Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۱ هر چه کنی به خود کنی / گر همه خوب و بد کنی شما چقدر به این ضرب المثل اعتقاد دارین؟ چند روز پیش یه اتفاق کمیک تو محل کارم پیش اومد که مصداق این ضرب المثل شد برای من یه سوسک از اون گنده های چندش آورش داخل اتاق من و همکارم شده بود تا همکارم زنگ بزنه خدمات من با یه چرک نویس همینطور هلش دادم بیرون اتاق طفی از سمپاشی مریضو بیحال شده بود بعد که دیدم راهرو خالیه شیطونیم گل کرد برای اینکه یه خورده بخندم هلش دادم طرف اتاق روبرویی که اتاق مخابراتی ها بود این اتاق روبرویی خارج از ظرفیت ادم داره طوریکه گاهی برای نشستن میان صندلی از اتاق ما بر میدارن فکر کنم اون روز حدود 10 نفر داخل اتاق بودن :gnugghender: همکارمو صدا کردم گفتم بیا ببینیم مردا با دیدن اون سوسک چیکار میکنن :hapydancsmil: ما به انتظار حدود چند دقیقه گذشت. داشتم به همکارم میگفتم یعنی ممکنه کسی اون سوسکه رو ندیده باشه؟ همین حین یه دختر لنگ لنگان یه پاشو بالا گرفته بود سریع از اتاق پرید بیرون اومد داخل اتاق ما در حالی که داشت میگفت فکر کنم یه چیز رفته تو پاچه شلوارم پاشو سریع تکون میداد یهو سوسکه از پاچه شلوار دختره پرواز کنان افتاد روی پای من منم نیم متر پریدم بالا حالا از یه طرف موضوع خنده دار از یه طرف به شدت چندش آور من نمیدونم تو اتاقی که کیپ تا کیپ مرد نشسته چطور سوسکه رفته تو پاچه شلوار دختره که دوباره بیاد اتاق ما البته ما لو ندادیم که سوسکه رو خودمون فرستادیم اونجا فقط حالت شاکیها رو گرفتم که چرا سوسکه رو اینجا اورده انداخته روی پای من شما چی؟ تا بحال شده به همچین موضوعی برخورده باشین که مصداق همین ضرب المثل باشه 12 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۱ شک ندارم .... جدیدا به یه نتایجی دارم دست پیدا میکنم تو زندگیم که یه نفر واقعا داره با من بازی میکنه یه جوری همه چی و میچینه کنار هم دیگه بعد یهو یه اتفاقی میوفته که اگه پیگیرش شی میبینی از دو سه روز پیش اتفاقات جوری رقم خورده که اون بلا اکروز سرت بیاد اتفاقی که اگر 1000 بار دیگه تکرار شه اون بلا سرت نمیاد... یه حسی بهم میگه خدا باهام بازیش گرفته حالی میکنه دهنم سرویس میشه:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ آره.....بهش ایمان دارم این قانون زندگیه.....عمل.....عکس العمل....... 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ ولی این قانون بیشتر درمورد بدی صدق میکنه تا خوبی شنیدین دیگه میگن هرچی طرف خوبی میکنه دستش نمک نداره 4 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ شک ندارم .... جدیدا به یه نتایجی دارم دست پیدا میکنم تو زندگیم که یه نفر واقعا داره با من بازی میکنه یه جوری همه چی و میچینه کنار هم دیگه بعد یهو یه اتفاقی میوفته که اگه پیگیرش شی میبینی از دو سه روز پیش اتفاقات جوری رقم خورده که اون بلا اکروز سرت بیاد اتفاقی که اگر 1000 بار دیگه تکرار شه اون بلا سرت نمیاد... یه حسی بهم میگه خدا باهام بازیش گرفته حالی میکنه دهنم سرویس میشه:icon_pf (34): البته این حس شما ربطی به اون ضرب المثل ندارها!!!! بیشتر مورد شما بد بیاریه ولی این قانون بیشتر درمورد بدی صدق میکنه تا خوبی شنیدین دیگه میگن هرچی طرف خوبی میکنه دستش نمک نداره از یه نظر درست میگی اما به موضوع دیگه ام هست که بیشتر به شخص مربوط میشه خیلی ها کاری رو انجام میدن یه ابم روش اتفاقی نمی افته اما گاهی وقتها ممکنه حتی ندونسته کاری رو انجام بدم سریع به خودم بر میگرده 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده