* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 16 شهریور، 2012 از کجا فهمیدی ونوس جان؟ از اونجایی که اگه با لوسترش مقایسه کنی؛میبینی خیلی کجه و همه وسایلو یه جوری به کف چسبوندن و نمیشه تو همچین جایی راه رفت؛مگه اینکه از طناب و کفش مخصوص استفاده شه
Hossein.B 3666 مالک ارسال شده در 16 شهریور، 2012 از اونجایی که اگه با لوسترش مقایسه کنی؛میبینی خیلی کجه و همه وسایلو یه جوری به کف چسبوندن و نمیشه تو همچین جایی راه رفت؛مگه اینکه از طناب و کفش مخصوص استفاده شه
سـارا 20071 ارسال شده در 16 شهریور، 2012 کاش در مورد سازه و نحوه اجراش هم اطلاعات داده بود... از نظر این جون اطلاعات بسیاررررررررر کشور ما فقیر هستش.حداقل خوبه در کنار توضیح کلی ، نحوه اجرا هم توضیح داده بشه بلکی یه چیزی هم یاد بگیریم 2
Hossein.B 3666 مالک ارسال شده در 17 شهریور، 2012 کاش در مورد سازه و نحوه اجراش هم اطلاعات داده بود... از نظر این جون اطلاعات بسیاررررررررر کشور ما فقیر هستش.حداقل خوبه در کنار توضیح کلی ، نحوه اجرا هم توضیح داده بشه بلکی یه چیزی هم یاد بگیریم باید از اونایی اطلاعات تخصصی بخوای که یه تاپیک خبری رو از جاش بر میدارن میذارن تو یه تالار تخصصی و اینطوری شما رو متوقع میکنن...من اینو فقط به عنوان یه خبر زدم بقیه به من ربطی نداره...قیافتم اونطوری نکن هیچ خوشم نمیاد... 1
سـارا 20071 ارسال شده در 17 شهریور، 2012 باید از اونایی اطلاعات تخصصی بخوای که یه تاپیک خبری رو از جاش بر میدارن میذارن تو یه تالار تخصصی و اینطوری شما رو متوقع میکنن...من اینو فقط به عنوان یه خبر زدم بقیه به من ربطی نداره...قیافتم اونطوری نکن هیچ خوشم نمیاد... من مظورم این بود که سایتهایی که این مطالب رو می زارن ، باید در کنارش اطلاعات دیگه هم بدن .اصلا توجه نکردم استارتر کیه در ضمن ، باشه
ارسال های توصیه شده