pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ درود بر دوستان بیاین و فینالیست ها رو حدس بزنید به کسانی که برنده بشن جوایز نفیسی اهدا میشودد کسانی که درست حدس بزنن نفری 50 امتیاز برنده میشن :gnugghender: 17 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ فقط ایتالیا و پرتقال جایزه چیه حالا؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ اسپانیا که حتما یه طرفِ فیناله ، اما بین آلمان و ایتالیا شک دارم هنوز چرا نمیشه 2 تا انتخاب کرد ؟ از اونجایی که آلمان خیلی خوش شانسه : اسپانیا - آلمان :icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ فقط ایتالیا و پرتقال جایزه چیه حالا؟؟؟ بزار ببینم ممد چی میده اسپانیا که حتما یه طرفِ فیناله ، اما بین آلمان و ایتالیا شک دارم هنوز چرا نمیشه 2 تا انتخاب کرد ؟ از اونجایی که آلمان خیلی خوش شانسه : اسپانیا - آلمان :icon_razz: چون دو تا تیم بیشتر نمیان فینال دیگه هر چهار حالت هم گذاشتم چون این نظر سنجی فقط جایزه میده و از کسی چیزی کم نمیکنه پس کسانی که درست حدس زدن جایزه میگیرن 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ [h=1]علي دايي به فينال يورو 2012 دعوت شد[/h] مسئولان يوفا، مفاخر جهان را براي فينال جام ملتهاي اروپا دعوت کردند. از همين رو در ايميلي به علي دايي از او درخواست کردند در فينال يورو 2012 حاضر شود. در بخشي از اين ايميل آمده است: "آقاي دايي اميدوار هستيم شما را به عنوان يکي از مفاخر فوتبال در فينال يورو 2012 ببينيم." ديدار نهايي جام ملتهاي اروپا يکشنبه آينده برگزار خواهد شد. مرجله نيمه نهايي هم چهارشنبه با ديدار اسپانيا و پرتغال و پنجشنبه با رقابت ايتاليا و آلمان برگزار ميشود. 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ ممد رو لولو برده از دیروز پیداش نیست :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ ممد رو پیشی برده خورده اون ممل رو لولو برد اول جوایز رو بگو ببینم می صرفه! اسب پیش کش رو دندونش رو نمیشمارن مفت باشه کوفت باشه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ ایتالیا قهرمانه:icon_razz: خدا کنه ه ه با کی تو فیناله ه ه 2 لینک به دیدگاه
Pixie 533 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ خدا کنه ه ه با کی تو فیناله ه ه با اسپانیا 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ ایتالیا قهرمانه:icon_razz: عمرا! مگه اسپانیا مرده باشه 1 لینک به دیدگاه
Pixie 533 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ عمرا! مگه اسپانیا مرده باشه من خودم اسپانیا رو بخاطر بارسا دوست دارم!ولی ایتالیا رو بیشتر دوست دارم! 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ من خودم اسپانیا رو بخاطر بارسا دوست دارم!ولی ایتالیا رو بیشتر دوست دارم! حتما ایتالیا رو هم به خاطرررر یوونتوس دوست داری 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده