رفتن به مطلب

نحوه استفاده و جستجو با فناوری Knowledge Graph موتور جستجوی گوگل


ارسال های توصیه شده

گوگل به تازگی فناوری Knowledge Graph را در راستای دست‌یابی سریع کاربر به اطلاعات مرتبط و مطابق با متن جستجو شده را معرفی کرد. با خواندن این مقاله کمی بیشتر درباره این فناوری و نحوه استفاده صحیح از آن آشنا خواهید شد و همچنین چند نکته را نیز برای استفاده مناسب‌ تر از آن یاد خواهید گرفت. پس در ادامه ما را همراهی کنید.

Knowledge%20Graph.jpg

 

گوگل به تازگی ویژگی جدیدی با نام Knowledge Graph را به موتور جستجوی خود اضافه کرده است. هدف از طراحی این شیوه جدید آن است که بتوان ساده تر اطلاعات اساسی حول موضوعات متنوع را پیدا کرد. وقتی به دنبال اشخاص، مکان‌ها یا چیزهای مختلف می‌گردید، گوگل اطلاعات اساسی مربوط به موضوع، بیوگرافی کوتاه، یک نقشه و یا نکات تاریخی را جمع‌آوری کرده و آنها را به طور خودکار در گوشه سمت راست بالای صفحه نتایج جستجو نمایش می‌دهد. Knowledge Graph تلاشی از سوی گوگل برای تبدیل موتور جستجویش به ابزاری است که مثل انسان، هوشمندانه فکر کند و بتواند اطلاعاتی مرتبط و درستی که کاربر به دنبالش است را ارائه کند. بنا به گفته‌های بزرگترین موتور جستجوی جهان، این ویژگی به تدریج طی چند روز آینده به کاربران عرضه خواهد شد. در ادامه دو مثال را برای‌تان آورده‌ایم: جستجوی

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
پو یک بیوگرافی کوتاه از این نویسنده را از ویکی پدیا پیدا کرده و به همراه مکان و زمان تولد و مرگ وی، اطلاعات مربوط به خانواده اش و تحصیلات و نوشته هایش نمایش می دهد. جستجوی
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
نقشه ای از مکان، تاریخچه کوتاه، ارتفاع و تاریخ ساخت و حتی اطلاعاتی برای بازدیدکنندگان را در اختیار کاربر قرار می‌دهد. این اطلاعات اساسی خلاصه بسیار کاربردی و مناسب هستند. با این حال قبل از استفاده از Knowledge Graph برخی موارد را باید درنظر بگیرید Knowledge Graph از ویکی پدیا استفاده می‌کند گوگل برای نمایش اکثر اطلاعاتی که ذکر شد به همکاری با ویکی پدیا پرداخته است. با وجود آن که صحت و سقم عباراتی که بیشتر مورد جستجو بوده‌اند به خوبی بررسی شده است، یادتان باشد که ویکی پدیا یک دانشنامه آزاد است و هر کسی می‌تواند صفحات آن را ویرایش کند. این موضوع ممکن است گاهی منجر به کم و کاست و دقت پایین مطالب شود، بنابراین مطالب Knowledge Graph را به عنوان منبع اصلی در نظر نگیرید بلکه از آن به عنوان منبعی ابتدایی و سریع و دم دستی استفاده کنید. گاهی باید جزئیات بیشتری را وارد کنید اساس این سیستم این گونه است که می‌فهمد برخی موارد، نام‌‌های مشابه دارند ولی پیشگویی نیست که بتواند ذهن‌ها را بخواند. مثلا تاج محل هم نام یک معبد در هند است و هم نام یک موزیسین امریکایی است. جستجوی این واژه نتیجه‌ای را نمایش می‌دهد که اکثر مردم به دنبالش هستند: یعنی همان معبد تاج محل. اگر شما به دنبال موزیسین برنده جایزه گرمی هستید، شاید لازم باشد یک کلمه کلیدی (مثل "تاج محل موزیسین") را وارد کنید. کمی بیشتر بگردید یکی از بهترین ویزگی‌های این پروژه گوگل آن است که موضوع مورد جستجوی شما را با موضوعات مربوط مرتبط ساخته و آنها را نیز به شما پیشنهاد می‌دهد. وقت را از دست ندهید. به جستجوی آنچه در ذهنتان است بپردازید و به موضوعات مرتبطی که گوگل در زیر باکس اطلاعات ایجاد می‌کند نگاهی بیاندازید. این کار جالبی است که می‌تواند نتایج جالب و غیرمنتظره‌ای را نیز همراه داشته باشد.

 

منبع: نت گارد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...