paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ ســـــــــــلام بر تهرونیای عزیز من تهرونی نیستم ولی از تهرونیا هم خوشم نمیاد شوخی کردم مخلص همه تهرونیای با مرامم هستم کسی اینجا به عباس آقا حرفی زده نزده هاااااااااااا :w02: ما هم مخلص شوماییم منظورت من بودم مهناز 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ ما هم مخلص شوماییم منظورت من بودم مهناز ما بیشتر نمیدونم دقیقا کی حرف زده یه خبرایی رسید که اینجا دارن به عباس حرف میزنن اومدم دفاع مگه تو حرف زدی؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ ما بیشتر نمیدونم دقیقا کی حرف زده یه خبرایی رسید که اینجا دارن به عباس حرف میزنن اومدم دفاع مگه تو حرف زدی؟؟؟ نه من نبودم "بیا تاپیک تهرونیا طرف منو بگیر " عباس کارت خیلی زشته نچ نچ نچ 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ نه من نبودم "بیا تاپیک تهرونیا طرف منو بگیر " عباس کارت خیلی زشته نچ نچ نچ حالا عباس که اومد مشخص میشه کی بوده کی نبوده چیه مگه عباس آبجی داره اونم چه آبجی کسی بخواد بهش حرف بزنه با اون طرفه هااااا تازه پهلوونم هست 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ حالا عباس که اومد مشخص میشه کی بوده کی نبوده چیه مگه عباس آبجی داره اونم چه آبجی کسی بخواد بهش حرف بزنه با اون طرفه هااااا تازه پهلوونم هست سلام ابجی عباس اقا جلو داداشتو بگیر اینقد حرف نشنوه خو هر حرفی جواب داره دیگه..البته من که کاریش ندارم 5 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ سلام ابجی عباس اقاجلو داداشتو بگیر اینقد حرف نشنوه خو هر حرفی جواب داره دیگه..البته من که کاریش ندارم سلام علیکم گندم خانوم بگین چیکار کرده تا ببینم باید گوش اونو بپیچونم یا گوش بعضیارو.. 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ سلام علیکم گندم خانومبگین چیکار کرده تا ببینم باید گوش اونو بپیچونم یا گوش بعضیارو.. من میگم!!! اینجا تاپیک تهرانه یا تاپیک جدال بین استقلال و پرسپلیس؟ هان؟:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ من میگم!!!اینجا تاپیک تهرانه یا تاپیک جدال بین استقلال و پرسپلیس؟ هان؟:icon_pf (34): مرسی علی اقا ابجی پاسخگو باشه:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ من میگم!!!اینجا تاپیک تهرانه یا تاپیک جدال بین استقلال و پرسپلیس؟ هان؟:icon_pf (34): مگه چیه خووووو این تاپیک برای تهرونیای استقلالی و تهرونیای پرسپولیسی نمیتونه باشه؟ حالا این تهرونی ها میخوان برای هم کُری بخونن بازم تهرونین دیگه اینجا کُری نخونن کجا بخونن 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ بابا اون خودش تاپیک جداگونه داره.. پس اگه یه وقت دعوا شد گوشمونو نکش چون تو کری خونی کتک خوری ام میشه:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ بابا اون خودش تاپیک جداگونه داره..پس اگه یه وقت دعوا شد گوشمونو نکش چون تو کری خونی کتک خوری ام میشه:gnugghender: معلومه کری خونی کتک خوری هم داره پس فک کردین من چرا اومدم اینجا:biggrin: تاپیکشو بدین تا بدم عباس آقا تا دیگه اینجا کری نخونه 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ معلومه کری خونی کتک خوری هم داره پس فک کردین من چرا اومدم اینجا:biggrin:تاپیکشو بدین تا بدم عباس آقا تا دیگه اینجا کری نخونه خودش میدونه کجاست فعلا تیمش باخته..تو امپاسه 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ خودش میدونه کجاستفعلا تیمش باخته..تو امپاسه پرسپولیسیه اشکال نداره پس آدرسشو به من بدین من برم ببینم اونجا براش مناسبه یا همینجا کری بخونه 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ پرسپولیسیه اشکال نداره پس آدرسشو به من بدین من برم ببینم اونجا براش مناسبه یا همینجا کری بخونه اره متاسفانه:icon_razz: بله چشم الان میذارم http://www.noandishaan.com/forums/thread1930.html 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ اره متاسفانه:icon_razz:بله چشم الان میذارم http://www.noandishaan.com/forums/thread1930.html مرسی اونجا زیادی از همه جور آدمی هست اینجا همشهرین همه بیشتر حال میده 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ مگه چیه خووووواین تاپیک برای تهرونیای استقلالی و تهرونیای پرسپولیسی نمیتونه باشه؟ حالا این تهرونی ها میخوان برای هم کُری بخونن بازم تهرونین دیگه اینجا کُری نخونن کجا بخونن نه نمیتونه باشه:ws3: 3 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ تهران با کمبود آب روبروست لطفا صرفه جویی فرمایید!!!:icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ نه نمیتونه باشه:ws3: اینم حرفیه:ws3: 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ اینم حرفیه:ws3: :ws3: خب بر و بچز کل کل رو کنار بذارین 5شنبه پایه هستین یه جای تهرانو بگردیم؟ 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ :ws3:خب بر و بچز کل کل رو کنار بذارین 5شنبه پایه هستین یه جای تهرانو بگردیم؟ بععععععععععععله... من که پایه ام 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده