mohsen jahangiry 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ ممنون ازتون فقط سازه های فولادی دکتر گلابچی پسورد میخواد پسوردش چنده؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
mrym71 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ ببخشید من فقط چندتا از جزوه ها رو تونستم دانلود کنم ، به جزوه های دانشگاه تهران که رسید دیگه نمیشه باید چیکارکنم؟ لینک به دیدگاه
heidarimahsa 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۴ سلام جزوات دانشگاه تهران چرا نمیشه دانلود کرد؟ لینک به دیدگاه
heidarimahsa 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۴ سلام جزوات دانشگاه تهران چرا نمیشه دانلود کرد؟ 1 لینک به دیدگاه
memmar 6829 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ سلام دوستان دوباره آپلود میکنم درچندروزآینده میذارممشون 1 لینک به دیدگاه
memmar 6829 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ ساختمان 1 دانشگاه تهران کلیک کنید پسورد:http://www.noandishaan.com پ.ن: حجما بالاس سعی میکنم کم کم بذارم 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۵ جزوه معماری بایونیک دکتر گلابچی رو هم به صورت پاورپوینت و با فرمت PDF در 150 صفحه از لینک زیر می تونید دانلود کنید. دانلود جزوه 2 لینک به دیدگاه
shamimmehraz 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سپاااااااااااس خیلی کامل بود....:a030: 1 لینک به دیدگاه
hngm 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۵ سلام.خواهش میکنم.مشکلتون چیه دقیق؟ همشون رو نمیتونید یا بعضیارو؟ error خاصی میده؟ سلام منم همین مشکلو دارم لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۶ جزوه بارگزاری دکتر عباسی که در دانشگاه تهران تدریس میشه به صورت PDF دست نویس در 89 صفحه از لینک زیر می تونید دانلود کنید. دانلود جزوه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده