pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ رسیدیم شب اخر و مسابقات هم زمان شدن نحوه مسابقه رو که همه بلد هستید توضیحات اضافه نمیدم این سری رو به صورت نظر سنجی برگذار میکنیم دوستان اگر به یه بازی رای دادید و و بازی دوم شک داشتید بعدا تصمیم گرفتید که رای بدید حتما به من اطلاع بدید تا رای شما ثبت بشه جدول گروه a مسابقات روسیه 4 امتیاز جمهوری چک 3 امتیاز لهستان 2 امتیاز یونان 1 امتیاز 8 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ بازی اول چک بازی دوم روسیه 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ من که از دیشب گفتم رو روسیه و چک شرط می بندم دیشبم که ما بردیم چه حالی داد وقتی صبح نتیجه رو فهمیدم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ برو بچ اسپمرررررررررررررررر کجایید 1 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ برو بچ اسپمرررررررررررررررر کجایید چیه باز دلت واسه پوریا تنگ شده 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ به هیچ کدوم رای نمیدم چی شدددددددددددددددددددددد 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ گروهش خیلی بیخوده...هرجا روسیه باشه همینه.... 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ چی شدددددددددددددددددددددد هیچی رای نمیدم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ هیچی رای نمیدم اون پیامی که بهت دادم رو میگم 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ روسیه ولی بین چک و لهستان شک دارم بعدا تصمیم میگیرم 3 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ هیچی رای نمیدم خب به روسیه رای بده...اگه باختی از امتیاز من کم کن لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ به به میبینم جمتون جمهمعلومه که پتانسیل اسپم تو شما زیاده 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ به به میبینم جمتون جمهمعلومه که پتانسیل اسپم تو شما زیاده به فول محمود اون ممه رو لولو برد 1 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ به فول محمود اون ممه رو لولو برد کوفت!!!:w000: باقالی 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ روسیه رو که گفتم اون یکی لهستان 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ محمد رضا به خاطر تخلف در مسابقه فقط رای به یونان اون قبوله تا مسابقه کنسل نشه هیت برگذاری مسابقات 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده