Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ انتخاب سخته :JC_thinking: دوست داشتم اسپانيا باشه ولي ايتاليا .... اين اميد كجاس امروز خبري ازش نبود 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ من:gnugghender: روح بیا یه هزار تا شرط بستیم 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ روح بیا یه هزار تا شرط بستیم امتیاز شهرساز خوردن نداره سر یه چیز دیگه 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ امتیاز شهرساز خوردن نداره سر یه چیز دیگه سر چی؟ 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ واقعا سر چیتو بوگو یه اواتار خنده دار ضایع انتخاب کن بهش بگو یه هفته اونو بذاره!!! 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ یه اواتار خنده دار ضایع انتخاب کن بهش بگو یه هفته اونو بذاره!!! وقتی ایتالیا برندس هرچی باشه شرط میبندم 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ واقعا سر چیتو بوگو :mrsbeasley: من 1 پیشنهاد مشت بدم؟؟!!!:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ وقتی ایتالیا برندس هرچی باشه شرط میبندم هر چند که الانم عکس آواتورت خیلی ضایع استولی دیدی که فروغ چی گفت عکس ضایع تر+قوفول یک هفته پیغام خصوصی+یه کارت شارژ ناقابل 5000تومن 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ :mrsbeasley: من 1 پیشنهاد مشت بدم؟؟!!!:gnugghender: بگو روش فکر میکنیم 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ بگو روش فکر میکنیم طرفدارای اسپانیا 1سمت، ایتالیا 1سمت!!! همه امتیازاشونو بذارن وسط:gnugghender: هر تیمی که باخت امتیاز اعضاش تقسیم میشه بین اعضای تیم برنده!!!!! تو مایه های غنیمت جنگی!!!!! خوبه نههههههههه؟؟؟!!! 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ طرفدارای اسپانیا 1سمت، ایتالیا 1سمت!!!همه امتیازاشونو بذارن وسط:gnugghender: هر تیمی که باخت امتیاز اعضاش تقسیم میشه بین اعضای تیم برنده!!!!! تو مایه های غنیمت جنگی!!!!! خوبه نههههههههه؟؟؟!!! جیگرشو ندارن این ایتالیایی ها 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ چه خبره اینجااااااااااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ چه خبره اینجااااااااااااااااااااااا خبر سرکیسه کردن تیم رقیب تو چی نمیای شرط ببندیم 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ جیگرشو ندارن این ایتالیایی ها ولی آی حال میده آی حال میده!!!!!:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ از صبح تا حالا کیا سر چی شرط بستن یکی امار بده :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ از صبح تا حالا کیا سر چی شرط بستن یکی امار بده :5c6ipag2mnshmsf5ju3 صداتو واسه من کلفت میکنی؟؟؟!!!!!:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ چرا انقد اسپم طرفداران اسپانیا Pantalasa mission.impossible آتــــــــــروس اربنییست Fo.Roo.GH طرفداران ایتالیای مشنگ Pixie Hossein.B hamid_shahrsaz چرگر MOJTABA 77 Creative City vergil vahid88 sh@di Fo.Roo.GH و Pixie شرط بسته اند اگر اسپانیا باخت1000امتیاز بده بهPixie اگر ایتالیا باخت Pixie 5 تا تاپیک طبق مفاد عهدنامه شون میزنه+بستنی mission.impossible و چرگر سر یک ماه پروف خصوصی قوفول میشه یک شارژ5000تومنی شرط اومدن به انجمن:gnugghender: شرط بندی من و این شهرسازی هم فردا مشخص میشه بقیه ام که جیگر شرط بندی نداشتن دوستانی که لابه لای اسپم ها از دید من پنهان ماندید فردا بیاید به خود روح بگید اسمتونو وارد کنه کسانی هم که هنوز مشخص نکردن زود باشن بگن 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ چرا انقد اسپم طرفداران اسپانیا Pantalasa mission.impossible آتــــــــــروس Urbanist/ Fo.Roo.GH طرفداران ایتالیای مشنگ Pixie Hossein.B hamid_shahrsaz چرگر MOJTABA 77 Creative City vergil vahid88 sh@di مشنگ هم خودتی بی ادب!!!!!!!!!!!!!! باید 1000امتیاز ازت کم بشه!!!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده