R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ پسرای تنبل تهران کوشن پس؟ با یه کوه نوشتن من همه از اینجا ناپدید شدینا وای بر پسران بد...... همیشه دخترا پایه نبودن حالا برعکس شده تنبل ها رو اعلام کن شخصیتشون رو تخریب کنیم 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ محض اطلاع همگی عرض کنم که پایه هستم اما میدونم اینطوری نمیشه اصلا 3 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ محض اطلاع همگی عرض کنم که پایه هستماما میدونم اینطوری نمیشه اصلا دست هایی پشت پردست! :spiteful: 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ دست هایی پشت پردست!:spiteful: نه بابا چه دستایی؟؟؟ چرا شایعه پراکنی میکنی:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ نه باباچه دستایی؟؟؟ چرا شایعه پراکنی میکنی:vahidrk: پست 503 رو بخون :scared9: 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ پست 503 رو بخون :scared9: خب باید به دخترا حق داد که نتونن بیان و یا اینکه منصرف بشن 3 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۲ خب باید به دخترا حق داد که نتونن بیانو یا اینکه منصرف بشن همینی که شما می فرمایید درسته :gnugghender::icon_pf (17): 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ ما خوزستانی ها از این جنگولک بازیا نداریم اما از آن نترس که های وهوی دارد از ما بترس که سر به توی داریم 4 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ *موزیکامون تهرانو آره...* ایول ! دادا آهنگ و آتیش کن که چشا خسته شده انرژی باید منتقل شه جای دیگه 4 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ ما خوزستانی ها از این جنگولک بازیا نداریماما از آن نترس که های وهوی دارد از ما بترس که سر به توی داریم ماشالله به خوزستانیااا......یه چهار تا کلاس واسه این تهرانیهای جنگولک باز بذار......تا یکم سرشون به توو بره خواهش می کنیم 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ ماشالله به خوزستانیااا......یه چهار تا کلاس واسه این تهرانیهای جنگولک باز بذار......تا یکم سرشون به توو برهخواهش می کنیم نه بابا تو خیلی هم خوب نیستمثلا الان من انقدر ساکت بودم الان گوشه تو نشستم 3 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ نه بابا تو خیلی هم خوب نیستمثلا الان من انقدر ساکت بودم الان گوشه تو نشستم اینم عاقبت فرار از مدرسه.... دوستان یکم راضیه رو نورالعین قرار بدن که به این حالت دچار نشن:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ m_a[/MENTION]rch;1312222]شوخو کردم ناراحت نشیا آقا جاوید!!! 1 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ خب کرج هم یه زمانی یکی از کلانشهر های بزرگ تهران بود بله ولی الان دیگه شهر جداست باید تاپیکش باشه و یا نام این تاپیک تغییر کنه به تاپیک کرج و تهران 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ بله ولی الان دیگه شهر جداست باید تاپیکش باشه و یا نام این تاپیک تغییر کنه به تاپیک کرج و تهران به نظرم اسمش به کرج و تهران تغییر کنه بهتره چون کرج نزدیک ترین شهر به تهرانه واسه همین هم شباهت های بیشتری باهم دارند البته اگه بچه ها قبول کنند 5 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ به نظرم اسمش به کرج و تهران تغییر کنه بهتره چون کرج نزدیک ترین شهر به تهرانه واسه همین هم شباهت های بیشتری باهم دارند البته اگه بچه ها قبول کنند هر چند کرج بهتره ولی فکر نکنم کسی مخالف باشه 5 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ هر چند کرج بهترهولی فکر نکنم کسی مخالف باشه صد البته شما هم کرجی هستید !!! امیدوارم مخالف نباشه 4 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ صد البته شما هم کرجی هستید !!! امیدوارم مخالف نباشه بله به استارتر تاپیک درخواست دادم امیدوارم قبول کنه 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده