دختر آسمان 73 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ سلام به همه خوبین؟ راستش من یه سوال دارم: فرض کنید یه دماسنج را در دمای T قرار میدیم(مثلا دمای T در لحظه ی صفر برابر 100؛100=T0) حالا ثابت زمانی به چه مشخصاتی از دماسنج مربوط هست و رابطه اش چیه؟ ثابت زمانی فکر کنم همونی بود که میگفتیم مدت زمانی که طول می کشد تا پاسخ پله سیستم به درصد خاصی (مثلا 63 درصد)از حالت مانا برسد. برای دماسنج باید گفت ثابت زمانی به چه مشخصاتی از دماسنج مربوط است مثلا جیوه بکار ببریم بهتره یا الکل جنس دیواره چی باشه،ظرفیت گرمایی چه تاثیری داره و...و در نهایت چه رابطه ای داره؟ مرسی 3 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ خب خودتون که جواب همه سوالا رو دادین که:texc5lhcbtrocnmvtp8 تعریف ثابت زمانی رو درست بیان کردید مدت زمانی که طول میکشه تا دمای دماسنج به 63 درصد دمای محیط برسه. حالا ثابت زمانی هرچی کمتر باشه ، زمان رسیدن دمای دماسنج به دمای محیط کمتر میشه. حالا این ثابت به چه چیزایی بستگی داره؟ یکیش ضخامت دیواره ی دماسنجه : هرچقدر بیشتر ==> انتقال حرارت هدایتی کمتر ==> ثابت زمانی بیشتر بعدی جنس دیواره دماسنجه : هرچی ضریب هدایت بیشتر==> انتقال حرارت هدایتی راحت تر==> ثابت زمانی کمتر یکیش حجم مخزنه : افزایش حجم هم میتونه مفید باشه و هم مضر.بهترین حالت اینه که حجم مخزن دماسنج 8 برابر حجم سایر قسمت هاش باشه. عامل دیگه ظرفیت حرارتی مایع درون مخزنه.هرچقد ظرفیت حرارتی بیشتر ==> انتقال حرارت دیرتر ==> ثابت زمانی بیشتر حالا ثابت زمانی جیوه بیشتر یا الکل؟ هرکدوم کمتر بود از نظر انتقال حرارتی بهتره. 3 لینک به دیدگاه
دختر آسمان 73 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ مرسی از راهنماییتون من دنبال رابطه اش هستم اینکه چه فرمولی داره؟ 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ مرسی از راهنماییتونمن دنبال رابطه اش هستم اینکه چه فرمولی داره؟ خواهش میشه. والله من این چیزایی که میدونستم مخلوطی از اطلاعات دروس سیستم های اندازه گیری و انتقال حرارت بود. منتها توی درس سیستم من با فرمولی برخورد نکردم. حالا باز میگردم اگه چیزی یافتم میگم خدمتتون. 2 لینک به دیدگاه
دختر آسمان 73 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ انگار این رابطه اش هست ولی اینکه از کجا بدست اومده رو نمیدونم: از چپ به راست: تاو= ثابت زمانی پی آر به توان 2 اچ= محاسبه حجم استوانه است بتا= ضریب انبساط حجمی جیوه= 182 میکرو/سلسیوس کاپا= ضریب هدایت حرارتی شیشه= 1.1 وات در متر در کلوین 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده