peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ در قابلمه ای 2 لیوان آب را می ریزیم و داخل آن مارگارین، نمک و شکر را اضافه می کنیم و می گزاریم تا بجوشد.بعد از جوشیدن آب، آرد را روی مواد به... مواد لازم برای خمیر شیرینی: آب= 2 لیوان مارگارین= 50 گرم شکر= 1 ق م نمک= 1 ق چ آرد =2/5 لیوان تخم مرغ =3 عدد نشاسته= 1 ق س روغن مایع برای سرخ کردن مواد لازم برای شربت: شکر= 3/5 لیوان آب =2/5 لیوان آب لیموی تازه =1 ق م طرز تهیه خمیر شیرینی: در قابلمه ای 2 لیوان آب را می ریزیم و داخل آن مارگارین، نمک و شکر را اضافه می کنیم و می گزاریم تا بجوشد.بعد از جوشیدن آب، آرد را روی مواد به آرامی می ریزیم و همزمان مرتبا هم می زنیم( دقت کنید که سریع و مرتب هم بزنید) و به همین صورت به مدت 3 یا 4 دقیقه می پزیم. بعد از اینکه از روی اجاق برداشتیم تخم مرغ ها را تک تک همراه با هم زدن اضافه می کنیم. و در آخر هم نشاسته را روی مواد می ریزیم و هم می زنیم. خمیر آماده شده را تکه تکه کرده و به شکل انگشت در می آوریم . ودر روغن مایع سرد می ریزیم . و بعد از تمام شدن همه را باهم سرخ می کنیم. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده