.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ نه بابا از رفیقاش کمک گرفته بود عجب ای روح ... 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ خلاقیت خودت بود پ ن پ خلاقیت دختر هماسه مون بود برام اس ام اس کرد منم نوشتم نه ندارم میبینم که قدم به قدم به اخراج نزدیکتر میشی:gnugghender: عمراااااااااااااااااااااااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ عمراااااااااااااااااااااااااااااااااااا حالا میبینییییییییییییییم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ حالا میبینییییییییییییییم ریز میبینمت 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ :there: آبجی گلم باهم تقسیم می کنیم خدارو چه دیدی شاید مساوی شدن 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ من کم کم برم لالاااااااااااااااااااا تاپیک رو نابود نکنید شعار های نژاد پرسانه هم ندید که کاراگاه شقایق بیاد ببره اعمال قانونتون کنه بچه های خوبی باشید شبتون بخیرررررررررررررررررررررر همه برو بچ و کارگاه شقایق 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ ریز میبینمت ما که شما رو اصلا نمیبینیم 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ ریز میبینمت چشماتو بیشتر باز کن 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ :there:آبجی گلم باهم تقسیم می کنیم خدارو چه دیدی شاید مساوی شدن امیدوارم 3 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ فکر نمی کنم بتونم تا پایان بازی بیدار باشم شب همگی خوش براتون آرزوی موفقیت دارم خداحافظ تا فردا :hapydancsmil: بازی های فردا رو هم روی چک و روسیه شرط می بندم اگه نتونستم بیام اسمم رو توی لیست قرار بدین 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ فکر نمی کنم بتونم تا پایان بازی بیدار باشم شب همگی خوش براتون آرزوی موفقیت دارم خداحافظ تا فردا :hapydancsmil: بازی های فردا رو هم روی چک و روسیه شرط می بندم اگه نتونستم بیام اسمم رو توی لیست قرار بدین فردا بازی به صورت نظر سنجی هست حتما باید شرکت کنین 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ حیف شد فکر نمی کردم کسی رو اوکراین و سوئد شرط ببنده وگرنه می یودم یه امتیاز وفت گیرم میومد 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ حیف شد فکر نمی کردم کسی رو اوکراین و سوئد شرط ببندهوگرنه می یودم یه امتیاز وفت گیرم میومد لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ دوستان عزیز امشب من به نیابت از امید نتایج رو اعلام میکنم بازی اول اکراین 0 فرانسه 2 برندگان بازی اول::hapydancsmil: Hossein.B / sharook / Astraea / Mr. Specific / * Ven000s * vahid88 / mission.impossible poor!a *Rain* / pesare irani hamid_shahrsaz حدودا نفری 40 امتیاز بهمون رسید نوش جونتون بازی دوم: سوئد 2 انگلیس 3 برندگان بازی دوم::1111: shadmehrbaz / Astraea / atusa / Mr. Specific / pianist / * Ven000s * / vahid88 poor!a /hamid_shahrsaz/ *Rain* / anthonio montana اصلا مهم نیست چقدر بهتون میرسه من که راضی نیستم قطعا بقیه بچه هام راضی نیستن پس امیدوارم تو شرط بندی بعدی ببازید گفته باشما امتیاز منو رفیقم خوردن نداره فردا صبح امید تاپیک بازی های فردا رو میزنه موفق باشید 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ امتیاز ها رو بنویسید تاپیک بسته بشه لطفا دیگه هم پست ندید و اسپم نکنید 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ بازی اول نفری 41 امتیاز به برنده ها میرسه بازی دوم نفری 105 امتیاز به برنده ها میرسه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ امتیاز روح خوردن نداره 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ امتیاز بازندگان رو کم کردم امتیاز برندگان رو هم زیاد کردم نوش جونممممممممممممممم:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده