pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ نه یعنی دفه پیش که من گفتم انگلیس 150 امتیاز ازم کم شد؟؟؟؟؟؟ ا این رو ببین پست 36 http://www.noandishaan.com/forums/thread90366-4.html#post977490 طفلی اندفعه ام 150تا باخته کوتاه بیا بابا 28000 هزار تا داره نتر س چیزیش نمیشه ان قد ذخیره داره ه ه ه ه میتونه یه لیگ برتر رو جواب بده لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ واقعا که استعدادت در حد مالاریا هیعنی واقعا نمیتونی از یه تاپیک به عنوان هم شرط بندی پرتغال اسپانیا و هم آلمان ایتالیا و هم پیش بینی فینال استفاده کنی مالاریا لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ دوباره میخوای ببازی... عجب میبینی چه رویی داره 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ ااین رو ببین پست 36 http://www.noandishaan.com/forums/thread90366-4.html#post977490 بابا 28000 هزار تا داره نتر س چیزیش نمیشه ان قد ذخیره داره ه ه ه ه میتونه یه لیگ برتر رو جواب بده من نمی دونستم منظورت چیه اون موقع :vahidrk: تو چشم طمع به ذخیره های من نداشته باش :vahidrk: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ واقعا که استعدادت در حد مالاریا هیعنی واقعا نمیتونی از یه تاپیک به عنوان هم شرط بندی پرتغال اسپانیا و هم آلمان ایتالیا و هم پیش بینی فینال استفاده کنی نوچچچچچچچ چون اونجاااا عمومی بود اینجا برا کسانی که بالا 150 امتیاز دارن هستش بعدش هم خیلی ها دنبال امتیاز مفت اند اگر تاپیک ها یکی میشد شرکت ککنده هاش پایین می اومد و ممد کلی کیف میکرد و سود میبرد :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ رو اب بخندین!! نخیر این دفه می برم ناراحت نشو آبجی منم اسپانیا زدم مطمئن باش میبریم 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ ناراحت نشو آبجی منم اسپانیا زدم مطمئن باش میبریم عه پس تو هم ماتادوری ایول 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ رو اب بخندین!! نخیر این دفه می برم اره اما معلوم نیست چند تا برنده بشی امتیاز بازنده ها بین برنده ها تقسیم میشه مالاریا عجب میبینی چه رویی داره من نمی دونستم منظورت چیه اون موقع :vahidrk:تو چشم طمع به ذخیره های من نداشته باش :vahidrk: من امین ناموس مردم هستم ملت همگی میان پیش من اعتراف میکنند و من اعمال قانونشون میکنم وقتی جفتمون سبک شدیم میفرستمش خونه 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ عه پس تو هم ماتادوریایول ما میبریم لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ اره اما معلوم نیست چند تا برنده بشی امتیاز بازنده ها بین برنده ها تقسیم میشه عجب لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ ما میبریم منم این عقیده رو دارم اما برو بابا 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ عجب یه سری ال رومن 1800 تا برنده شدددددددددددددددددددددددددددد چون تنها اون به یه تیم رای داده بودن و بقیه به تیم حریف تیم ال رومن برنده شد و 1800 تا زد به جیب 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ منم این عقیده رو دارم اما برو بابا خودت برو لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ یه سری ال رومن 1800 تا برنده شدددددددددددددددددددددددددددد چون تنها اون به یه تیم رای داده بودن و بقیه به تیم حریف تیم ال رومن برنده شد و 1800 تا زد به جیب عجب خوش به حالش 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ عجب خوش به حالش اما فکر کنم همین 1800 تا کم کم ازش هی کسر شد سر حدس های اشتباه [h=1]اسپانيا - پرتغال؛ جنگ ستارگان مادريد و بارسا[/h] 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ اما فکر کنم همین 1800 تا کم کم ازش هی کسر شد سر حدس های اشتباه اسپانيا - پرتغال؛ جنگ ستارگان مادريد و بارسا خوبه من آخراش رسیدما وگرنه 28000 تا امتیازمو می کردین 28 تا!!! 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ خوبه من آخراش رسیدما وگرنه 28000 تا امتیازمو می کردین 28 تا!!! این امتیاز ها به کسی وفا نکرده ه ه ه ه اخرش میخواای با انجمن دعوات بشه اخرش هم ممد ادمین اخراجت کنه و همه امتیازاتت دود شه بره هوااااااااااااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ این امتیاز ها به کسی وفا نکرده ه ه ه ه اخرش میخواای با انجمن دعوات بشه اخرش هم ممد ادمین اخراجت کنه و همه امتیازاتت دود شه بره هوااااااااااااااااااااااااا کی؟؟ ممد منو اخراج کنه؟؟ جرات نداره :vahidrk: لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ این امتیاز ها به کسی وفا نکرده ه ه ه ه اخرش میخواای با انجمن دعوات بشه اخرش هم ممد ادمین اخراجت کنه و همه امتیازاتت دود شه بره هوااااااااااااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده