spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ کدها واستانداردهای مورد استفاده درسیستم های پایپینگ - ASME B31.1 : جهت طراحی خطوط لوله نیروگاه های حرارتی و سیکل ترکیبی - ASME B31.2 : جهت طراحی خطوط لولهشبکه های توزیع گاز سوخت - ASME B31.3 : جهت طراحی خطوط لوله در صنایع نفت و گاز و پتروشیمی - ASME B31.4 : جهت طراحی خطوط لوله انتقال مایعات مختلف از جمله مایعات هیدروکربنی - ASME B31.5 : جهت طراحی خطوط لوله سیستم های تبرید و سردخانه ها - ASME B31.8 : جهت طراحی خطوط لوله انتقال و توزیع سیالات گازی - ASME B31.9 : جهت طراحی لوله کشی سرویس های مختلف داخل ساختمان ها - ASME B31.11 : جهت طراحی خطوط لوله انتقال سیالات محلول مانند آب آهک - ASME section I : جهت طراحی بویلرهای نیروگاهی - ASME section II :مشخصات فنی مواد - ASME section III : جهت طراحی نیروگاه های هسته ای - ASME section VIII : جهت طراحی مخازن تحت فشار 5 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ سلام این فایلها همه شون که در مورد پایپینگ هستند زیاد به کار نمی آن. من الان به کلاس های پایپینگ در شرکت فلات قاره میرم زیره نظر مهندس آشوری. واقعا پدرمونو در میاره. همین مبحث کد ها و چگونه از asme در مبحث متریال استفاده کنیم دقیقا 8 ساعت خلاصه بار درس داد!!! فقط اینو فهمیدم پایپینگ خیلی گسترده و پیچیده هست ولی جذاب و شیرین. 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ سلاماین فایلها همه شون که در مورد پایپینگ هستند زیاد به کار نمی آن. من الان به کلاس های پایپینگ در شرکت فلات قاره میرم زیره نظر مهندس آشوری. واقعا پدرمونو در میاره. همین مبحث کد ها و چگونه از asme در مبحث متریال استفاده کنیم دقیقا 8 ساعت خلاصه بار درس داد!!! فقط اینو فهمیدم پایپینگ خیلی گسترده و پیچیده هست ولی جذاب و شیرین. خب شما به بقیه یاد بدید لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ خب شما به بقیه یاد بدید من منتقد ام... 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ من منتقد ام... انتقاد با رائه راه حل سازنده است. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده