رفتن به مطلب

چرا اینقدر بیحالین

ارسال های توصیه شده

چرا خیلی ها اون پویایی و تحرک رو ندارن

من یه فروم عضو بودم برای معلولین یه بحثهایی داشت که لازم داشتم بخونم برای همین مدتی به اون فروم سر میزدم

یه نشاط و سرزندگی داشتن که اینجا نداره

دو بار تاپیک زدم قبلش یه تعداد اظهار علاقه کردن اما بعد دیگه خبری نشد

تاپیک انجام پروژه و الان هم بورس من منتظر بودم یکی جزوه رو بخونه بیاد یه سوال بپرسه حتی برگرده بگه سری دوم جزوه ها کوش اما متاسفانه ...:banel_smiley_4:

برنخوره من باب دوستی میگم اما من یه مورد دعوا دیدم این اواخر احساس کردم اینجا مثل ادمای کوچه بازار هر کاربری پشت سیستمش داره میگه مشتی صد تومن

تالارهای عمومی و تاپیکهای پر بازدید

[h=3]یک ژاپنی...+عکس من عنوانشو تو چند روز بالا میدیدم چند بار اومدم بگم حذف بشه نمیدنم شما چندشتون نمیشه چرا اینقدر علاقه به آپ کردن این موضوعات دارید؟

[h=3]داری یا نداری؟ خوب مثلا فهمیدی طرف مقابلت داره یا نداره اینقدر جذایه برای شما که در عرض یک روز هفت صفجه پیش رفته و هر لحظه ابتدای تاپیکهای عمومی هست؟

[h=3]گپ دخترانه و پسرانه البته این مشکلی بایت 100 صفحه پیشرفتش نداره چون عنوانش گپ و گفته

اما کاش این هیجانی که بابت این تاپیکها دارین برای زندگیتون هم داشته باشین

خیلی سستین به خدا (البته نه همه اما اکثریت)

یه نکته بگم منظور من این نیست که به فرض مثال تاپیکی میزنم بقیه با کله بیان چون علایق فرق میکنه اما اگه اومدی واسا

اینکه چرا این تاپیک رو زدم میتوین برین این قسمت رو بخونین http://www.noandishaan.com/forums/thread56395-14.html#post958515

چند نفر علاقه مند بودنش اولش ولی دیگه بحثی نشده و فکر نمیکنم ادامه داده بشه

ضمنا در جواب من نگید موقع امتحانه اینجا اکثرا هر لحظه همون 40 - 50 کاربر همیشکی خودشو داره

• Like 17
لینک به دیدگاه

بعضی از تاپیکها انگیزه میخواد که خیلی از بچه های اینجا ندارن مخصوصا تو تالارهای تخصصی

تو تالار ازاد هم که خیلی از بحثها برای دوستان تکراری هست و میلی به شرکت ندارن

تنها چیزی که هیچ گونه تخصصی نمیخواد و انگیزه قوی هم داره همون تاپیکهای خنده دار و اسپم کده هاست دوست من

• Like 8
لینک به دیدگاه

بی تعارف بگم بهت! در مورد "حال داشتن" چیزی شنیدی؟

600 تا تاپیک هم زده بشه و هزارتا دلیل خاص و عام آورده بشه از یکدست شدن بچه ها گرفته تا عدم مدیریت مناسب مدیرا، همیشه یه چیزو یادمون میره! "حال داشتن"

مثلا بت میگم من چندتا تاپیک بحثی داشتم اما حتی یه صفحه هم نرفت جلو. چیزی هم نبود که تکراری باشه. اما سابقا همین تاپیک رو میزدم استقبال زیادی می شد.

به عنوان مثال:

این تاپیک پارسال همین مواقع زده شده بود:

[h=3]حل مشکل ازدحام جمعیت در ایستگاه های مترو[/h]امسال هم این تاپیک رو زدم:

[h=1]شمائید و یه جزیره![/h]

879319_rasta1f.gif

• Like 11
لینک به دیدگاه

خود من که به شدت درگیر این موضوع هستم ...دیگران و نمیدونم ولی به قول جیمی حالش و ندارم

قبلا سر یه موضوعات و یه تاپیکایی انقدر بحث میکردم توضیح میدادم و توضیح میشنیدم بحثای بچه هارو دنبال میکردم اما الان خیلی کم پیش میاد درمورد چیزی ادامه دار بحث کنم

بحثی هم پیش بیاد یکی دوتا پست جواب میدم بعدش ببینم طرف مقابل ادامش میده دیگه حوصله ندارم جواب بدم یه تشکر پای پستش میزنم و خلاص....

انگیزش و ندارم راستش....اولش دوست دارم جواب بدم بعدش میگم ول کن بابا مثلا جوابم دادم خب که چی....

• Like 9
لینک به دیدگاه

من هم با گفته اورامان و نوترون موافقم

من یه زمانی خیلی سر هر موضوعی بحث می کردم که البته این برمی گرده به شخصیتم که یا باید طرف رو توجیه کنم یا باید اون بتونه حرفش رو به من ثابت کنه

اما نمی دونم چرا بعد از یه مدت ، بحث تبدیل می شد به جنگ!

خلاصه که این مسئله واقعا باعث دلزدگی می شه

فکر کن طرف رو نمی بینی از پشت مانیتور می خوای سر یه مسئله بحث کنی خدا نکنه که گیر آدم بی منطق هم بیافتی اینه که خودت جا خالی می کنی و بعد از یه مدت هم این قدر این مسئله تاثیر بدی می ذاره که ترجیه می دی اصلا دیگه بحثی رو شروع نکنی

اما خب بحث فان و اسپم و .... نیازی به تواهم و این جور مسائل نداره و معمولا هم بچه ها ترجیه می دن بعد از یه روز خسته کننده توی دنیای واقعی اینجا رو به اسپم و مزاح بگذرونن تا بحث و جدل

• Like 6
لینک به دیدگاه

میخواستم جواب بدم اما از صبح کار و کلاس داشتم الان حسش نیست :whistle:

بیحالی برای بعضی اوقات مجازه اما ادامه اش افسردگی و عقب افتادگی میاره :w02:

بمونه برای بعد

• Like 7
لینک به دیدگاه

سلام...

منم با هاتون موافقم.متاسفانه اون شور و نشاطی که باید تو تالار های تخصصی باشه نیست.

ولی اینکه میگید چرا تالارای عمومی انقد پر باره ربطی نداره.این چیزا باید باشه،واسه فان بودن،واسه آشنا شدن با کاربرای دیگه به نظر من خیلیم خوبه...

اینکه گفتید نگید امتحان داریدو این حرفا.باید تو جوابتون بگم که من خودم به شخصه چون وقت امتحانات وقت آزادم بیشتر میام تو نت.میام اینجا...دیگه حسش نمیمونه که بیام تو تالار تخصصی بحث خاصی کنم البته اگه بحثی صورت بگیره...

در مورد اون دو تا تاپیکی که گفتید باید بگم که تاپیکای فوق العاده ای هستن اما متاسفانه کسی نیست که دنبالشون بیوفته.یا آدمو تشویق کنه بیاد تو تاپیک شرکت کنه و بحث و گفتگویی رخ بده...

در مورد تاپیک بورس هم باید بگم که خودم به شخصه خیلی دوست دارم تاپیک اپ بشه.اما چون موقع امتحانات حتی یه صفحه از جزوه رو نخوندم.گذاشتم بعد امتحانات که بتونم روش تمرکز داشته باشم...

در مورد تاپیک پروژه هم باید بگم که اگه بتونید اپش کنید خیلی خوب میشه.من اون موقع اوایل عضویتم بود و کسی رو نمیشناختم که بخوام همکاری کنم.ولی همین الان اگه اپش کنید قول میدم فعالیت لازم رو داشته باشم...

با تشکر...

• Like 4
لینک به دیدگاه

درود

اوايل فعاليت اينترنتي خودم كه شايد 5-6 سال پيش بوده باشد خيلي علاقه داشتم كه اگر به نتيجه اي خاص در زمينه اي مي رسم ديگران را در اين نتيجه گيري شريك كنم اما امروزه هم سنم كمي بالا تر رفته هم كم حوصله تر هستم هم درگيري هاي زندگيم بيشتر شده و كمتر حوصله سر و كله زدن با ديگران را در محيط اينترنتي دارم.

از طرفي مي بينم نسلي كه حدود 20 سال سن دارد ديگر دغدغه هاي ذهني من را ندارد و دنيايش با دنياي من متفاوت است و لذا گفتار من جذابيت سابق را ندارد و دوستاني هم كه هم دوره و هم سن و سال من است هر يك به نوعي درگير زندگي خود شده و كمتر وقت براي بحث و گفت و گو دارد.

لذا سعي من اين است كه كمتر بگويم و بيشتر بخوانم و بهره بگيرم

• Like 10
لینک به دیدگاه

تقریبا پاسخ ها مثل هم بود اینکه قبلا حسش بوده الان " نیست "

اما تو چرایی" نیست" تفاوت نظر دیدم

از نظر منم یه دلیل میتونه افسردگی و سرخوردگی باشه که خیلیا الان دچارش شدن

اون حس و نشاط جوونی که باید باشه نیست :sigh:

شاید بهتره تو این وضع اسف باری که دچارش شدیم دنبال راهکار باشیم و یا در نهایت منتظر حمله اسرائیل و اون جنگ بزرگ پیش بینی شده باشیم که یه هبجانی بده از این حس و حال در بیایم :icon_pf (34):

• Like 3
لینک به دیدگاه

درود

به نظر من كاربراي اينجا از نظر تاپيك زدن و شركت در تاپيك سير شدهاند ...

دليل اصليش به نظرم اين كه تعداد محدود كاربري تاپيك ميزنن پس يه تفكر تكراري پشتش و نبود فكراي جديد ...

و اگر سالي يكبار كاربر كمتر شناخته شده اي تاپيك بديعي بزن به دليل بودن اون جو ، كسي تو تاپيك شركت نميكنه ...

كم كم اين حس جوري رشد پيدا كرده كه خود من هر چند وقت يه بار موضوع هاي به نسبت جديدي به ذهنم ميرسه ولي در كمتر از چند دقيقه انگيزه ام رو براي زدن اون تاپيك از دست ميدم ...

كلا داريم " فسيل " ميشيم ... !

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...