- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ بذار فکرکنم شاید شرکت کردم.......کسی که مارو دعوت نکرد شما سروری تاج سری :hapydancsmil:مگه باید دعوت کنن؟ زود تند سریع شرکت کن دخترجون 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ چند نفر شدیم؟ به نظرم یه سری همون اول رد صلاحیت بشن بهتره سارا این پستم رو حذف کنی بهم بر میخوره 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ چند نفر شدیم؟ به نظرم یه سری همون اول رد صلاحیت بشن بهترهسارا این پستم رو حذف کنی بهم بر میخوره 22 نفر.خب این قضیه سلیقه ای هست منم تنهایی نمی تونم نظر بدم. تا روز آخر هر چه قدر بشن نصف میکنم دوسری نظرسنجی می زارم. قراره دو نفر برنده برتر انتخاب بشن. بین دو تای سری اول نظرسنجی و دوتای سری دوم یک نظر سنجی نهایی میزاریم. یعنی از بین 4 نفر نهایی 2 نفر برتر. اگر برتر سری اول و سری دوم رو برتر نهایی انتخاب کنیم شاید اختلاف پیش بیاد. حالا بازم اگر خودت یا بقیه بچه ها نظری دارین درمورد نظرسنجی بهم بگین خوشحال میشم. بهت برنخوره پاک نمی کنم 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ چند نفر شدیم؟ به نظرم یه سری همون اول رد صلاحیت بشن بهترهسارا این پستم رو حذف کنی بهم بر میخوره اون یه سری هایی که میگید رو چه حساب باید رد صلاحیت شن؟ 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ اون یه سری هایی که میگید رو چه حساب باید رد صلاحیت شن؟ شوخی کردماسپم کردم گفتم که حذف نکن.. 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ آخه می ترسم یادم بره :5c6ipag2mnshmsf5ju3آلزایمر دارم نوچ هنوز جا داره تا الان 21 نفر مهند تعارف نکن اگه میخوای شرکت کنی نه بابا من حال ندارم پ.خ بدم تازه امضامم جز واسه خودم واسه کس دیگه جذابیتی نداره من از رو سکوها تماشا میکنم مسابقه رو :biggrin: 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ نه بابا من حال ندارم پ.خ بدم تازه امضامم جز واسه خودم واسه کس دیگه جذابیتی نداره من از رو سکوها تماشا میکنم مسابقه رو :biggrin: با خودت تعارف داریاااااااااا 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ نظرسنجی مسابقه برترین متن برای امضـــــا (سری اول) نظرسنجی مسابقه برترین متن برای امضـــــا (سری دوم) 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده