دل مانده 7714 ارسال شده در 30 مهر، 2013 چرا میزنیش..باعث افتخاره که استقلالیه..اینم برای شما:vahidrk: :hapydancsmil: 3
دل مانده 7714 ارسال شده در 30 مهر، 2013 ایول!:hapydancsmil:بزن بزنه!!!! عباس بدو بیا ببین!!! مرد میخوام دس روو من بلند کنه جرات نداره هیشکی:hapydancsmil: 4
Gandom.E 17805 ارسال شده در 30 مهر، 2013 ایول!:hapydancsmil:بزن بزنه!!!! عباس بدو بیا ببین!!! انگار شمام بدت نمیاد کتک بخوری:167: 4
setare.blue 23086 ارسال شده در 30 مهر، 2013 ســــلام ولی من جاذبه های شهر شما رو خوب میدونم...میخوای به شما هم یاد بدم ------- دیگه همه تهرانو میشناسن به جز اونایی که اهل گل وگردش نیستن (مثل من) گه گداریم زیادی بیرونی میشم میدونی.... ولی برای تهرانیا عادت شده...دیگه جاذبه بحساب نمیارنشدرکه....دربند....فرحزاد.....داراباد... نگو نرفتی.....:icon_pf (34): به مامانت می گم بجا درس خوندن همش توو خیابونا دور دور می کنی.... آبرومونو بردی:icon_pf (34): همرو رفتم با دوستان یه حسه،با فامیل یه حسه، با خانواده یه حسه دیگه 5
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 30 مهر، 2013 مرد میخوام دس روو من بلند کنهجرات نداره هیشکی:hapydancsmil: انگار شمام بدت نمیاد کتک بخوری:167: نه بابا کی اصلا جرأت داره دست بلند کنه!!! ما فقط تشویق کردیم تا دو طرف (شما و ایشون) رو تو موقعیت دعوا بندازیم بعد اون وقت ببینینم و کیفشو ببریم! 5
R@M!N 2978 ارسال شده در 30 مهر، 2013 این استقلالیا هر جا میرن به تشنج میکشن! از شهر تهران متاسفم که 2تاشونو توی تاپیک می بینه تهران معذرت! تهران معذرت! 5
R@M!N 2978 ارسال شده در 30 مهر، 2013 نه باباکی اصلا جرأت داره دست بلند کنه!!! ما فقط تشویق کردیم تا دو طرف (شما و ایشون) رو تو موقعیت دعوا بندازیم بعد اون وقت ببینینم و کیفشو ببریم! علی جون نترس این 2تا خونشون حلاله..... اقدام کن ما پشتیبانی می کنیم 5
Abbas.H 15131 ارسال شده در 30 مهر، 2013 عـــاخه خدا وکیـــلی استقلول هم شد تیم ؟؟؟ اما خداییش قبول دارم که از ذرت کاران قوی تره 4
Abbas.H 15131 ارسال شده در 30 مهر، 2013 ایول!:hapydancsmil:بزن بزنه!!!! عباس بدو بیا ببین!!! حیف دعواشون نشد ... چه کیفی میکردیماااااااااااااا 3
R@M!N 2978 ارسال شده در 30 مهر، 2013 عباس پرسپولیسی هستی چندتا مگه استقلالی داریم؟ ببخششون....اونا هم دست خودشون نبوده فقط 2تا بودن اونا از اول وارد یه مسیر اشتباهی شدن و گمراه شدن حالا که فکر می کنم می بینم بهتره طردشون نکنیم !:icon_razz: 3
Abbas.H 15131 ارسال شده در 30 مهر، 2013 عباس پرسپولیسی هستی چندتا مگه استقلالی داریم؟ آره دیگه خونم قرمزه مجبورم اصلا من نمیدونم اینایی که استقلالین پیش خودشون چی فکر کردن طرفدار این تیم هستن به عنوان برادر بزرگ تر بهشون پیشنهاد میکنم حتی شده از تیم تولید جوراب مرنجان طرفداری کنن ولی از استقلال بیزاری بجوین 4
Abbas.H 15131 ارسال شده در 30 مهر، 2013 ببخششون....اونا هم دست خودشون نبوده فقط 2تا بودن اونا از اول وارد یه مسیر اشتباهی شدن و گمراه شدن حالا که فکر می کنم می بینم بهتره طردشون نکنیم !:icon_razz: اینا مجرم نیستن ... راهو اشتباه رفتن .... من میبخشمشون .. خدا هم ببخشه 4
Gandom.E 17805 ارسال شده در 30 مهر، 2013 با اینکه کلا علاقه ای به بحث ندارم و ترجیح میدم مثل همیشه تو میدون ضایعتون کنم..در کل حتی اگه منه تنها توی تهران طرفدارش باشم که همه میدونن اس اس من خیلی خاطر خواه داره..خواستم بگم همتونو میزنم..از دعوام نمیترسم..گمراه هم نشدم..خدا رو شکر منو به راه راست هدایت کرد تا یه اس اسی با تعصب باشم..نمیخوام تاپیک تبدیل به کل کل بشه اما تو رو خدا برین برنامه نود امارتونو ببینین 5
R@M!N 2978 ارسال شده در 30 مهر، 2013 با اینکه کلا علاقه ای به بحث ندارم و ترجیح میدم مثل همیشه تو میدون ضایعتون کنم..در کل حتی اگه منه تنها توی تهران طرفدارش باشم که همه میدونن اس اس من خیلی خاطر خواه داره..خواستم بگم همتونو میزنم..از دعوام نمیترسم..گمراه هم نشدم..خدا رو شکر منو به راه راست هدایت کرد تا یه اس اسی با تعصب باشم..نمیخوام تاپیک تبدیل به کل کل بشه اما تو رو خدا برین برنامه نود امارتونو ببینین اولین مرحله اینه که قبول کنی که اشتباه کردی مرحله دوم خودم می برمت کمپ ترک کنی به تخت می بندیمت بعد یه عکسم ازت میزنیم بالای سایت که عبرت شی واسه جوونا چرا با جوونیت این کارو کردی 2
R@M!N 2978 ارسال شده در 30 مهر، 2013 اینا مجرم نیستن ... راهو اشتباه رفتن .... من میبخشمشون .. خدا هم ببخشه عباس یه تاپیک بزن مرکز ترک اعتیاد به تیم های داغون 10 15 تایی مشتری داریم به حول و قوه الهی از این بلای خانمان سوز نجاتشون بدیم 3
Gandom.E 17805 ارسال شده در 30 مهر، 2013 اولین مرحله اینه که قبول کنی که اشتباه کردیمرحله دوم خودم می برمت کمپ ترک کنی به تخت می بندیمت بعد یه عکسم ازت میزنیم بالای سایت که عبرت شی واسه جوونا چرا با جوونیت این کارو کردی کسی نخواست ترک کنه که مشاوره میدی جناب..در ضمن من نگران حال شمام..بابا تو رو خدا چشماتو به واقعیت باز کن..در ضمن اینجا تاپیک کل کل نیست..تاپیک بچه های تهرونیه نه پرسپولیسی..تو رو خدا به راه بیا و استقلالی شو تا بقیه ی عمرت بر فنا نره 6
Gandom.E 17805 ارسال شده در 30 مهر، 2013 حالا ما گفتیم دعوا...سیاسیش نکنین دیگه!!! تقصیر اقای رامینه دیگه:icon_razz:..منم با دعوای فیزیکی موافقترم:gnugghender: 5
ارسال های توصیه شده