seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ امروز در این پست سایتی رو به شما معرفی میکنم که شاید باورتان نشه ولی 90 درصد اوقات ذهن شما را میخواند!!!! این سایت Akinator نام دارد که به زبان انگلیسی است. کافی است شما در ذهن خود شخصیتی مشهور (چه واقعی چه مجازی) انتخاب کنید و به سوالات پاسخ دهید. معمولا بعد از 20 سوال شخصیت مورد نظر شما را همراه با عکش نشانتان میدهد!!!!!!!!!!!!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من خودم راسش شبنم قلی خانی رو تو ذهنم بود که درست حدس زد... به امتحانش می ارزه... 11 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ من هی میزنم لینک میده اگه میشه دوباره امتحان کنید... من بازم رفتم مشکلی نداشت... 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ اگه میشه دوباره امتحان کنید... من بازم رفتم مشکلی نداشت... الان درست شد بیچاره مال من و نتونست حدس بزنه به غلط کردن افتاد اخرش هم گفت حامد بهداد 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ الان درست شدبیچاره مال من و نتونست حدس بزنه به غلط کردن افتاد اخرش هم گفت حامد بهداد چی انتخاب کرده بودی حالا؟ 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ اگه پری بود میگفت این به روانشناسی چه ربطی داشت؟ 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ اگه پری بود میگفت این به روانشناسی چه ربطی داشت؟ میدونم ربط نداره ولی نمیدونستم کجا بزارم... 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ اشتب بود برا من منم 4 بار امتحان کردم 3 بارش درست بود.1 بارش اشتب بود... 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ منم 4 بار امتحان کردم 3 بارش درست بود.1 بارش اشتب بود... حالا چون شما میگی یک بار دیگر هم می امتحانیم 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ من برا جنتی زدم درس بود.جالبه بعد از سنش 4تا حدس دیگه زد که سومیش این بود [TABLE=class: multiligne, width: 97%] [TR] [TD=class: parch, bgcolor: #F1E1BD, align: left]Is your character a funny politician? [/TD] [/TR] [/TABLE] 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ چیلتره؟ شیلتر نیستا... 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ بازم اشتب بود شخصیت هایی که انتخاب کردم اینا بودن: شبنم قلی خانی تام و جری احمدی نژاد که اینارو درست گفت ولی حامد بهدادو نتونست بگه به جاش کمیلی رو آورد... 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ شخصیت هایی که انتخاب کردم اینا بودن: شبنم قلی خانی تام و جری احمدی نژاد که اینارو درست گفت ولی حامد بهدادو نتونست بگه به جاش کمیلی رو آورد... یعنی داری میگی بار سومم امتحان کنم 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ یعنی داری میگی بار سومم امتحان کنم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده