ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ يك متخصص گوش، گلو و بيني گفت: پس از حمام و استخر گوش خود را بويژه با گوش پاككن خشك نكنيد، چراكه خشك كردن گوش، زمينه ابتلا به عفونتهاي قارچي كانال گوش خارجي را فراهم ميكند. دكتر عليرضا مصباحي در گفتوگو با ايسنا افزود: استفاده از گوش پاككن را براي تميز كردن گوش به هيچ عنوان توصيه نميكنيم و تنها زماني مصرف گوش پاككن توجيهپذير است كه قرار باشد دارويي مانند پماد در گوش استفاده شود. اين جراح و متخصص بيماريهاي گوش، گلو و بيني تاكيد كرد: گوش پس از استخر و حمام نياز به خشك كردن ندارد و فردي كه پرده گوشش سالم است احتياج به فرو كردن پنبه در گوش و استفاده از گوشگير در حمام ندارد. وي توصيه كرد: اگر افراد مستعد ابتلا به عفونت قارچي استخر بروند، ميتوانند پس از خارج شدن از استخر از دور با سشوار گوش خود را خشك كنند و با نظر پزشك از قطرههايي كه خاصيت اسيدي دارد استفاده كنند، در نتيجه لازم نيست از گوش پاككن استفاده كنند، چراكه گوش پاككن باعث از بين رفتن جرم گوش و قليايي شدن محيط آن ميشود، علاوه بر آن موجب ايجاد زخم در گوش، از بين رفتن استخوانچههاي گوش و حتي پارگي پرده گوش و كري برگشتناپذير ميشود. وي تاكيد كرد: متاسفانه مردم هنگام خارش گوش با جسمي نوكتيز، كانال گوش را ميخارانند و آن را تميز ميكنند، بويژه خانمها براي اين كار از سنجاق مو استفاده ميكنند. در اين شرايط پوست كانال گوش زخم ميشود و قارچ زير پوست نفوذ ميكند و عفوني ميشود، البته نخستين راه پيشگيري از ابتلا به عفونت قارچي تلاش در جهت قليايي نشدن محيط كانال گوش است. 10 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ من هر روز این کار و میکنم دیگه عادت شده 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ من هر روز این کار و میکنم دیگه عادت شده منم به گوشم خیلی حساسم.وسواس گوش دارمتو حمام هم خیلی گوشمو میشورم.فکر کنم اینجوری هم ضرر داره. شقایق تا ناشنوا نشدیم بیا ازین کارامون دست برداریم 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ منم به گوشم خیلی حساسم.وسواس گوش دارمتو حمام هم خیلی گوشمو میشورم.فکر کنم اینجوری هم ضرر داره.شقایق تا ناشنوا نشدیم بیا ازین کارامون دست برداریم منم همین مشکل و دارم یه مدت ترک کرده بودم ولی چند وقته دوباره شروع کردم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده