R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ شهرستان جلفا! شهرستان جلفا یکی از شهرستانهای استان آذربایجان شرقی است که در ناحیهٔ شمال غربی این استان واقع شدهاست. مرکز این شهرستان شهر جلفا است. شهرستان جلفا پیشتر یکی از بخشهای شهرستان مرند محسوب میشد که به دلیل تجاری بودن و مهم بودن به شهرستانی مستقل تبدیل شد.http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B4%D9%87%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86_%D8%AC%D9%84%D9%81%D8%A7 2 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ شهرستان جلفا! بله من رفتم و پیشنهاد میکنم رفتید حتما آسیاب خرابه هم برید چون محشره!!!!!:jawdrop: 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ سلام همیشه که قرار نیست خوش بگذره باشه ،غصه نخور هی عوض میشه، استقلال میشه سرور پرسپولیس،بعد دوباره پرسپولیس سرور استقلال داستانیه ها دیگه تهرانیا چه ویژگی دارن؟ باید خودت بیای از نزدیک ببینی برای علم و آموختن باید هزینه کنی همینطوری الکی که نمیشه 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ شهرستان جلفا یکی از شهرستانهای استان آذربایجان شرقی است که در ناحیهٔ شمال غربی این استان واقع شدهاست. مرکز این شهرستان شهر جلفا است. شهرستان جلفا پیشتر یکی از بخشهای شهرستان مرند محسوب میشد که به دلیل تجاری بودن و مهم بودن به شهرستانی مستقل تبدیل شد.http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B4%D9%87%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86_%D8%AC%D9%84%D9%81%D8%A7 بله من رفتم و پیشنهاد میکنم رفتید حتما آسیاب خرابه هم برید چون محشره!!!!!:jawdrop: بله خیلی قشنگه! با اینکه فکر نمیکردم چون شهر مرزیه اما قشنگه دم همونجایی که به سمت کلیسای سنت استپانوس میره، یه پارک ساختن که اونم واقعا قشنگه 3 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ الان داشتم یه مطلب علمی می خوندم.....نوشته بود کهوقتی جهان خلق شده اولین جایی که بوجود اومده شرق تهران بوده....... 4 لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ الان داشتم یه مطلب علمی می خوندم.....نوشته بود کهوقتی جهان خلق شده اولین جایی که بوجود اومده شرق تهران بوده....... جنتی هم شرق تهران زندگی میکنه 4 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ جنتی هم شرق تهران زندگی میکنه دقیق ادرس بده بریم دست بوس 2 لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ دقیق ادرس بده بریم دست بوس حدس زدم دقیق نگفتم که یه نتیجه گیری از پست شما بود که از دستم بر میومد 2 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ بلهخیلی قشنگه! با اینکه فکر نمیکردم چون شهر مرزیه اما قشنگه دم همونجایی که به سمت کلیسای سنت استپانوس میره، یه پارک ساختن که اونم واقعا قشنگه رفته بودید!!!چرا پرسیدید؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
آقای دکتر 319 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ عااقا پرچم بالاس بالاست پرچم بي برو برگرد 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ الان داشتم یه مطلب علمی می خوندم.....نوشته بود کهوقتی جهان خلق شده اولین جایی که بوجود اومده شرق تهران بوده....... کاملا تایید میشه و پرچم ما شرقیا همیشه بالاس 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ رفته بودید!!!چرا پرسیدید؟؟؟ خواستم اشتیاق ایجاد کنم که یه تور بذاریم حالا که تابستونه! میچسبه! 2 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ فک کن چه هیجانیییییییییییییییی!!! چقد قیافه ها دیدنی میشه!!!! 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ فک کن چه هیجانیییییییییییییییی!!!چقد قیافه ها دیدنی میشه!!!! هیجان چی؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ هیجان چی؟؟؟ هیجان تور دیگه باو 1 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۲ آسیاب خرابه دیگه!!!آب بازییییییییییییی:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۲ هیجان تور دیگه باو جمید کی قراره بریم تور؟ 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۲ هیجان تور دیگه باو آسیاب خرابه دیگه!!!آب بازییییییییییییی:hapydancsmil: جمید کی قراره بریم تور؟ یعنی با اینکه دوره اما واقعا ارزششو داره! :gnugghender:چون خیلی قشنگه! اگه از لب مرز هم رد بشیم که دیگه عالیه!!!:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۲ جمید کی قراره بریم تور؟ والا نیدونمخبری نیس که فعلا 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۲ عباس یه تاپیک بزن مرکز ترک اعتیاد به تیم های داغون 10 15 تایی مشتری داریم به حول و قوه الهی از این بلای خانمان سوز نجاتشون بدیم آره فکر خوبیه .. یه ثوابی هم میبریم البته فک نکنم به 10 15 تا برسه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده