M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ حالا اگه شهرستانیا بیان نمیشه؟ والا ما هم تهران زندگی کردیم،چیز خاصی نداشت(در جهت کوبیدن تهرانیا و درآوردن حرصشون) 3 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ آره واقعا خیلی گرم بود امروز ماشین گرفته بودم اینور اونور کار داشتم انگار زیر سشوار بودی روزه هم بودم حسابی امانم رو برید به راننده هم میگفتم این چند روز رو روزه بگیر - میگفت نمیتونم رکورد 12-13 ساله ام رو بشکونم یعنی واقعا هر کی روزه واقعی میگیره عاقبت به خیری حقشه با این گرمای هوا یا باید روزه گرفت و نرفت بیرون یا اینکه روزه نگیری و به کار و بار برسی برا ما هم چاره ای نمونده برگردیم به همون سیستم گردشی 1-1 6 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ شاغلی؟ نه بابا... شاغل کجا بود... دنبال شاغل شدنم اما نمیشم 4 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۲ درودددددددددددددددددد اقا مشهد از کجا باید برم؟ 1 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۲ درودددددددددددددددددد اقا مشهد از کجا باید برم؟ بیا پیش خودمون 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۲ سلام بر همگیصبحتون بخیر سلام مهندس جان! هیشکی نیست! فقط منم و خودت! لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۲ سلام مهندس جان!هیشکی نیست! فقط منم و خودت! سلامممم ا راس میگی؟ منم کم کم دارم میرم خودت میمونی و حوضت 3 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۲ سلامممما راس میگی؟ منم کم کم دارم میرم خودت میمونی و حوضت نه آقا ما هستیم شما غصه خودتو بخور که الان می ری سر کار..... 2 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۲ صبح همگی به خیر البته یه کم دیره ولی خب دیگه گیر ندین 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۲ کجاش دیره ؟؟ الان سر صبحه تازه ..... صبح بخیر سلام 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۲ چرا همه سلام میدن فقط ؟؟ بابا تعریف کنید بینیم کی اومد کی رفت چی شد چی نشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده