pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ تیر، ۱۳۹۱ رسیدیم نیمه نهایی:hapydancsmil: بیاین حدس بزنیددددددددددددددددددددددددددددددددددددد کی میره فینال ل ل ل ل ل :hapydancsmil: اسپانیا یا پرتغال اسپانيا - پرتغال؛ جنگ ستارگان مادريد و بارسا روال تاپیک هم مانند تاپیک های گذشته بازنده 150 امتیاز ازش کم میشه ه ه ه نظر سنجی هم نیست اعلام کنید همین جاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا طرفداران اسپانیا mission.impossible / mehdi_power / .FatiMa / اربنییست / ~M~O~J~ / Mr. Specific / 037 / alimec / vahid88 / هادی ناصح / pesare irani / sh@di / sharook طرفداران پرتغال hamid_shahrsaz /Hossein.B / vergil / کهربا 12 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ تیر، ۱۳۹۱ اینجا هم سر بزنیددددددددددددددددددد:hapydancsmil: http://www.noandishaan.com/forums/thread90403.html 3 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ تیر، ۱۳۹۱ روح مرده انجمن وقتی تاپیک فینالیست مسابقات جام ملتهای اروپا ( یورو ۲۰۱۲ – euro 2012) چه تیمی خواهد بود زدی دیگه چرا این تاپیک میزنی من که تو تاپیک بالا گفتم فینالیست پرتغال و آلمان هستن یعنی اینکه پیش بینی کردم بازی اول رو پرتغال میبره بازی دوم رو آلمان ده بار که نمیپرسن دهه!!! 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ تیر، ۱۳۹۱ Hossein.B گفته است: روح مرده انجمن وقتی تاپیک فینالیست مسابقات جام ملتهای اروپا ( یورو ۲۰۱۲ – euro 2012) چه تیمی خواهد بود زدی دیگه چرا این تاپیک میزنی من که تو تاپیک بالا گفتم فینالیست پرتغال و آلمان هستن یعنی اینکه پیش بینی کردم بازی اول رو پرتغال میبره بازی دوم رو آلمان ده بار که نمیپرسن دهه!!! خو اون 50 امتیاززززز به کسانی که درست حدس زدن شرط بندی نیست که اما این شرط بندییییییه امتیاز بازنده رو نوش جون میکنی با یه لیوان اب روش فهمیدی حالا چرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا دو تا شده 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ تیر، ۱۳۹۱ pesare irani گفته است: روال تاپیک هم مانند تاپیک های گذشته بازنده 150 امتیاز ازش کم میشه ه ه ه واقعا؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ تیر، ۱۳۹۱ hamid_shahrsaz گفته است: پرتقال دوباره میخوای ببازی... 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ تیر، ۱۳۹۱ .FatiMa گفته است: واقعا؟؟؟ نمیدونستی روح لطفا بیا رای این خانم کنسلش کن 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ تیر، ۱۳۹۱ .FatiMa گفته است: واقعا؟؟؟ الان مسخره میکنی یا نمیدونستی 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ تیر، ۱۳۹۱ mission.impossible گفته است: نمیدونستیروح لطفا بیا رای این خانم کنسلش کن عمرااااااااااااااااااااااااااااااااا تاپیک مهر و موم شده توسط مدیریت تا کاربر ها رو اعمال قانون کننند حسابی کلی بهش گفتم پاشو بیا و طرفدارررررر ایتالیا باش قبول نکرد با طناب این مهند رفت تو چاه ه ه 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ تیر، ۱۳۹۱ pesare irani گفته است: الان مسخره میکنی یا نمیدونستی نه یعنی دفه پیش که من گفتم انگلیس 150 امتیاز ازم کم شد؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ تیر، ۱۳۹۱ mehdi_power گفته است: دوباره میخوای ببازی... جک جالب بوود لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ تیر، ۱۳۹۱ .FatiMa گفته است: نه یعنی دفه پیش که من گفتم انگلیس 150 امتیاز ازم کم شد؟؟؟؟؟؟ بهله بهله 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ تیر، ۱۳۹۱ pesare irani گفته است: عمرااااااااااااااااااااااااااااااااا تاپیک مهر و موم شده توسط مدیریت تا کاربر ها رو اعمال قانون کننند حسابی کلی بهش گفتم پاشو بیا و طرفدارررررر ایتالیا باش قبول نکرد با طناب این مهند رفت تو چاه ه ه طفلی اندفعه ام 150تا باخته کوتاه بیا لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ تیر، ۱۳۹۱ pesare irani گفته است: بهله بهله من نمی دونستم قبول نیستتتتتتتتتتتتتتت :vahidrk: یک روحی من از تو بسازم :vahidrk: لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ تیر، ۱۳۹۱ pesare irani گفته است: خو اون 50 امتیاززززز به کسانی که درست حدس زدن شرط بندی نیست که اما این شرط بندییییییه امتیاز بازنده رو نوش جون میکنی با یه لیوان اب روش فهمیدی حالا چرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا دو تا شده واقعا که استعدادت در حد مالاریا ه یعنی واقعا نمیتونی از یه تاپیک به عنوان هم شرط بندی پرتغال اسپانیا و هم آلمان ایتالیا و هم پیش بینی فینال استفاده کنی لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ تیر، ۱۳۹۱ mission.impossible گفته است: طفلی اندفعه ام 150تا باخته کوتاه بیا رو اب بخندین!! نخیر این دفه می برم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده