pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ دست شما درد نکنه:hapydancsmil: امید یه کاری کن تعداد بچه های طرفدار ایرلند و کروراسی بیشتر بشه............. خب پس اسم تو حذف رفتی جز طرفدار های ایرلند و و کرواسی 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ خب پس اسم تو حذف رفتی جز طرفدار های ایرلند و و کرواسی چرا تو زورت به من میرسه آخه....؟ :sigh::sigh: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ چرا تو زورت به من میرسه آخه....؟ :sigh::sigh: چون تاپیک رو من زدم م م اتروس هم اخر تاپیک از من اسم میخواد اسم تو رو جز بازنده ها میدم تا دیگه کسی رو نفروشی 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ چون تاپیک رو من زدم م م اتروس هم اخر تاپیک از من اسم میخواد اسم تو رو جز بازنده ها میدم تا دیگه کسی رو نفروشی من تورو نفروختم اصلا دیگه تو این تاپیک نمیام 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ امروز روز شگفتی هاست زهی خیال باطل:spiteful: 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ زهی خیال باطل:spiteful: تو منو یاد 2 نفر خیلییییییییییییی میندازی 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ بازی دومت کو گفتم بعد باخت300تا امتیاز دیگه اینورا پیدات نمیشه من خیلی پررو تر از این حرفا تا همه ی امتیازامو نبازم بیخیال نمیشم... بازی دومم معلوم کی میبره دیگه واسه همین شرط بندی حال نمیده... 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ تو منو یاد 2 نفر خیلییییییییییییی میندازی یاد کیا؟!! 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ امروز روز شگفتی هاست خصوصا کرواسی 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ خصوصا کرواسی الان چه ربطی داشت؟ 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ خصوصا کرواسی نقل قول اشتباهی گرفتی 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ خودت میدونی نه.... :JC_thinking: بگو 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ نقل قول اشتباهی گرفتی :ws28: آرههههههههه 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ یاد روح و پوریا یه شباهت بگو تا حرفتو قبول کنم:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ نه.... :JC_thinking: بگو برا من درست نبود 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده