R@M!N 2978 ارسال شده در 31 مهر، 2013 تقصیر اقای رامینه دیگه:icon_razz:..منم با دعوای فیزیکی موافقترم:gnugghender: چقدر خشنی تو....... 2
Gandom.E 17805 ارسال شده در 31 مهر، 2013 چقدر خشنی تو....... خشن نیستم به نظرم زخم بدن زود تر از زخم حرف خوب میشه 3
paradox7 2716 ارسال شده در 31 مهر، 2013 سلی منم تهرونیم و پایه کار :gnugghender: خوش آمد میگم به خودم 3
R@M!N 2978 ارسال شده در 31 مهر، 2013 سلی منم تهرونیم و پایه کار :gnugghender: خوش آمد میگم به خودم سلام خوش اومدی 2
setare.blue 23086 ارسال شده در 31 مهر، 2013 ببخششون....اونا هم دست خودشون نبوده فقط 2تا بودن اونا از اول وارد یه مسیر اشتباهی شدن و گمراه شدن حالا که فکر می کنم می بینم بهتره طردشون نکنیم !:icon_razz: آره دیگه خونم قرمزه مجبورم اصلا من نمیدونم اینایی که استقلالین پیش خودشون چی فکر کردن طرفدار این تیم هستن به عنوان برادر بزرگ تر بهشون پیشنهاد میکنم حتی شده از تیم تولید جوراب مرنجان طرفداری کنن ولی از استقلال بیزاری بجوین اولین مرحله اینه که قبول کنی که اشتباه کردیمرحله دوم خودم می برمت کمپ ترک کنی به تخت می بندیمت بعد یه عکسم ازت میزنیم بالای سایت که عبرت شی واسه جوونا چرا با جوونیت این کارو کردی :ws28: یعنی یه درصد فکر کن حرفتون درست باشه........ من setare.blue هستم .......بلو من نشان از استقلالیم بودنم هستش بـله بله 6
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 31 مهر، 2013 تهران شب از تو دور است تهران همیشه نور است تهران و .............. بقیه اش یادم نمیاد 6
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 31 مهر، 2013 بچه ها میدونستین تهران یکی از توابع قلعه حسن خانِ....بلـــــــه اینجوریاس گفتم که در جریان باشید 4
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 31 مهر، 2013 بچه ها میدونستین تهران یکی از توابع قلعه حسن خانِ....بلـــــــه اینجوریاس گفتم که در جریان باشید عااقا پرچم بالاس 3
paradox7 2716 ارسال شده در 31 مهر، 2013 بچه ها میدونستین تهران یکی از توابع قلعه حسن خانِ....بلـــــــه اینجوریاس گفتم که در جریان باشید خیلی ممنون که ما رو در جریان گذاشتید 4
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 31 مهر، 2013 نه، اطلاعاتم ناقصه بابا تهران که واسه خودش کشوریه پس قلعه نیومدی......ایشالا تا یه مدت دیگه یه ایالت خود مختار میشیم 4
Gandom.E 17805 ارسال شده در 31 مهر، 2013 :ws28: یعنی یه درصد فکر کن حرفتون درست باشه........ من setare.blue هستم .......بلو من نشان از استقلالیم بودنم هستش بـله بله عاشقتم..چرا یادم رفت تورو:hapydancsmil:..تازه ما عضو گروه ابیهای اینجاییم:shad:..خطاب به پرسپولیسها:tt2: 3
setare.blue 23086 ارسال شده در 31 مهر، 2013 ســـــــــــــلام مجدد به همه........ عاشقتم..چرا یادم رفت تورو..تازه ما عضو گروه ابیهای اینجاییم..خطاب به پرسپولیسها بابا اینا اصلا به روشون نمیارن پس قلعه نیومدی......ایشالا تا یه مدت دیگه یه ایالت خود مختار میشیم ماکه بخیل نیستیم،حالت چطوره؟ این سیگار چرا برداشته نمیشه از امضا 5
Gandom.E 17805 ارسال شده در 31 مهر، 2013 ســـــــــــــلام مجدد به همه........ بابا اینا اصلا به روشون نمیارن خورده تو برجکشون 4
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 31 مهر، 2013 ســـــــــــــلام مجدد به همه........ بابا اینا اصلا به روشون نمیارن ماکه بخیل نیستیم،حالت چطوره؟ این سیگار چرا برداشته نمیشه از امضا مرسی حال خودت چطوره؟ پیامای پروفتو جواب نمیدی حداقل خصوصیارو ج بده سیگار به اون قشنگی حیف نیست بردارم 3
setare.blue 23086 ارسال شده در 31 مهر، 2013 جواب میدم که بعضی وقتی یکم دیر........ خصوصیارو تازه زودتر جواب میدم حالم خوبه مهندس....... سیگار سیگاره دیگه....... 3
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 31 مهر، 2013 جواب میدم که بعضی وقتی یکم دیر........ خصوصیارو تازه زودتر جواب میدم حالم خوبه مهندس....... سیگار سیگاره دیگه....... ولی بر منو اصلا جواب ندادی....:icon_razz:به خاطر همینم باهات قهر بودم مهم نیست بیخیالیه مدت نبودی؟خوش گذشت؟ 3
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 31 مهر، 2013 اقا کی میگه پرسولیس بده؟ پرسپولیییییییییییییس ، سرور استقلالههههههه 3
ارسال های توصیه شده