Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۶ پس چرا نمیشه دانلودش کرد:ws52::ws52: سایت پرشین گیگ بعضی وقتا به مشکل میخوره. :icon_pf (34): فردا مجدد تست کنید، احتمالا درست میشه. معمولاً یکی دو روزه به مشکل میخوره سایتش. لینک به دیدگاه
hanif moosa 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۶ سلام ممنون از فایل عالیتون :hapydancsmil:فقط اختلاف ارتفاع هر خط توپوگرافی چقدر است ؟ نقشه های جدید رو میشه لینکشو بگذارین حجمی نداره میشه دانلودش کرد 1 لینک به دیدگاه
hanif moosa 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۶ نقشه توپوگرافی کل شهر تهران با فرمت کد ( DWG ) هستش که علی رغم اینکه فشرده شده ، بازم حجمش خیلی زیاده :icon_pf (34): حدودا 100 مگ هستش و دانلود کردنش کار سختیه دیگه حساب کنید من چی کشیدم تا آپ بشه :icon_pf (34): http://urbanist.persiangig.com/Urbanism/Map/topo%20parcel.rar دمتون گرم عالی بود فقط هر خط تراز در توپوگرافی با بعدیش چقدر اختلاف ارتفاع دارد؟ 1 لینک به دیدگاه
hanif moosa 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۶ سلام لطفا لینک دانلودشو بگذارین من خیلی سریع نیاز دارم 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۶ سلام لطفا لینک دانلودشو بگذارین من خیلی سریع نیاز دارم سلام. لینک دانلود چی گذاشته بشه؟ دانلود کردین که لینک به دیدگاه
rosamardahi 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۶ حجمش زیاد بود نمیشد دانلودش کرد اما بعد از این که internet download manager رو دانلود کردم تو 10 دقیقه دانلود شد:hapydancsmil: بعد من یکی دیگه پیدا کردم که خیلی بهتر از اینه هم اسم خیابونا رو داره هم کد ارتفاعی نمیدونم چطوری در اختیار دوستان بذارم[/QUOTEم سلام چجوری می شه پیدا کرد؟ من هرچی می گردم با اسم نیست لینک به دیدگاه
Ehsan8053048 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۷ سلام، ممنونم از لطفی که داشتین، یه سوال دارم ازتون، رقوم ارتفاعی در این نقشه روی خطوط تراز مشخص نشده درسته؟ من از خطوط تراز List هم گرفتم عدد صفر رو جلوی Z نشون میده، ممنون میشم راهنماییم کنید. 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۷ سلام، ممنونم از لطفی که داشتین، یه سوال دارم ازتون، رقوم ارتفاعی در این نقشه روی خطوط تراز مشخص نشده درسته؟ من از خطوط تراز list هم گرفتم عدد صفر رو جلوی z نشون میده، ممنون میشم راهنماییم کنید. متأسفانه نقشه کد ارتفاعی و z رو نداره. لینک به دیدگاه
amirhs1363 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۷ سلام ، من لینک رو کپی کردم و روی مرورگر پست کردم ولی دانلود نمیتونم بکنم ، اگه ممکن هستش یه لینک کمکی بهم بدید چون من نقشه 3دی توپرگرافی منطقه 2 شهرداری تهران رو میخوامش ، ممنون لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۷ در 7 ساعت قبل، amirhs1363 گفته است : سلام ، من لینک رو کپی کردم و روی مرورگر پست کردم ولی دانلود نمیتونم بکنم ، اگه ممکن هستش یه لینک کمکی بهم بدید چون من نقشه 3دی توپرگرافی منطقه 2 شهرداری تهران رو میخوامش ، ممنون تو پرشین گیگ آپلود شده و دانلود از پرشین گیگ متأسفانه سخت شده و نیاز به فیل شکن هم هست. البته این نقشه 3دی نیست و فقط خطوط توپوگرافی هست و فاقد ارتفاع هستش لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده