رفتن به مطلب

دسر پان اسپانیا


ارسال های توصیه شده

مواد لازم :

 

[TABLE]

[TR]

[TD]گردوی خرد شده [/TD]

[TD] ۲/۱ پیمانه [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]آرد [/TD]

[TD] ۲/۱ پیمانه

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]تخم مرغ [/TD]

[TD] ۲ عدد [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]شکر [/TD]

[TD] ۱ لیوان [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]شیر [/TD]

[TD] ۱ لیتر [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]نشاسته [/TD]

[TD] ۲ قاشق سوپخوری [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]وانیل [/TD]

[TD] نصف قاشق چایخوری [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]کره [/TD]

[TD] ۵۰ گرم [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]بیسکویت [/TD]

[TD] ۱ تا ۲ بسته [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]کاکائو [/TD]

[TD] ۳ قاشق سوپخوری [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]خامه [/TD]

[TD] ۱۵۰ گرم[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

طرز تهیه :

 

 

  1. شکررا به تخم مرغ اضافه کرده و مخلوط را بمدت کوتاهی با همزن بزنید.
  2. نشاسته را در کمی شیر سرد حل کنید.
  3. شیر را داخل قابلمه ریخته و مخلوط نشاسته وشیر را به آن اضافه کنید.
  4. آرد را الک کرده به شیر باقیمانده اضافه کنید.
  5. مخلوط تخم مرغ و شکر را نیزبه مخلوط آرد و شیر اضافه کنید.
  6. مخلوط کلیه مواد فوق را روی شعله ملایم قرار داده و آن را هم بزنید تا غلیظ. شود.
  7. کره و وانیل را مخلوط غلیظ شده اضافه کنید.
  8. در انتهای کار و بعد از خاموش کردن شعله، خامه را به مخلوط اضافه کنید.
  9. یک ردیف بیسکویت پتی بوررا در ته ظرف مورد نظر چیده و مایه بالا را بر روی آن می ریزیم. سپس ردیف دیگری از بیسکویت را بر روی مایه چیده و مقداری مغز گردو بر روی آن می پاشیم. بر روی بیسکویت و گردو، کرم به رنگ دیگر را اضافه می کنیم و روی آن را بطور دلخواه تزئین می کنیم.

نکات :

 

 

  1. این دسر را می توان بصورت دو رنگ و با افزودن کاکائو نیز درست کرد. برای اینکار مواد را قبل از گذاشتن روی گاز نصف کرده و هر نیمه آنرا در داخل ظرف جداگانه ای میریزیم. به یکی از آنها کاکائو اضافه میکنیم تا به رنگ قهوه ای در آید. اگر از طعم نسکافه خوشتان میآید، می توانید به مواد کاکائو کمی نسکافه هم اضافه کنید.

  2. می توانید موز هم بین مواد اضافه کنید.

  3. بهتر است این دسر را بمدت یک روز در یخچال قرار داده و سپس آنرا سرو کنید تا خوشمزه تر شود. در اینصورت حتما سرپوشی بر روی ظرف آن قرار دهید.

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...