شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ خو بیا سر بازی فردا شرط بندی کنیم... کرواسی_اسپانیا میبینم که جا زدید 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ خو بیا سر بازی فردا شرط بندی کنیم... کرواسی_اسپانیا اون جداست به موقعه اش زود باش سید شرط بندی کن 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ قربونت برم عزیزم:aghosh:اگر هم باختیم امتیاز من نوش جونت :heartshape2: نمیبازیم بابا... الکی بهشون جو نده... 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ با تسلیت به مال باختگان و بازماندگان تسلیت تسلیت واقعا من نمی تونم تصور کنم که شماها چه جوری تصور کردین که هلند می بره جوونی کردن افشین شما ببخششون 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ من که با تو یکی قهرم :sorry: خیلی بدی 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ نمیبازیم بابا... الکی بهشون جو نده... معلومه ............ 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ با تسلیت به مال باختگان و بازماندگان تسلیت تسلیت واقعا من نمی تونم تصور کنم که شماها چه جوری تصور کردین که هلند می بره همون تصوری که شب اول تو از ایرلند داشتی 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ همون تصوری که شب اول تو از ایرلند داشتی دمت گرم 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ میبینم که جا زدید سید تو شرط بندی جا نمیزنه بیا ثابت کن سید 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ خوب شد به شرطبندی نرسیدم! این هلند فاجعه ست ! 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ :sorry: خیلی بدی بابا یک چیزی گفت تو جدی نگیر روح ها روح بخشنده ای دارند لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ اون جداست به موقعه اش زود باش سید شرط بندی کن آخه اگه الان ببندم واسه فردا چیزی نمیمونه که بیام کلکل کنم... 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ خوب شد به شرطبندی نرسیدم! این هلند فاجعه ست ! واقعا حیف شد 150 امتیاز مفت پرید از دستمون لطفا دفعه دیگه حتما شرکت کن 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ :sorry: خیلی بدی موقعی که فروختی فکر الان بودی 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ بابا یک چیزی گفت تو جدی نگیرروح ها روح بخشنده ای دارند بهش بگو با من قهر نکنه 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ همون تصوری که شب اول تو از ایرلند داشتی من چون تاریخ ایرلند رو دوست داشتم انتخابش کردم ولی انتخاب ایتالیا خیلی هم اگاهانه بود اسنادش تو تاپیک مربوطه موجوده 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ موقعی که فروختی فکر الان بودی :w554: 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ آخه اگه الان ببندم واسه فردا چیزی نمیمونه که بیام کلکل کنم... فردا از صبح میای میری مشاعره بی نقطه و سه نقطه امتیازاتو برا شبش جمع میکنی میای دوباره شرط بندی وکل کل 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ خوب شد به شرطبندی نرسیدم! این هلند فاجعه ست ! انگلیسی اشوب گرررررررررررررررررررررررررررررررررر چرا دیر رسیدی که بیشتر امتیاز به این المانی ها بدیم :icon_pf (34): بخورن چاخ بشن چله بشن اون وخت جلو دانمارک نتونن بدوند 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ من چون تاریخ ایرلند رو دوست داشتم انتخابش کردمولی انتخاب ایتالیا خیلی هم اگاهانه بود اسنادش تو تاپیک مربوطه موجوده اسناد رو بیار نشون بده 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده