peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مواد لازم برای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای 4 نفر: گوشت چرخ کرده 300 گرم سیب زمینی پخته 300 گرم سبزی خرد شده (گشنیز و جعفری) 150 گرم پیاز داغ 1 قاشق غذاخوری تخم مرغ آب پز 3 عدد زرشک 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری تخم مرغ خام 1 عدد آرد سوخاری، گردو، زعفران آب گرفته به میزان لازم نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان لازم روغن به میزان لازم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام : پیاز سرخ شده را با گوشت و کمی روغن تفت می دهیم تا آب گوشت کشیده شود. سپس سبزی را با آسیاب سبزی خورد کن آکا کاملا ریز میکنیم و رب گوجه فرنگی را نیز اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.بعد نمک، فلفل، زردچوبه و آب زعفران را اضافه و کمی مخلوط می کنیم. سیب زمینی و تخم مرغ پخته را رنده می کنیم و با مواد بالا ترکیب می نماییم.از مواد به اندازه یک پرتقال کوچک بر می داریم و وسط آن را گود کرده، کمی زرشک و گردو می ریزیم و کوفته را به شکل گرد درست می کنیم. کوفته را داخل تخم مرغ خام زده و در آرد سوخاری می غلتانیم.کوفته ها را مدت دو ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خودشان را بگیرند و وا نروند.بعد آنها را در روغن داغ، سرخ کرده و با سس قرمز و گوجه سرو می نماییم. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده