Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ بچه ها برای بازی دوم هنوز وقت داریم بگیم کی میبره؟ اگه آره من میگم آلـمــــــان میبره اسممو بنویسین زووووووووود 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ اقا دیر زدین ها من ندیده بودم از صبولی پرتقال پوری بازی بعدی من رو هلند زدم تو چی؟ 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ پرتغال برنده میشه پرتغال برنده میشه :1238::Laie_28::1238: 3 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ پوری بازی بعدی من رو هلند زدم تو چی؟ با اینکه ازت خوشم نمیاد ولی هلند 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ اقا دیر زدین ها من ندیده بودم از صبولی پرتقال الان توقع داری امتیازم بگیری؟!!1 میزاشتی بعد از بازی میومدی شما 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ امید تا یادم نرفته همگی ارتفاع ها رو میز زود زود 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ با اینکه ازت خوشم نمیادولی هلند هلند بازیش حرف نداره:hapydancsmil: خیلی هم دلت بخواد:icon_razz: 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ آخر بازی وقتی 750 تا رفت تو جیبم،یاد میگیری که زود نگی فعلا... به همین خیال باش:gnugghender: :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ امید تا یادم نرفته همگی ارتفاع ها رو میز زود زود ارتفاع چیه؟؟ 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ اقا دیر زدین ها من ندیده بودم از صبولی پرتقال اگه میشه اسم پوریارم بنویسید واسه طرفدارای پرتقال... اینجوری امتیاز بیشتری گیرم میاد... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ اسم ها ابدیت شد امید تا یادم نرفته همگی ارتفاع ها رو میز زود زود پوری پوری کجا بودی از صبح ح ح ح اینا همش میخواستن محو کن بیا بهشون بگو چطور محو کنن 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ اگه میشه اسم پوریارم بنویسید واسه طرفدارای پرتقال... اینجوری امتیاز بیشتری گیرم میاد... :vahidrk: کوفتت بشه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ المانی ها کجاییید بیاییید شرط ببنید دیگه یه کم جیگر داشته باشید 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ مگه میشه ادم به خودش اعتقاد نداشته باشه پس تو روحت یوحنا رو وارد ماجرا نکنید با سید هم درست حرف بزن:vahidrk: پسر به این مودبی ندیدی؟ 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ تو رو خدا تو دیگه خودتو قاطیه اینا نکن... کشتن مارو با این ارتفاع... قاطی ک نمیکنم فقط موخوام بدونم المانی ها کجاییید بیاییید شرط ببنید دیگه یه کم جیگر داشته باشید جیگر داشتیم ثبت نوم هم کردیم برای اشکای آخر شب شما ها هم دستمال کاغذی داریم به مقدار زیااااااااااااااااااااد بی خیال بابا نگیاوگرنه به شاروک میگم کات کنه تهدیدشون نکن بابا بذار بگن 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ من برم 11 میام افراد ثبت نامی جدید رو وارد میکنم 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ من که میگم ازتفاع ها رومیز اقا شرط چی ؟ هی منو نکش به حرف بزار برم شرط سر این که داوطلبین محو کردن رو خودش انتخاب کنه کی باشه 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ بچه ای طرفدار آلمان بیان ثبت نام پرتغال هورااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ بچه ها گللللللللللللللللللللللللللل هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ هورااااااااااااااااااااااااااااااااا ما برنده شدیم امتیازا رد کنید بیاد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده