دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ سلام ...... تو این تاپیک دوستان میتونن دست خط های خودشونُ به یادگار بزارن :) هر نوع خطی از جمله: شکسته-نستعلیق-نسخ-ثلث - خط نقاشی. دوستان اگه مایل باشن میتونن نقد هم بکنن. 48 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ شما خودت شرکت نمی کردی خوب حالا مثلا من بیام خط بزارم باشه . با مداد می نویسم از خودم مدل مخصوص می زارم 23 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۱ بابا بزارین دیگه. از من یاد بگیرین. نوع خط: نستعلیق مایل به شکسته کمی تا قسمتی بی قانون و قاعده همراه با بارش های برف و باران ب صورت پراکنده حالت مناسب نوشتن: قاتی پاتی نتیجه اخلاقی: شاد شدن دل چند نفری ک می ببننش و اینکه می فهمن ک بابا جان مهم دور هم بودن ه پ ن: هر کی خندید باس خودشم نمونه خط بزاره ها ی چیزی یادگاری بزارین. 43 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ بابا بزارین دیگه. از من یاد بگیرین. نوع خط: نستعلیق مایل به شکسته کمی تا قسمتی بی قانون و قاعده همراه با بارش های برف و باران ب صورت پراکنده حالت مناسب نوشتن: قاتی پاتی نتیجه اخلاقی: شاد شدن دل چند نفری ک می ببننش و اینکه می فهمن ک بابا جان مهم دور هم بودن ه پ ن: هر کی خندید باس خودشم نمونه خط بزاره ها ی چیزی یادگاری بزارین. آفرین سجاد.بیاین نمونه خط بذارین به قول سجاد خان لاقل یادگاری به زودی مسابقه میذاریم ها. راستی من نتونستم درست بخونمش. متنش چیه؟ 16 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ آفرین سجاد.بیاین نمونه خط بذارین به قول سجاد خان لاقل یادگاری به زودی مسابقه میذاریم ها. راستی من نتونستم درست بخونمش. متنش چیه؟ ههه. مهم همونه ک نشه خوند دیگه. اصلا هر چ ناخوانا تر، اثر هنری تر متنش اینه: آن لعبت زيباي من خود در دل شيداي من ساز انا الحق ميزند آنگه به دارم ميكشد:hapydancsmil: 21 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ بابا بزارین دیگه. از من یاد بگیرین. نوع خط: نستعلیق مایل به شکسته کمی تا قسمتی بی قانون و قاعده همراه با بارش های برف و باران ب صورت پراکنده حالت مناسب نوشتن: قاتی پاتی نتیجه اخلاقی: شاد شدن دل چند نفری ک می ببننش و اینکه می فهمن ک بابا جان مهم دور هم بودن ه پ ن: هر کی خندید باس خودشم نمونه خط بزاره ها ی چیزی یادگاری بزارین. چقد زشت 9 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ واو چه هنرمند ،من ازین استعدادا ندارم:دی 9 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ ایول خیلی عالی بودن سحرجان....خیلی هنرمندی ها با بزگ اعتماد بنفس توام خیلی خوب بود ایول به بابزگه خودم 8 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ چه میکنهههههههههههههههههههههههه این سحر ....... خدایی تمام سحر هااااا تو زمینه هنر عالی هستن مخصوصا سحر خودم ... اقاااا خداییییییییییییییی خجالت اور هستش که در مقابل این هنر های زیبا ما هم دست خط زشتمونو بزاریم اما خوب به قول داداش ما هم می زاریم تا بچه ها بخندن ..:hapydancsmil: 18 لینک به دیدگاه
sara-ah 240 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ چه خط قشنگ و زیبایی داری سحرجان.هنرمند انجمن 5 لینک به دیدگاه
sara-ah 240 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ ببیشتر تمرین کنید به خط چین شبیه میشه ولی بازم میشه ازبقه بهتر حسابش کرد اعتماد بنفستون خوبه 9 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ اينم اثر فاخر من البته بد نويسيه 17 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ منم جسارت کرده و دو بیت نوشتم ولی جز مسابقه محسوب نشه چون خط خوبی ندارم بعد برنده هم مشخصه فقط به رسم یادگاری نوشتم 22 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ عه امروز 31 بود من نوشتم 30 ام 9 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ ببیشتر تمرین کنید به خط چین شبیه میشه ولی بازم میشه ازبقه بهتر حسابش کرد اعتماد بنفستون خوبه چکارش دارین سجاد در حال یادگیریه حاالا که اینجور شد خودتم خطتو باید بذاری 7 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ منم جسارت کرده و دو بیت نوشتمولی جز مسابقه محسوب نشه چون خط خوبی ندارم بعد برنده هم مشخصه فقط به رسم یادگاری نوشتم خوب کردی. البته خطت خوبه ها 9 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ فرصت نکردم حجمشو کم کنم آفرییییییییین پوریا اگه بری خوشنویسی با قلم به نظرم خیلی خوب پیشرفت میکنی. 9 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ واو چه هنرمند ،من ازین استعدادا ندارم:دی شما که رشتت هنریهاستعداد تو وجود همه هست.اما باید بشناسی و بهش بها بدی 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده