Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ دغدغه ذهنی من این هست که شما چرا تا حالا کوه نرفتید بچه ها یک سری آقا عباس رو به زور کوهنوردی ببرید چرا اتفاقا من کوهنورد خوبی هستم. حتی تا نوک سبلان و بزگوش بالا رفتم، تو تهرانم مثلا توچال و شهران و اینا زیاد رفتم کوهنوردی ولی نمیدونم چرا تا حالا قسمت نشده برم درکه یا دربند :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ چرا اتفاقا من کوهنورد خوبی هستم. حتی تا نوک سبلان و بزگوش بالا رفتم، تو تهرانم مثلا توچال و شهران و اینا زیاد رفتم کوهنوردی ولی نمیدونم چرا تا حالا قسمت نشده برم درکه یا دربند :icon_pf (34):بزگوش کجاست؟شهران کوه خیلی خیلی سبکیه!داراباد بنظرم از همه جا قشنگ تره 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ بزگوش کجاست؟شهران کوه خیلی خیلی سبکیه!داراباد بنظرم از همه جا قشنگ تره بزگوشم تو تبریزه. دارابادم نرفتم 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ دوستان خوبم، یه برنامه کوه نوردی بزاریم با هم 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ اگه تعداد به حد نساب برسه I'm in 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ اگه تعداد به حد نساب برسه I'm in ایشالا میرسه بالای سه نفر، میریم 2 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ بچه ها در این تاپیک به ناف تهران توهین شده......شورش کنید............http://www.noandishaan.com/forums/thread117748.html#post1301352 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ اگه تعداد به حد نساب برسه I'm in i am in,too:w02: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ فقط اومدن اینجا بگم چه آدمای بد مهمونی هستین 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ فقط اومدن اینجا بگم چه آدمای بد مهمونی هستین عکس بده، جمجمه تحویل بگیر 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ فقط اومدن اینجا بگم چه آدمای بد مهمونی هستین چرا مثلا 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ عکس بده، جمجمه تحویل بگیر بالاترین عکس چرا مثلا همه جا نوشته فقط بعد داخلش گفته بقیه هم بیان ولی اینجا نوشته فقط تهران 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ بالاترین عکس همه جا نوشته فقط بعد داخلش گفته بقیه هم بیان ولی اینجا نوشته فقط تهران خب حالا که تو اومدی..حرف حسابت چیه الان به استارتر میگم عمومیش کنه 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ خب حالا که تو اومدی..حرف حسابت چیهالان به استارتر میگم عمومیش کنه حرفم رو زدم که 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ عکس بده، جمجمه تحویل بگیر جمجمه چی شد؟ 1 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ جمجمه چی شد؟ من دلم نمیاد اون رو بکشم نظرت در مورد افشین چیه؟ afshin-18 جمجمهش رو قول میدم برا خودم بردارم تا الان جمجمه دست گرفتین؟ خودتون از گور در بیارین؟ 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ من دلم نمیاد اون رو بکشمنظرت در مورد افشین چیه؟ afshin-18 جمجمهش رو قول میدم برا خودم بردارم تا الان جمجمه دست گرفتین؟ خودتون از گور در بیارین؟ اونو که قدرتش رو نداری اره یکی تو اتاقم دارم 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ اونو که قدرتش رو نداریاره یکی تو اتاقم دارم قدرت چیو نداره..سوابقشو چک کردی خشششششن 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ قدرت چیو نداره..سوابقشو چک کردیخشششششن قدرتمند تر از من دیده نشده خودش خشانت رو شروع کرد 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ قدرتمند تر از من دیده نشدهخودش خشانت رو شروع کرد زبون در نیار..میدم زبونتو ببرنا شما تو اتاقت جمجمه داری..اونقت جاوید خشانتو شروع کرد:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده