Yuhana 12780 ارسال شده در 13 شهریور، 2012 من و کلک ؟من و ویرایش ؟ اصلا میگنجه ؟ پوریا و اینا ؟ بهم خیلی برخورد پوریا نگو شاه نداره چی فک کردی ؟ شما تشریف میبری لینک امصای بنده هم میخونی هم مینویسی تا یادم بره چی گفتی بله شما و کلک بله شما و و یرایش بله میگنجه ، بله پوریا و اینا بهت برنخوره پوریا شاه داره فکری نکردم امصا نه امضا میخونم فقط آخه چی بنویسم 1
poor!a 15130 ارسال شده در 13 شهریور، 2012 بله شما و کلکبله شما و و یرایش بله میگنجه ، بله پوریا و اینا بهت برنخوره پوریا شاه داره فکری نکردم امصا نه امضا میخونم فقط آخه چی بنویسم اقا پوریا نصفه اینایی که اینجا گفتی و انرژی و وقت اینجات دو کلوم اونجا مینوشتی هر چی دوس داری بنویس بنویس تو
Yuhana 12780 ارسال شده در 13 شهریور، 2012 اقا پوریا نصفه اینایی که اینجا گفتی و انرژی و وقت اینجات دو کلوم اونجا مینوشتی هر چی دوس داری بنویس بنویس تو آقا مگه جدول حل میکنی؟ آقا و اینطور چیزا تشریفاته همون خالی بهتره من هیچی بذهنم نرسید بنویسم اونجا :JC_thinking:
poor!a 15130 ارسال شده در 13 شهریور، 2012 آقا مگه جدول حل میکنی؟ آقا و اینطور چیزا تشریفاته همون خالی بهتره من هیچی بذهنم نرسید بنویسم اونجا :JC_thinking: واییی چقدر حرف میبری بنویس دیگه من چه میدونم چی بنوی س ذهنتو به کار بگیر شب بخیر
Yuhana 12780 ارسال شده در 13 شهریور، 2012 واییی چقدر حرف میبری بنویس دیگه من چه میدونم چی بنوی س ذهنتو به کار بگیر شب بخیر برو بخون نوشتم یکی بیاد این اسپمای مارو بپاکه
pesare irani 41805 مالک ارسال شده در 14 شهریور، 2012 هی خدا ما که باختیم جمیعا کوفتتون بشه امتیاز روح خوردن نداره تاپیک قوفول میشه تا اتروس بیاد برا دادن امتیاز ها به تاپیک جدید مراجعه کنید http://www.noandishaan.com/forums/thread89578.html#post969467 2
ارسال های توصیه شده