا ثبت نکردی...
ارسال های توصیه شده