R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ سلام عزیزم نظرات رو خوندم , به نظرم اگر بخوای توی مکس انیمیشن کار کنی خیلی سخته چون باید در این زمینه کمی تخصص داشته باشی هر چند کم بعد اگر بلد هم باشی و کار رو بتونی خوب انجام بدی زمان رندرهاش خیلی خیلی طولانیه :obm:و باید یه سیستمه خیلی قوی داشته باشی به نظر منم پوستر کار کن و بعد هم لمینت برای ماکت هم با پلکسی خیلی گرون در میاد البته بستگی به حجم و ضخامت پلکسی که استفاده میکنی داره . میتونی از دو نوع متریال استفاده کنی تا هزینه ات بیاد پایین اگر سایتت رو هم روی پلکسی حک کنی , خوشگل میشه اگر هنوز دوست داری انیمیشن هم داشته باشی پیشنهاد من رویت هست . میتونی ازش خروجی فیلم با فرمت avi بگیری . زمان رندرش هم خیلی پایینه البته اگر کیفیت خیلی خوب نخوای من یه نمونه ساده اش رو دارم حدود 20 ثانیه هست ولی حجمش خیلی زیاده 780 M هست وگرنه برات میفرستادم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ سلام عزیزمنظرات رو خوندم , به نظرم اگر بخوای توی مکس انیمیشن کار کنی خیلی سخته چون باید در این زمینه کمی تخصص داشته باشی هر چند کم بعد اگر بلد هم باشی و کار رو بتونی خوب انجام بدی زمان رندرهاش خیلی خیلی طولانیه :obm:و باید یه سیستمه خیلی قوی داشته باشی به نظر منم پوستر کار کن و بعد هم لمینت برای ماکت هم با پلکسی خیلی گرون در میاد البته بستگی به حجم و ضخامت پلکسی که استفاده میکنی داره . میتونی از دو نوع متریال استفاده کنی تا هزینه ات بیاد پایین اگر سایتت رو هم روی پلکسی حک کنی , خوشگل میشه اگر هنوز دوست داری انیمیشن هم داشته باشی پیشنهاد من رویت هست . میتونی ازش خروجی فیلم با فرمت avi بگیری . زمان رندرش هم خیلی پایینه البته اگر کیفیت خیلی خوب نخوای من یه نمونه ساده اش رو دارم حدود 20 ثانیه هست ولی حجمش خیلی زیاده 780 M هست وگرنه برات میفرستادم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 سلام به رویه ماهت جیگر خو خودم ک نیخواستم انیمیشنشو درست کنم ک اوهوم میدونم گرون میشه باسه همین هیچ کدوم از بچه ها نیخوان این کارو بکنن تا جایی ک من میدونماستاد باسه این میخواست با پلکسی ساخته بشه چون بتونه فضایه داخلیشو راحت ببینه...متریالِ دیگه ای هم هه ک بتونه این قابلیت و داشته باشه؟ پولشم باز خوجل میشه دیگه دوس دارم ک ولی هیچ اطلاعاتی راجع بهش ندارم چه حیفمرچی عزیزمممم 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ سلام به رویه ماهت جیگرخو خودم ک نیخواستم انیمیشنشو درست کنم ک اوهوم میدونم گرون میشه باسه همین هیچ کدوم از بچه ها نیخوان این کارو بکنن تا جایی ک من میدونماستاد باسه این میخواست با پلکسی ساخته بشه چون بتونه فضایه داخلیشو راحت ببینه...متریالِ دیگه ای هم هه ک بتونه این قابلیت و داشته باشه؟ پولشم باز خوجل میشه دیگه دوس دارم ک ولی هیچ اطلاعاتی راجع بهش ندارم چه حیفمرچی عزیزمممم اگر هم بخوای مکس رو بدی بیرون برات انجام بدن که هزینه اش خیلی زیاد میشه ولی به نظر من با رویت بگو برات کار کنن , فکر نمیکنم خیلی گرون بشه چون زود به نتیجه میرسه عهههه پس فضای داخل رو هم باید بسازی :icon_pf (34):بهتره با همون پلکسی کار کنی . من حجمی که واسه تحویل موقت ساخته بودم روی شیت A3 بود رفتم پرسیدم اگر این رو بخوام با پلکسی کار کنم هزینه اش چقدر میشه , گفت حدود 70 یا 80 هزار تومان فقط پول پلکسی هست که باید بخری به غیر از لیزرش (البته ضخامت 1 و 2 سانتی میخواستم چون ماکت حجمی باید تحویل بدیم ) حالا نمیدونم با چی کار کنم آره دیگه خواهش میکنم . انشالله که یه ایده خوب به ذهنت برسه :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ اگر هم بخوای مکس رو بدی بیرون برات انجام بدن که هزینه اش خیلی زیاد میشه ولی به نظر من با رویت بگو برات کار کنن , فکر نمیکنم خیلی گرون بشه چون زود به نتیجه میرسه عهههه پس فضای داخل رو هم باید بسازی :icon_pf (34):بهتره با همون پلکسی کار کنی . من حجمی که واسه تحویل موقت ساخته بودم روی شیت A3 بود رفتم پرسیدم اگر این رو بخوام با پلکسی کار کنم هزینه اش چقدر میشه , گفت حدود 70 یا 80 هزار تومان فقط پول پلکسی هست که باید بخری به غیر از لیزرش (البته ضخامت 1 و 2 سانتی میخواستم چون ماکت حجمی باید تحویل بدیم ) حالا نمیدونم با چی کار کنم آره دیگه خواهش میکنم . انشالله که یه ایده خوب به ذهنت برسه :hapydancsmil: بچه هایه ما پرسیدن گفتن 600 700 تومن میشه ک!!!!70 80 ک عالیه!! 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ بچه هایه ما پرسیدن گفتن 600 700 تومن میشه ک!!!!70 80 ک عالیه!! جدی ؟ مگه حجمتون چه اندازه هست ؟ :w58: ارزش نداره برای یه ماکت این همه بخواید پول بدید من همینجوری پرسیدم وگرنه کامل با پلکسی نمیخواستم کار کنم چون باید با توجه به متریال نما حجم رو بسازیم . که کامل پلکسی نمیشه ولی 700 هزار خیلی زیاده :icon_pf (34):اشتباه نکردن البته شاید هم شیراز ارزون باشه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده