afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ زبون در نیار..میدم زبونتو ببرناشما تو اتاقت جمجمه داری..اونقت جاوید خشانتو شروع کرد:vahidrk: دستشو می برم که بخواد زبونمو ببره جمجمه گچی هستش واقعی که نیستش بعدش اون خواست از زیر گل جمجمه بکشه بیرون 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ دستشو می برم که بخواد زبونمو ببرهجمجمه گچی هستش واقعی که نیستش بعدش اون خواست از زیر گل جمجمه بکشه بیرون قبل از اینکه دستشو ببری کتلت شدی به این حالت 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ قبل از اینکه دستشو ببری کتلت شدیبه این حالت کتلت که عیب نداره تبدیلش می کنم به کوبیده 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ کتلت که عیب نداره تبدیلش می کنم به کوبیده باشه منم دعوت کن..تک خوری نکنیا 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ باشه منم دعوت کن..تک خوری نکنیا کوبیده دوست ندارم همه اش برا خودت 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ اقا منم نمیام اینجا چون فقط برا تهرانی هاست من به گروه خون شما نمی خورم 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ اقا منم نمیام اینجا چون فقط برا تهرانی هاست من به گروه خون شما نمی خورم نه عمو بیا..تو عموی منی باید بیای 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ نه عمو بیا..تو عموی منی باید بیای باشه فقط بخار شما عموییییی 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ باشه فقط بخار شما عموییییی :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ بابا با مهمونا یکم ملایم برخورد کنید فرار نکنن مثلا ما بچه های پایتختیم، باید الگوی جامعه باشیم 3 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ i am in,too:w02:ماشالله......یه کلاس زبان بذار همینجا....استعدادت بالقوه است !باید بالفعل شه !!.......معنیش چیه مادر؟ 3 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ من دلم نمیاد اون رو بکشمنظرت در مورد افشین چیه؟ afshin-18جمجمهش رو قول میدم برا خودم بردارمتا الان جمجمه دست گرفتین؟ خودتون از گور در بیارین؟ زبون در نیار..میدم زبونتو ببرناشما تو اتاقت جمجمه داری..اونقت جاوید خشانتو شروع کرد:vahidrk: دستشو می برم که بخواد زبونمو ببرهبعدش اون خواست از زیر گل جمجمه بکشه بیرون قبل از اینکه دستشو ببری کتلت شدی به این حالتفکر کن کسی بخواد شما رو جایی باهم ببره.....!آدم میرید کتلت و کوبیده برمی گردید! 4 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ فکر کن کسی بخواد شما رو جایی باهم ببره.....!آدم میرید کتلت و کوبیده برمی گردید! من و عباس و گندم گل قرار شما رو ببریم جاییا 4 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ من و عباس و گندم گل قرار شما رو ببریم جاییا باشه آقا.....گندم گل چیه؟ 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ فکر کن کسی بخواد شما رو جایی باهم ببره.....!آدم میرید کتلت و کوبیده برمی گردید! نکته اش اینه که دیگه لازم نیست برا غذا پول بدی 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ نکته اش اینه که دیگه لازم نیست برا غذا پول بدی آقا دلم هوس یه دست کوبیده ی مشتی کرده... 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ آقا دلم هوس یه دست کوبیده ی مشتی کرده... دانشگاه بلایی سرم آورد هر وقت بوی کوبیده میاد میارم بالا:icon_pf (34): برو بیرون یه چرخی بزن جاش کله پاچه بخور:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ دانشگاه بلایی سرم آورد هر وقت بوی کوبیده میاد میارم بالا:icon_pf (34):برو بیرون یه چرخی بزن جاش کله پاچه بخور:gnugghender: دانشگاه مگه کوبیده هم بهتون میده؟؟؟؟؟ ما که کوبیده بهمون نمیدن اما یه چیزی میدادن بهش میگفتیم کمربند 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ دانشگاه مگه کوبیده هم بهتون میده؟؟؟؟؟ ما که کوبیده بهمون نمیدن اما یه چیزی میدادن بهش میگفتیم کمربند اره از همون کمربند ها میدادن تو دو سال اول به خاطر گوجه کباب که باهاش می دادن می گرفتم ولی 2 سال دوم دیگه اصلا نگرفتم غذاشون رو 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ اره از همون کمربند ها میدادن تو دو سال اول به خاطر گوجه کباب که باهاش می دادن می گرفتم ولی 2 سال دوم دیگه اصلا نگرفتم غذاشون رو خوب کاری کردی باعث بیماری سنگ معده میشه ما که تو سلف حق انتخاب نداشتیم:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده