seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ اگر 300 تا امتیاز از دست نداده بودم حتما شرکت میکردم خب دوباره بیا روی انگلیسو فرانسه شرط بندی کن بزار 300 تا دیگه از دست بدی... 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ خب دوباره بیا روی انگلیسو فرانسه شرط بندی کن بزار 300 تا دیگه از دست بدی... چطوری سید؟!!! 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ چطوری سید؟!!! خیلی مخلصم خوبی؟ شنیدم امروز 300 تا میخواد از کفتون بره... 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ خیلی مخلصم خوبی؟ شنیدم امروز 300 تا میخواد از کفتون بره... ممنون قربونت اشتباه به عرضتون رسوندن جناب منم مدال میخوام 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ خودم هم زدم فرانسه اسم ها ابدیت شد شقایق یه بار دیگه دست به اسم ها بزنی من میدونم و توووووووووووووووو توی ادامه شرط بندی ها اسمت میزارم جز بازنده هاااااااااااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ خودم هم زدم فرانسه اسم ها ابدیت شد شقایق یه بار دیگه دست به اسم ها بزنی من میدونم و توووووووووووووووو توی ادامه شرط بندی ها اسمت میزارم جز بازنده هاااااااااااااااااااا امید بغل اسم پوریا زیر تیم فرانسه به اشتباه [/color هم نوشته شده اون و بحذف دلم میخواد و میتونم دست میزنم حرفیه؟ 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ ممنون قربونت اشتباه به عرضتون رسوندن جناب منم مدال میخوام خب بیا مدالو تقسیم کنیم.یکی من یکی تو... ولی 300 تا میره تو جیبمون... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ وقت اوکراین *** فرانسه تموم شدددددددددددددددددددددددددددددد من برم دکتر ک... نه ببخشید فوتبال ببنم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ امید بغل اسم پوریا زیر تیم فرانسه به اشتباه [/color هم نوشته شده اون و بحذفدلم میخواد و میتونم دست میزنم حرفیه؟ خودت برو درست کن یه وقت دیدی color هم 150 امتیاز برنده شددددددددددددددددددددد 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ تازه میخواستیم یه امتیاز توپولی گیرمون بیادا... بازی نیمه کاره موند...فعلا... 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ zdf داره نشون میده زمین رووووووووووووووووو چه بارونی میادددددددددددددددددددددددددد:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ خب بیا مدالو تقسیم کنیم.یکی من یکی تو... ولی 300 تا میره تو جیبمون... مدیر تالارمون بهم گفت فعالیت کن بهت مدال بدم منم کلی فعالیت کردم ولی هنوز نیومده که ببینه من مدال میخوااااااااام 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ کلاغه خبر رسوند دلتون واس منو رفیقم تنگیده تا 1 ساعت دیگه این تاپیک و میترکونییییییییییم:hapydancsmil: رفیق من آماده ام که این تاپیکم بترکونیم 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ رفیق من آماده ام که این تاپیکم بترکونیم قربونت عزیزم دیدی بچه ها چه دلتنگمون شده بودن امید که اعتراف کرد 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ بازی شرو شدددددددددددد من رفتم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ پس من چی تو که همین جا بودی 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ پس من چی امید اعتراف کن دلت واسه جوگر منم تنگ شده بووووووووووووود 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده