Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ آخرین اثر معمار نوگرای کره ای «دو هو سو» تحسین و شگفتی متخصّصان را برانگیخت. «خانة در حال سقوط» سازه ای پیچیده با نمایی کاملاً ساده و سنتی است که بر فراز ساختمانی مدرن و امروزی ساخته شده است. «خانة در حال سقوط» در عین استحکامِ زیاد، دارای کمترین سطح تماسِ ممکن با بنای زیرین است. همین امر فوراً حالت ریزش و سقوط را در ذهن بیننده تداعی می کند و او را متقاعد می سازد که علی القاعده باید حادثه ای همچون زلزله این نتیجه را به بار آورده باشد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ خیلی جالب بود مرسی باباااا مینا معمارخبرو نزده پست زدی...خواهش میکنم:w02:خدا پدر مادر کسی که کپی پیست رو درست کرد بیامرزه 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ البته خدا پدر کسی و که تاپیکات و منتقل میکنه جای مناسب رو هم بیامرزه 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ باباااا مینا معمارخبرو نزده پست زدی...خواهش میکنم:w02:خدا پدر مادر کسی که کپی پیست رو درست کرد بیامرزه تفاوت بین پست ها 7 دقیقه هست لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ البته خدا پدر کسی و که تاپیکات و منتقل میکنه جای مناسب رو هم بیامرزه من به جای ایشون از شما تشکر میکنم :icon_gol: مگه اول کجا بود ؟ 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ من به جای ایشون از شما تشکر میکنم :icon_gol:مگه اول کجا بود ؟ تالار اخبار 1 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ البته خدا پدر کسی و که تاپیکات و منتقل میکنه جای مناسب رو هم بیامرزه عه تو بودی؟داشتم میگشتم دنبال عامل این کار ...آخه چرا تغییر دادی اول میخواستم اونجا بزنم اما به دلایلی نزدم لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ من به جای ایشون از شما تشکر میکنم :icon_gol:مگه اول کجا بود ؟ میناااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ میناااااااااااااااا چرا داد میزنی آروم هم بگی میشنوم بفرمایید 1 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ زرشکککککککک...خوب چه فرقی میکنه کجا باشه...این شقی خیلی نامرده زیرآبزننننننننننن 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ خیلی جالبه،اما فکر نکنم کسی توش زندگی کنه، همه چی داخلش هم کجه؛نمیشه توش راه رفت لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ زرشکککککککک...خوب چه فرقی میکنه کجا باشه...این شقی خیلی نامرده زیرآبزننننننننننن اول اینکه خیلی فرق داره دوم اینکه ربط این تاپیک با تالار اخبار رو میشه برام توضیح بدی سوم اینکه با شقایق جونم درست صحبت کن 1 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ چرا داد میزنی آروم هم بگی میشنوم بفرمایید از من تشکر کن ببینم دختره ی قدر نشناس:vahidrk: همش تقصیر اون شقی نامرده... 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ از من تشکر کن ببینم دختره ی قدر نشناس:vahidrk:همش تقصیر اون شقی نامرده... حسین میزنم نصفت میکنم ها 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ از من تشکر کن ببینم دختره ی قدر نشناس:vahidrk:همش تقصیر اون شقی نامرده... من اولین پست که تشکر کردم باز که در مورد شقایق بد حرف زدی :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ اول اینکه خیلی فرق دارهدوم اینکه ربط این تاپیک با تالار اخبار رو میشه برام توضیح بدی سوم اینکه با شقایق جونم درست صحبت کن اول اینکه به شما ربطی نداره من با بقیه چطور صحبت میکنم دوم اینکه این تاپیک فقط جنبه خبری داره سوم اینکه هیچ فرقی نداره 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ اول اینکه به شما ربطی نداره من با بقیه چطور صحبت میکنمدوم اینکه این تاپیک فقط جنبه خبری داره سوم اینکه هیچ فرقی نداره :icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ خیلی جالبه،اما فکر نکنم کسی توش زندگی کنه، همه چی داخلش هم کجه؛نمیشه توش راه رفت از کجا فهمیدی ونوس جان؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده