nahid4420 36 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ با سلام و خسته نباشيد اگه ممكنه در مورد مقاومت سازي بافت تاريخي در برابر زلزله هم مطلب بزاريد.اگه مقاله هم بود ممنون ميشم 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ با سلام و خسته نباشيد اگه ممكنه در مورد مقاومت سازي بافت تاريخي در برابر زلزله هم مطلب بزاريد.اگه مقاله هم بود ممنون ميشم سلا دوستم، متاسفانه از این موضوع فقط زلزله ش مربوط به جغرافیا هستش و بهتره که کلا درخواستتونو انجمن دیگه ای مطرح کنید. موفق باشید 3 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ سلا دوستم، متاسفانه از این موضوع فقط زلزله ش مربوط به جغرافیا هستش و بهتره که کلا درخواستتونو انجمن دیگه ای مطرح کنید. موفق باشید ببخشيد به نظر من زلزله ش هم جزءجغرافيا نيست 4 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ با سلام و خسته نباشيد اگه ممكنه در مورد مقاومت سازي بافت تاريخي در برابر زلزله هم مطلب بزاريد.اگه مقاله هم بود ممنون ميشم مقاومت سازي رو تازه شنيدم اگه منظورتون مقاوم سازي باشه مربوط به مباحث عمراني ميشه اگه توي تعيين موضوع مشكل دارين ميتونيم با هم فكري يه موضوع مناسب رو در حوزه جغرافيا و در ارتباط با زلزله و بافت تاريخي مطرح كنيم. 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ ببخشيد به نظر من زلزله ش هم جزءجغرافيا نيست هست ولی 3 لینک به دیدگاه
nahid4420 36 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ اين موضوع مربوط به پايان نامه ام هست. درمورد مقاومت بافت تاريخي در برابر زلزله مقاله خاصي در رابطه با اين موضوع پيدا نكردم 4 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ اين موضوع مربوط به پايان نامه ام هست.درمورد مقاومت بافت تاريخي در برابر زلزله مقاله خاصي در رابطه با اين موضوع پيدا نكردم فکر کنم موضوع شما مقاوم سازی بافت های تاریخی در برابر زلزلست . وقتی موضوع حفاظت از بافت های تاریخی باشه بحث شهرسازی هم پیش میاد . در رابطه با این موضوع خیلی کار شده (البته مقاوم سازی بافت های فرسوده) هم پایان نامه هم مقاله . با یکمی جستجو میتونید مقالات زیادی پیدا کنید . لازم به توضیح اینکه بافت فرسوده و بافت تاریخی با هم تفاوت دارن . 3 لینک به دیدگاه
nahid4420 36 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ موضوع پايان نامه اين هست: ارزيابي ميزان مقاومت بافت تاريخي يزد در برابر سوانح طبيعي 3 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ هست ولی زلزله نيست جزء زمين شناسي محسوب ميشه ولي در صورتي كه با انسان سرو كار داشته باشه جزء جغرافيا محسوب ميشه ولي موضوع ايشون بحث انسان نداره 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ زلزله نيست جزء زمين شناسي محسوب ميشه ولي در صورتي كه با انسان سرو كار داشته باشه جزء جغرافيا محسوب ميشه ولي موضوع ايشون بحث انسان نداره کاملا حق با شماست، اما گرایش ما طبیعی هستش (ژئومورفولوژی) و بیشتر با زمین سروکار داریم از جمله زلزله. 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ موضوع پايان نامه اين هست:ارزيابي ميزان مقاومت بافت تاريخي يزد در برابر سوانح طبيعي موضوع شما تقریبا شبیه به موضوع پایان نامه من هست که من به ناچار محور موضوعمو تغییر دادم. حق با دوستمونه سرچ کنید پیدا میکنید. میشه گرایشتون رو بگید؟ 1 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ کاملا حق با شماست، اما گرایش ما طبیعی هستش (ژئومورفولوژی) و بیشتر با زمین سروکار داریم از جمله زلزله. درسته عزيز فقط اگه توجه كني همين ژئو رو بچه هاي زمين شناسي هم دارن ولي تنها فرق شما با اونا اينه كه شما ژئو رو در رابطه با انسان بررسي مي كنيد خوب يكسري ژئو صرف تو رشته تون هست ولي وقتي بحث تحقيقات جغرافيايي تو ژئو پيش مياد بدون انسان قابل بررسي نيست. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده