.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ اون که مشکلی نداره من هر موقع آبجی بخواد امتیاز هامو می دم بهش فقط نمی تونم ازش چیزی بگیرم داداش همیشه پشت خواهرشه نه جلو روش به امید پیروزی فرانسه :hapydancsmil: اولا چرا ازم نق قول نگرفتی دوما خیلی بدجنسی سوما خیلی بدجنسی 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ مدیر تالارمون بهم گفت فعالیت کن بهت مدال بدم منم کلی فعالیت کردم ولی هنوز نیومده که ببینه من مدال میخوااااااااام :there: من فعالیتتو دیدم... اگه مدیرتون اومد مدال نداد فقط کافیه آمارشو بدی من خودم باهاش میصحبتم... 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ :there:من فعالیتتو دیدم... اگه مدیرتون اومد مدال نداد فقط کافیه آمارشو بدی من خودم باهاش میصحبتم... جی پست های که گذاشتمو دیدی؟ 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ اون که مشکلی نداره من هر موقع آبجی بخواد امتیاز هامو می دم بهش فقط نمی تونم ازش چیزی بگیرم داداش همیشه پشت خواهرشه نه جلو روش به امید پیروزی فرانسه :hapydancsmil: ممنونم داداش وحید گلم:flowerysmile::dancegirl2: 3 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ گگگگگگگگگگگگگگگگگگگگلللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللل فرانسه 1 ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اوکراین 0 زنده باد منــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــز 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ ممنونم داداش وحید گلم:flowerysmile::dancegirl2: 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ گللللللللللللللللللللللللللللللللل گل دومم زدیم 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ گگگگگگگگگگگگگگللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللل فرانـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــسه 2 ــــــــــــــــــــــــــــــــ اوکراین 0 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ گگگگگگگگگگگگگگگگگگگگلللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللل فرانسه 1 ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اوکراین 0 زنده باد منــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــز :w71::w330::w14:تبریک میگم داداشم شد کاربر فعااااااااااااااااال:w14::w330::w71: 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ گگگگگگگگگگگگگگللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللل فرانـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــسه 2 ــــــــــــــــــــــــــــــــ اوکراین 0 ایوللللللللللللللللللللللللللللل:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ :icon_pf (34): من این شرط بندی رو قبول ندارم... داور روحیه ی تیممونو تضعیف کرد اول بازی... 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ :icon_pf (34): من این شرط بندی رو قبول ندارم... داور روحیه ی تیممونو تضعیف کرد اول بازی... چرا؟ سید من ندیدم بازی رو بتوضیح 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ چرا؟ سید من ندیدم بازی رو بتوضیح به خاطر بارش باران بازی رو قطع کرد... 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ به خاطر بارش باران بازی رو قطع کرد... با تشکر 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ واسه حسادت خدا خفت نکنه یکی برادری این دوستمونو به عهده بگیره نبوووووووووووووووووووود؟؟؟؟!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ با تشکر الان خوشحالی... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده