seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ در مورد نظر هردومونمن با اون مثال اولم کسی رو که سد راهم باشه برمیدارم ولی دوستمون میگه اون موفقیتی که دیگران توش نیاش به درد نمیخوره خوب نظر شما... به سوالای بعدیم میرسیم عجله نکن:gnugghender: جواب من فقط در مورد مثال اولته... برای تحصیل در خارج از کشور و کار میرم ولی برمیگردم.نه اینکه رفتنم ابدی باشه... البته اگه بدونم ارزششو داشته باشه این کارو میکنم... 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ جواب من فقط در مورد مثال اولته... برای تحصیل در خارج از کشور و کار میرم ولی برمیگردم.نه اینکه رفتنم ابدی باشه... البته اگه بدونم ارزششو داشته باشه این کارو میکنم... 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ الان چراااااااااا خوب جواب درست درمون ندادی دیگه 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ خوب جواب درست درمون ندادی دیگه جواب به این قشنگی... کجاش درست درمون نبود؟؟ 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ جواب به این قشنگی... کجاش درست درمون نبود؟؟ من مثال زدم کلی بوگو ولی در همون بعد یک :یعنی حاضری بری به هدفت برسی از پدر و مادرتم بگذری... یا دو:حاضری از هدفت بگذری چون پدرمادرت نباشن پیروزیت ارزش نداره اولی نظر منه دومی نظر دوستمون creative سومی ام که نداریم ولی حالتیه که الان تو توش قرار داری لنگ در هوا 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ من مثال زدم کلی بوگو ولی در همون بعد یک :یعنی حاضری بری به هدفت برسی از پدر و مادرتم بگذری... یا دو:حاضری از هدفت بگذری چون پدرمادرت نباشن پیروزیت ارزش نداره اولی نظر منه دومی نظر دوستمون creative سومی ام که نداریم ولی حالتیه که الان تو توش قرار داری لنگ در هوا خب من دوست دارم همه چیزو یه جا داشته باشم... ولی اگه بخوام یکیشو انتخاب کنم اون پدر و مادر... چون بزرگترین هدفم موندن کنار پدر و مادر و کنار کسایی که دوسشون دارمه...که بدون اونا هیچ پیروزیی ارزشی نداره... 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ خب من دوست دارم همه چیزو یه جا داشته باشم... ولی اگه بخوام یکیشو انتخاب کنم اون پدر و مادر... چون بزرگترین هدفم موندن کنار پدر و مادر و کنار کسایی که دوسشون دارمه...که بدون اونا هیچ پیروزیی ارزشی نداره... پدر و مادر مثال بود... ولی اینجور که بوش میاد تو کسی رو به خاطر هدفت له و لورده نمیکنی 3 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ پدر و مادر مثال بود...ولی اینجور که بوش میاد تو کسی رو به خاطر هدفت له و لورده نمیکنی خوبه حالا چزا همش شما دونفر بحث میکنید برین به دوستاتون بگید بیان هیچ به این فکر کردی قبل اینکه به یه چیزی برسی کجا بودی و بعدش که به هدفت رسیدی کجا هستی؟؟؟؟؟؟ یعنی چه فرقی کرده ؟ یه خاطره یا کثال بزنید 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ آخرش که چی به کجا میخوای برسی؟ بچه ها به کجا میخوای برسید چی براتون مهمه؟ به چی اهمیت میدین؟ اگه کسی سر راهت باشه که برای رسیدن به هدفت باید خرابش کنی این کارو میکنی؟ حرف واقعیو بزنید ببینید خودتون واقعا چیکاره اید؟ این دنیا ارزش چیو داره به کجا میخوای برسی؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!! من آرامش برام مهمه، اینکه یه روزی به جایی برسم که بتونم راحت باشم، از نظر مالی و موقعیت و... طوری باشم که بتونم با خیال راحت زندگی کنم و استرسی نداشته باشم فکر نکنم کسی سر راه آدم قرار بگیره مگه اینکه برتری داشته باشه، پس برا اینکه از سر راه برش داریم راه های دیگه وجود داره، اینکه خودتو ثابت کنی؛اگه نتونی پس حق اونه لینک به دیدگاه
Creative City 1017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ من آرامش برام مهمه، اینکه یه روزی به جایی برسم که بتونم راحت باشم، از نظر مالی و موقعیت و... طوری باشم که بتونم با خیال راحت زندگی کنم و استرسی نداشته باشم فکر نکنم کسی سر راه آدم قرار بگیره مگه اینکه برتری داشته باشه، پس برا اینکه از سر راه برش داریم راه های دیگه وجود داره، اینکه خودتو ثابت کنی؛اگه نتونی پس حق اونه پس اسنجوری که میگی اولین کاری که میکنی اینه که به هدفت نمیرسی چون آرامشو از خودت سلب می کنی 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ خوبه حالا چزا همش شما دونفر بحث میکنید برین به دوستاتون بگید بیان هیچ به این فکر کردی قبل اینکه به یه چیزی برسی کجا بودی و بعدش که به هدفت رسیدی کجا هستی؟؟؟؟؟؟ یعنی چه فرقی کرده ؟ یه خاطره یا کثال بزنید این سوالای بی ربطت تو حلقم 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ پس اسنجوری که میگی اولین کاری که میکنی اینه که به هدفت نمیرسی چون آرامشو از خودت سلب می کنی مجبور نیستیم که دیگه در حد کشتن خودمون بخوایم به آرامش برسیم، البته این به شرایط هر کسی بستگی داره، یه نفر مجبوره به خودش سختی بده تا به یه جایی و به هدفش برسه، یه عده با موقعیت و پارتی و خیلی راحت به هدفشون میرسن ما آدما اینطور شده زندگیمون، خودمونو میکشیم همه لحظاتمونو میدیم ،جوونیمونو میدیم، سلامتیمونو میدیم، که پول بدست بیاریم و به یه هدفی که میخوایم برسیم،اما وقتی همشونو بدست آوردیم،اونوقته که حاضریم همه پول و.. بدیم تا همه گذشته،سلامتی، جوونی فقط واسه یک لحظه دوباره برگرده، لینک به دیدگاه
شاران 768 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ برای این سوالت که از کجا شروع شد و به کجا قراره برسم هیچ جوابی ندارم من خیلی در این مورد تحقیق کردم و پیگیر بودم اما در نهایت به هیچ نتیجه ای نرسیدم و به همین خاطر هم هست که الان معلقم ؛ نه وابسته ام نه مستقل .... نه معتقدم نه بی اعتقاد کامل .... اما این که به چی اهمیت می دم اینه که : زندگی دست من نیست ؛ نه اومدم در اختیار خودم بود و نه رفتنم ... حتی مسیر هم از پیش تعیین شده است اما فقط می تونم تلاشم رو بکنم که آدم باشم و به هم نوعم آسیب نزنم همین ! و اما این که حاضرم به خاطر هدفم دیگران رو زیر پا بگذارم : نه حاضر نیستم به خاطر همون چیزی که توی پاراگراف قبل گفتم .... من نمی تونم برای این که خودم رو بکشم بالا آدما رو نردبان کنم ! به نظر من این نهایت ضعفه این که دیگری رو خراب کنی تا خودت رو بکشی بالا که کاری نداره ! مهم اینه که با وجود ترقی دیگری تو تلاشت رو بکنی که به اون برسی یا ازش جلو بزنی و از جهت دیگه برای من به شخصه زمانی هدف معنا پیدا می کنه که دیگرانی هم که دوستشون دارم در کنارم باشن من برای دیگران زندگی نمی کنم اما این رو هم در خودم نمی بینم که بتونم بدون دیگرانی که بلاخره هر کدومشون برام جا و مقامی دارن ادامه بدم و از اون گذشته وقتی من زیر پای کسی رو می کشم یا خرابش می کنم در اصل اول دارم خودم رو بی ارزش جلوه می دم و مطمئنا بعدا هم توانایی درگیری با وجدانم رو ندارم در نهایت هدفی هم که با این شرایط محقق بشه برای من به شخصه کوچکترین ارزشی نداره 4 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ برای این سوالت که از کجا شروع شد و به کجا قراره برسم هیچ جوابی ندارممن خیلی در این مورد تحقیق کردم و پیگیر بودم اما در نهایت به هیچ نتیجه ای نرسیدم و به همین خاطر هم هست که الان معلقم ؛ نه وابسته ام نه مستقل .... نه معتقدم نه بی اعتقاد کامل .... اما این که به چی اهمیت می دم اینه که : زندگی دست من نیست ؛ نه اومدم در اختیار خودم بود و نه رفتنم ... حتی مسیر هم از پیش تعیین شده است اما فقط می تونم تلاشم رو بکنم که آدم باشم و به هم نوعم آسیب نزنم همین ! و اما این که حاضرم به خاطر هدفم دیگران رو زیر پا بگذارم : نه حاضر نیستم به خاطر همون چیزی که توی پاراگراف قبل گفتم .... من نمی تونم برای این که خودم رو بکشم بالا آدما رو نردبان کنم ! به نظر من این نهایت ضعفه این که دیگری رو خراب کنی تا خودت رو بکشی بالا که کاری نداره ! مهم اینه که با وجود ترقی دیگری تو تلاشت رو بکنی که به اون برسی یا ازش جلو بزنی و از جهت دیگه برای من به شخصه زمانی هدف معنا پیدا می کنه که دیگرانی هم که دوستشون دارم در کنارم باشن من برای دیگران زندگی نمی کنم اما این رو هم در خودم نمی بینم که بتونم بدون دیگرانی که بلاخره هر کدومشون برام جا و مقامی دارن ادامه بدم و از اون گذشته وقتی من زیر پای کسی رو می کشم یا خرابش می کنم در اصل اول دارم خودم رو بی ارزش جلوه می دم و مطمئنا بعدا هم توانایی درگیری با وجدانم رو ندارم در نهایت هدفی هم که با این شرایط محقق بشه برای من به شخصه کوچکترین ارزشی نداره خوب با این حرفایی که زدی تو خیلی جای کار داری اولا کی گفته اومدنت دست خودت نبوده؟؟؟؟؟؟؟؟ ببین یه روز که تونستی برا یکی مفید باشی میفهمی دنیا رو بهش باید کار داشته باشی تا بهت کار داشته باشن تو معلقی چون نه دستت میرسه به زمین نه دستت میرسه به آسمون با این اعتقادات همه افرادو میذاری زیر پات چون نمیدونی که همه برای هم اومدن نمیدونی لطف دیدن لبخند چه زیبایی داره ولی اگه این احساستو داری معلق نیستی راهت مشخص هست ولی تو میدونی راهت چیه؟؟؟؟؟؟؟ فکر کردی بشینی به راهی که برات مشخص کردن میرسی؟ واقعا میرسی؟ میخوام بیشتر بحث کنیم میخوام بدونم چی میگی منم یه زمانی به این چیزایی که میگی فکر کردم اگه میخوای به جواب برسی برو تو کار ستاره ها حتما جوابتو میکیری 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ خوب با این حرفایی که زدی تو خیلی جای کار داری اولا کی گفته اومدنت دست خودت نبوده؟؟؟؟؟؟؟؟ ببین یه روز که تونستی برا یکی مفید باشی میفهمی دنیا رو بهش باید کار داشته باشی تا بهت کار داشته باشن تو معلقی چون نه دستت میرسه به زمین نه دستت میرسه به آسمون با این اعتقادات همه افرادو میذاری زیر پات چون نمیدونی که همه برای هم اومدن نمیدونی لطف دیدن لبخند چه زیبایی داره ولی اگه این احساستو داری معلق نیستی راهت مشخص هست ولی تو میدونی راهت چیه؟؟؟؟؟؟؟ فکر کردی بشینی به راهی که برات مشخص کردن میرسی؟ واقعا میرسی؟ میخوام بیشتر بحث کنیم میخوام بدونم چی میگی منم یه زمانی به این چیزایی که میگی فکر کردم اگه میخوای به جواب برسی برو تو کار ستاره ها حتما جوابتو میکیری اومدن ما دست خودمون بوده منظورت ازاین نوشته یعنی چی:منم یه زمانی به این چیزایی که میگی فکر کردم اگه میخوای به جواب برسی برو تو کار ستاره ها حتما جوابتو میکیری 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده