Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ من و کلک ؟من و ویرایش ؟ اصلا میگنجه ؟ پوریا و اینا ؟ بهم خیلی برخورد پوریا نگو شاه نداره چی فک کردی ؟ شما تشریف میبری لینک امصای بنده هم میخونی هم مینویسی تا یادم بره چی گفتی بله شما و کلک بله شما و و یرایش بله میگنجه ، بله پوریا و اینا بهت برنخوره پوریا شاه داره فکری نکردم امصا نه امضا میخونم فقط آخه چی بنویسم 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ بله شما و کلکبله شما و و یرایش بله میگنجه ، بله پوریا و اینا بهت برنخوره پوریا شاه داره فکری نکردم امصا نه امضا میخونم فقط آخه چی بنویسم اقا پوریا نصفه اینایی که اینجا گفتی و انرژی و وقت اینجات دو کلوم اونجا مینوشتی هر چی دوس داری بنویس بنویس تو لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ اقا پوریا نصفه اینایی که اینجا گفتی و انرژی و وقت اینجات دو کلوم اونجا مینوشتی هر چی دوس داری بنویس بنویس تو آقا مگه جدول حل میکنی؟ آقا و اینطور چیزا تشریفاته همون خالی بهتره من هیچی بذهنم نرسید بنویسم اونجا :JC_thinking: لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ آقا مگه جدول حل میکنی؟ آقا و اینطور چیزا تشریفاته همون خالی بهتره من هیچی بذهنم نرسید بنویسم اونجا :JC_thinking: واییی چقدر حرف میبری بنویس دیگه من چه میدونم چی بنوی س ذهنتو به کار بگیر شب بخیر لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ واییی چقدر حرف میبری بنویس دیگه من چه میدونم چی بنوی س ذهنتو به کار بگیر شب بخیر برو بخون نوشتم یکی بیاد این اسپمای مارو بپاکه لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ هی خدا ما که باختیم جمیعا کوفتتون بشه امتیاز روح خوردن نداره تاپیک قوفول میشه تا اتروس بیاد برا دادن امتیاز ها به تاپیک جدید مراجعه کنید http://www.noandishaan.com/forums/thread89578.html#post969467 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده