afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ خوب کاری کردیباعث بیماری سنگ معده میشه ما که تو سلف حق انتخاب نداشتیم:icon_pf (34): ما حق انتخاب داشتیم ولی کنار کوبیده غذاهایی می دادن که مجبور شم اون وعده کلا غذای سلف نخورم:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ ما هم حق انتخاب داشتیم ولی نامردا غذاها رو جوری میچیدن که در واقع حق انتخابی وجود نداشت. مثلا سبزی پلو با ماهی رو با پلو افغانی با هم میدادن 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ این چه حرکتیه دیگه ؟ بیا بابا نترس ما مهمون نوازیم 2 لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ این چه حرکتیه دیگه ؟ بیا بابا نترس ما مهمون نوازیم 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ خب الان بهتر شد.... تعریف کن بینیم چه خبرا ؟ نظرت در مورد تهرون و آدماش چیه ؟ 4 لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ خب الان بهتر شد.... تعریف کن بینیم چه خبرا ؟ نظرت در مورد تهرون و آدماش چیه ؟ سلامتی رهبرا نظرم.....:gnugghender: . . . . من همه ایرانیا را دوس دارم 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ سلامتی رهبرانظرم.....:gnugghender: . . . . من همه ایرانیا را دوس دارم اوا شما هم که اصفهانی ای؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ یکی از بچهها تهران که تهرانیها انجمن رو میشناسه، چندتایی رو به من معرفی کنه یه برنامه دربند داریم، بریم یه سر به اونجا بزنیم منتظرم بچهها، بایست زود برنامه ریزی رو انجام بدیما 5 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ یکی از بچهها تهران که تهرانیها انجمن رو میشناسه، چندتایی رو به من معرفی کنهیه برنامه دربند داریم، بریم یه سر به اونجا بزنیم منتظرم بچهها، بایست زود برنامه ریزی رو انجام بدیما دقیقا چند نفر؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ یکی از بچهها تهران که تهرانیها انجمن رو میشناسه، چندتایی رو به من معرفی کنهیه برنامه دربند داریم، بریم یه سر به اونجا بزنیم منتظرم بچهها، بایست زود برنامه ریزی رو انجام بدیما منم اتفاقا همین قصد رو داشتم اما کسی نیومد پایه نیستن:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ m_a[/MENTION]rch;1302494]دقیقا چند نفر؟؟؟؟ هرچی بیشتر بیتر 1 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ هرچی بیشتر بیتر واااااا این شکلکا چیه!!!!شومارو نمیبریم!!!:vahidrk: سنگین باش!!! 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ ماشالله......یه کلاس زبان بذار همینجا....استعدادت بالقوه است !باید بالفعل شه !!.......معنیش چیه مادر؟ واااااا..مگه نمیدونین من استاد زبانم و عضو گروه ترجمه یعنی من نیز پایه میباشم 3 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۲ واااااا..مگه نمیدونین من استاد زبانم و عضو گروه ترجمهیعنی من نیز پایه میباشم Its not my cup of tea !!!! 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۲ Its not my cup of tea !!!! :ws28:it is a windows 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۲ ای بابا ای بزرگمردان اسپمر تاپیک رو به بیراهه نکشونین تهران گردی چی شد بالاخره؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۲ ای باباای بزرگمردان اسپمر تاپیک رو به بیراهه نکشونین تهران گردی چی شد بالاخره؟؟؟ بنده برای بار صدم اعلام آمادگیی میکنم 2 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۲ :ws28:it is a windowsIts a window with the view of a barn :)) 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۲ Its a window with the view of a barn :)) آقا اسپم نکن..علی آقا میاد گوشتونو میکشه ها اینجا فقط باید اعلام آمادگی کنیم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده