Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ حسین میزنم نصفت میکنم ها خب چیه راست گفتم دیگه ... لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ :icon_razz:ایششششششش با اون قیافش لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ از کجا فهمیدی ونوس جان؟ از اونجایی که اگه با لوسترش مقایسه کنی؛میبینی خیلی کجه و همه وسایلو یه جوری به کف چسبوندن و نمیشه تو همچین جایی راه رفت؛مگه اینکه از طناب و کفش مخصوص استفاده شه لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ از اونجایی که اگه با لوسترش مقایسه کنی؛میبینی خیلی کجه و همه وسایلو یه جوری به کف چسبوندن و نمیشه تو همچین جایی راه رفت؛مگه اینکه از طناب و کفش مخصوص استفاده شه لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ کاش در مورد سازه و نحوه اجراش هم اطلاعات داده بود... از نظر این جون اطلاعات بسیاررررررررر کشور ما فقیر هستش.حداقل خوبه در کنار توضیح کلی ، نحوه اجرا هم توضیح داده بشه بلکی یه چیزی هم یاد بگیریم 2 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ کاش در مورد سازه و نحوه اجراش هم اطلاعات داده بود... از نظر این جون اطلاعات بسیاررررررررر کشور ما فقیر هستش.حداقل خوبه در کنار توضیح کلی ، نحوه اجرا هم توضیح داده بشه بلکی یه چیزی هم یاد بگیریم باید از اونایی اطلاعات تخصصی بخوای که یه تاپیک خبری رو از جاش بر میدارن میذارن تو یه تالار تخصصی و اینطوری شما رو متوقع میکنن...من اینو فقط به عنوان یه خبر زدم بقیه به من ربطی نداره...قیافتم اونطوری نکن هیچ خوشم نمیاد... 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ باید از اونایی اطلاعات تخصصی بخوای که یه تاپیک خبری رو از جاش بر میدارن میذارن تو یه تالار تخصصی و اینطوری شما رو متوقع میکنن...من اینو فقط به عنوان یه خبر زدم بقیه به من ربطی نداره...قیافتم اونطوری نکن هیچ خوشم نمیاد... من مظورم این بود که سایتهایی که این مطالب رو می زارن ، باید در کنارش اطلاعات دیگه هم بدن .اصلا توجه نکردم استارتر کیه در ضمن ، باشه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده