Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ تحقیقات جدید نشان داد که آمریکاییها جذابترین مردم در جهان هستند. در این تحقیق از بیش از 5 هزار بریتانیایی در مورد جذابترین مردم جهان نظر سنجی شد و در این نظر سنجی آمریکاییها در ابتدای لیست قرار گرفتند. برزیلیها و اسپانیاییها هم به ترتیب مقامهای دوم و سوم را در این لیست از آن خود کردند.استرالیاییها و ایتالیاییها نیز مکانهای چهارم و پنجم را به دست آوردند. سوئدیها رده ششم را به دست آوردند و جالب آن است که خود انگلیسیها رده هفتم را از آن خود کردند.هندوستان ، فرانسه و کانادا هم ردههای 8 تا 10 را به خود اختصاص دادند. 1. آمریکا 2. برزیل 3. اسپانیا 4. استرالیا 5. ایتالیا 6. سوئد 7. انگلستان 8. هند 9. فرانسه 10. کانادا 11. مکزیک 12. پرتغال 13. والز 14. روسیه 15. ژاپن 16. ایرلند 17. آرژنتین 18. هلند 19. اسکاتلند 20. آلمان 7 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ منظورشون از جذاب ، قیافست فقط؟ من ظاهر مردای ایتالیایی ارژانتینی و لبنانی رو میپسندم. لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ ولی از نظر من آمریکایی ها خوش قیافه نیست اصلا خیلی سرد و بی روح هستند منم لبنانی ها رو ترجیح میدم لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ ژاپن ؟ یعنی ژاپنیا از ایرانیا جذاب ترن ؟ عمرا چرا ایران نیس ؟ اسم من کو وحید ؟ لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ این انگلیسیا مث اینکه تو عمرشون اکراینی ندیدن لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ ژاپن ؟ یعنی ژاپنیا از ایرانیا جذاب ترن ؟ عمرا چرا ایران نیس ؟ اسم من کو وحید ؟ بسی خندیدیم ولی به نظز من ایرانیا باید رتبه پنجم ششم رو داشته باشن لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ بسی خندیدیم ولی به نظز من ایرانیا باید رتبه پنجم ششم رو داشته باشن ایرانی ها اولا همیشه مخصوصا مردهاش اون رده بندی مال خانوم هاست لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده