pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ من تازه واردم!!!!اینایی که میگیو نمی دونم چیه! هیچی تا میتونی اینجا پست بده تا امتیازت بشه 150 تا بتونی تو تاپیک شرط بندی هم شرکت کنی 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ قائده عقل قشنگ معلوم شد داری 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ هیچی تا میتونی اینجا پست بده تا امتیازت بشه 150 تا بتونی تو تاپیک شرط بندی هم شرکت کنی اینی که الان گفتی یعنی چه؟؟!!! 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ اینی که الان گفتی یعنی چه؟؟!!! شرط شرکت تو اون تاپیک شرط بندی که شما یه 150 تا سر المان باختی این هستش که کاربر باید 150 امتیاز داشته باشه که اگر باخت بشه ازش امتیاز کم کرد 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ شک داری نه مطمئن شدم که خالیه خالیه 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ نه مطمئن شدم که خالیه خالیه روح باز کجا رفتی خیالاتی شدی 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ شرط شرکت تو اون تاپیک شرط بندی که شما یه 150 تا سر المان باختی این هستش که کاربر باید 150 امتیاز داشته باشه که اگر باخت بشه ازش امتیاز کم کرد نامردا!! من نمی دونستم 150 تا ازم کم کردین تو گلوتون گیر کنه:دی حیف چقد خوشحال شدم ایتالیا بردا!! 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ نامردا!!من نمی دونستم 150 تا ازم کم کردین تو گلوتون گیر کنه:دی حیف چقد خوشحال شدم ایتالیا بردا!! خو عواقب گوش ندادن به حرف روحه دیگه ه ه ه ه من از عالم غیب خبر دارم م م 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ روح باز کجا رفتی خیالاتی شدی جان خودم من پاک پاکم 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ جان خودم من پاک پاکم بعید میدونم 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ خو عواقب گوش ندادن به حرف روحه دیگه ه ه ه ه من از عالم غیب خبر دارم م م عه ه ه ه ه ه! این آخراشو هی شادمهری نیا:دی 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ بعید میدونم مرگ مرحومه شاروک راست میگم عه ه ه ه ه ه!این آخراشو هی شادمهری نیا:دی دیدی با طناب اون رفتی تو چاه 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ مرگ مرحومه شاروک راست میگم دیدی با طناب اون رفتی تو چاه یک بار دیگه بگو ببینم چی گفتی لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ مرگ مرحومه شاروک راست میگم دیدی با طناب اون رفتی تو چاه مگه اون فقط انگلیس بود؟! نه بابا من طرفدار ایتالیا بودم خوشحالم شدم برد ولی فک می کردم انگلیس می بره فقط این وسط 150 تا امتیاز گلوش گیر کرده بود!!! 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ یک بار دیگه بگو ببینم چی گفتی نمیگم مگه اون فقط انگلیس بود؟!نه بابا من طرفدار ایتالیا بودم خوشحالم شدم برد ولی فک می کردم انگلیس می بره فقط این وسط 150 تا امتیاز گلوش گیر کرده بود!!! خو الان حیف به اسپانیا رای دادی وگرنه یه 150 امتیاز هم اینجا گیر میکرد 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ خو الان حیف به اسپانیا رای دادی وگرنه یه 150 امتیاز هم اینجا گیر میکرد خدا رحم کرده! فقط کاش اسپانیا نبازه که هر دومون ضایع می شیم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ خدا رحم کرده!فقط کاش اسپانیا نبازه که هر دومون ضایع می شیم من که طرفدار این گاو باز ها نیستم اما میدونم اسپانیا و المان فینال هستن 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ نمیگم خو الان حیف به اسپانیا رای دادی وگرنه یه 150 امتیاز هم اینجا گیر میکرد خوب خیالم راحت شد که حرفتو پس گرفتی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده