memmar 6829 ارسال شده در 27 شهریور، 2012 دوستان آنجایی که تمام جزوات کنکور ارشد معماری که دانشجویان بر روی سرور های خارجی آپلود کرده بودند نزدیک به 70 % لینک ها پاک شده بودند در این پست جزوه های کنکور کارشناسی ارشد معماری و جزوات دانشگان تهران با لینک مستقیم را در یک جا بر روی سرور خودمان جمع آوری نمودم که مهندسان عزیز بدون نگرانی از خرابی یا پاک شدن لینک ها در سرور های خارجی , بتوانند با لینک مستقیم دانلود نمایندواگر بازم جزوه ای بود آدرس بدهید بر روی سرور آپلود نمایم -کتاب ۵۰۴ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام -نشریه 55 (مشخصات فنی و عمومی کارهای ساختمانی)یکی از منابعی هستش که برای سوالات مصالح ساختمانی ازش استفاده میشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5-جزوه تنظیم شرایط محیطی : خانم دکتر قیابکلو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - جزوه خلاصه مباحث معماری معاصر :دکتر ایمان رئیسی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خلاصه کتاب بررسی اقلیمی ابنیه سنتی ایران دکتر وحید قبادیان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود -معيارهايي براي طراحي و ساخت بناهاي بلند (گلابچي): دانلود دکتر کتایون تقی زاده آموزه هایی از سازه های طبیعی درس هایی برای معماران: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام گلابچی ضرورت بهره گیری از فناوری های نوین ساختمانی: دانلود عاملی قالب متکی برهوا پیشرفت های نوین در اجرای پوسته های گنبدی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دکتر افسانه زرکش کیفیت کار و آموزش در ایجاد همسازی بین فضا و سازه در معماری معاصر غرب: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 11- جزوه خلاصه معماري معاصر (دكتر كياني): برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 14-1-سازه های فولادی-دکتر گلابچی دانلود -ساختمان 2-سامع برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام -زبان تخصصی- برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام --سازه غشایی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام -ساختمان 1- برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جزوه تاريخ معماري جهان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود جزوه های کنکور کارشناسی ارشد معماری دانشگاه تهران برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جزوه درس مبانی نظری معماری دانشگاه تهران برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جزوه درس ساختمان 1 دانشگاه تهران download جزوه درس ساختمان 2 (دانشگاه تهران) download جزوه درس سازه های بتنی (دانشگاه تهران) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جزوه درس سازه های فولادی(دانشگاه تهران) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جزوه درس تاسیسات (نور و صدا ) (دانشگاه تهران) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جزوه درس تاسیسات الکتریکی (دانشگاه تهران) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جزوه درس تاسیسات مکانیکی (دانشگاه تهران) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جزوه درس زبان تخصصی (دانشگاه تهران) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منبع : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 27
secretbird 16 ارسال شده در 12 دی، 2012 سلام . ممنون از زحمتی که کشییدید اما من نمی تونم جزوات دانشگاه تهران رو دانلود کنم مشکل از کجاست 5
memmar 6829 مالک ارسال شده در 15 دی، 2012 سلام . ممنون از زحمتی که کشییدید اما من نمی تونم جزوات دانشگاه تهران رو دانلود کنم مشکل از کجاست سلام.خواهش میکنم. مشکلتون چیه دقیق؟ همشون رو نمیتونید یا بعضیارو؟ error خاصی میده؟ 7
.Apameh 25173 ارسال شده در 29 آذر، 2013 اره من دارم ولی یه مشکلی هست نمیدونم چه جوری بذارم اول 1 تشکر از پروانه کنم بابت زحمتی که کشیده.. مرسی پروانه جون:flowerysmile: دوم اینکه آقا علیرضا شما میتونی تو یه جایی مثه پرشین گیگ آپلود کنی جزوه رو بعد لینکشو اینجا بزاری 3
abolfazl azimi 11 ارسال شده در 20 بهمن، 2013 با سلام مرسی از زحماتتون میشه لطفا جزوات ایستایی و سیستم های ساختمانی دکتر طباطبایی رو قرار بدین مرسی:hapydancsmil::hapydancsmil: 1
MRZ-S 30 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2014 سلام، خیلیییییییییییییییییییییییییییییییی ممنون بابت جزوه ها من نمیتونم جزوه ها ی دانشگاه تهران دانلود کنم! یعنی بلد نیستم! روی دانلود که کلیک میکنم این صفحه میاد میشه راهنمایی کنید لطفا؟ 1
memmar 6829 مالک ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2014 سلام، خیلیییییییییییییییییییییییییییییییی ممنون بابت جزوه هامن نمیتونم جزوه ها ی دانشگاه تهران دانلود کنم! یعنی بلد نیستم! روی دانلود که کلیک میکنم این صفحه میاد میشه راهنمایی کنید لطفا؟ سلام خوش اومدید متاسفانه از سرور پاک شدن..پیداشون کردم حتما میذارم براتون موفق باشید 1
mehdimahdavi 11 ارسال شده در 16 مرداد، 2014 سلام.ممنون از وبسایت خوبتون.میخواستم جزوه های دانشگاه تهران رو دانلود کنم.دانلود رو میزنم میره تو صفحه ی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نمیدونم چیکارکنم. 1
memmar 6829 مالک ارسال شده در 16 مرداد، 2014 سلام.ممنون از وبسایت خوبتون.میخواستم جزوه های دانشگاه تهران رو دانلود کنم.دانلود رو میزنم میره تو صفحه ی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نمیدونم چیکارکنم. سلام دوست عزیز متاسفانه از سرور پاک شدن سعی میکنم دوباره بذارم
memmar 6829 مالک ارسال شده در 16 مرداد، 2014 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منبع:http://www.archi-arch.com 5
shahrokh.sh 10 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2015 یه ساعت طول کشید عضو شم با این همه رمز و رموز.بعد که وارد شدم این اطلاعات رو تو سایت دیگه دیده بودم و همین مشکل دانلود شدن رو داشت.تمام اون لینکهای با کلمه انگلیسی نوشته شده به دانلود رو نمیشه دانلود کرد این خطا رو میده.واقعا که سایت مسخره ای بود علاف کردین ما رو [h=3]Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (16)[/h]
memmar 6829 مالک ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 جزوه هارو دوباره آپلود میکنم وکم کم میذارم منبع:شهرمعماران جزوه مبانی نظری معماری برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
memmar 6829 مالک ارسال شده در 3 خرداد، 2015 یه ساعت طول کشید عضو شم با این همه رمز و رموز.بعد که وارد شدم این اطلاعات رو تو سایت دیگه دیده بودم و همین مشکل دانلود شدن رو داشت.تمام اون لینکهای با کلمه انگلیسی نوشته شده به دانلود رو نمیشه دانلود کرد این خطا رو میده.واقعا که سایت مسخره ای بود علاف کردین ما روError. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (16) بهترنیست یکم با ادب صحبت کنیم واز هم انتظارنداشته باشیم!!!!!!!!! اگه به تاریخ پست توجه کنید میبینید که مربوط به کی هست!!!!!وسرور دست ما نیست که جلوشوبگیریم!!!!!!!! با این حال دوباره سعی میکنم مجدد پیوست کنم! 3
memmar 6829 مالک ارسال شده در 3 خرداد، 2015 تاسیسات الکتریکی دانشگاه تهران منبع:شهر معماران برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
ارسال های توصیه شده