R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ تقصیر اقای رامینه دیگه:icon_razz:..منم با دعوای فیزیکی موافقترم:gnugghender: چقدر خشنی تو....... 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ چقدر خشنی تو....... خشن نیستم به نظرم زخم بدن زود تر از زخم حرف خوب میشه 3 لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ سلی منم تهرونیم و پایه کار :gnugghender: خوش آمد میگم به خودم 3 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ سلی منم تهرونیم و پایه کار :gnugghender: خوش آمد میگم به خودم سلام خوش اومدی 2 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ ببخششون....اونا هم دست خودشون نبوده فقط 2تا بودن اونا از اول وارد یه مسیر اشتباهی شدن و گمراه شدن حالا که فکر می کنم می بینم بهتره طردشون نکنیم !:icon_razz: آره دیگه خونم قرمزه مجبورم اصلا من نمیدونم اینایی که استقلالین پیش خودشون چی فکر کردن طرفدار این تیم هستن به عنوان برادر بزرگ تر بهشون پیشنهاد میکنم حتی شده از تیم تولید جوراب مرنجان طرفداری کنن ولی از استقلال بیزاری بجوین اولین مرحله اینه که قبول کنی که اشتباه کردیمرحله دوم خودم می برمت کمپ ترک کنی به تخت می بندیمت بعد یه عکسم ازت میزنیم بالای سایت که عبرت شی واسه جوونا چرا با جوونیت این کارو کردی :ws28: یعنی یه درصد فکر کن حرفتون درست باشه........ من setare.blue هستم .......بلو من نشان از استقلالیم بودنم هستش بـله بله 6 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ تهران شب از تو دور است تهران همیشه نور است تهران و .............. بقیه اش یادم نمیاد 6 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ بچه ها میدونستین تهران یکی از توابع قلعه حسن خانِ....بلـــــــه اینجوریاس گفتم که در جریان باشید 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ بچه ها میدونستین تهران یکی از توابع قلعه حسن خانِ....بلـــــــه اینجوریاس گفتم که در جریان باشید عااقا پرچم بالاس 3 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ نه، اطلاعاتم ناقصه بابا تهران که واسه خودش کشوریه 4 لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ بچه ها میدونستین تهران یکی از توابع قلعه حسن خانِ....بلـــــــه اینجوریاس گفتم که در جریان باشید خیلی ممنون که ما رو در جریان گذاشتید 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ نه، اطلاعاتم ناقصه بابا تهران که واسه خودش کشوریه پس قلعه نیومدی......ایشالا تا یه مدت دیگه یه ایالت خود مختار میشیم 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ :ws28: یعنی یه درصد فکر کن حرفتون درست باشه........ من setare.blue هستم .......بلو من نشان از استقلالیم بودنم هستش بـله بله عاشقتم..چرا یادم رفت تورو:hapydancsmil:..تازه ما عضو گروه ابیهای اینجاییم:shad:..خطاب به پرسپولیسها:tt2: 3 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ ســـــــــــــلام مجدد به همه........ عاشقتم..چرا یادم رفت تورو..تازه ما عضو گروه ابیهای اینجاییم..خطاب به پرسپولیسها بابا اینا اصلا به روشون نمیارن پس قلعه نیومدی......ایشالا تا یه مدت دیگه یه ایالت خود مختار میشیم ماکه بخیل نیستیم،حالت چطوره؟ این سیگار چرا برداشته نمیشه از امضا 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ ســـــــــــــلام مجدد به همه........ بابا اینا اصلا به روشون نمیارن خورده تو برجکشون 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ ســـــــــــــلام مجدد به همه........ بابا اینا اصلا به روشون نمیارن ماکه بخیل نیستیم،حالت چطوره؟ این سیگار چرا برداشته نمیشه از امضا مرسی حال خودت چطوره؟ پیامای پروفتو جواب نمیدی حداقل خصوصیارو ج بده سیگار به اون قشنگی حیف نیست بردارم 3 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ جواب میدم که بعضی وقتی یکم دیر........ خصوصیارو تازه زودتر جواب میدم حالم خوبه مهندس....... سیگار سیگاره دیگه....... 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ جواب میدم که بعضی وقتی یکم دیر........ خصوصیارو تازه زودتر جواب میدم حالم خوبه مهندس....... سیگار سیگاره دیگه....... ولی بر منو اصلا جواب ندادی....:icon_razz:به خاطر همینم باهات قهر بودم مهم نیست بیخیالیه مدت نبودی؟خوش گذشت؟ 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ اقا کی میگه پرسولیس بده؟ پرسپولیییییییییییییس ، سرور استقلالههههههه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده